В момента много критики търпи в мрежата заради този му жест.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Аврамов написа:Гледам футбол от 1990 г., но по-жалък, смешен и бутан от мафията ФИФА отбор от аржентинския не съм виждал. Това е явно, защото не съм гледал световното през 1986 г. Жалка и тъжна история. Оттук насетне ще гледам световно първенство когато България се класира, т.е. никога...
ShooterMan написа:Аз казах, ако не си затворят бързо устите рискуват да започнат падането от футболния Олимп още тази вечер. Най-много съм разочарован от Серхио Агуеро, който иначе уважавах за голямата му кариера и ужасния начин, по който трябваше да свърши. Но с речта си по Камавинга и обидите удари дъното и ще бъде запомнен и като селяк и простак. Дано бързо се усетят, защото покрай Агуеро и Мартинез всички изпростяха, даже и Меси. Такава канонада от ла*на не е имало по загубил противник и то без никакъв повод, Франция игра коректно и без никакви провокации.
ShooterMan написа:Аз казах, ако не си затворят бързо устите рискуват да започнат падането от футболния Олимп още тази вечер. Най-много съм разочарован от Серхио Агуеро, който иначе уважавах за голямата му кариера и ужасния начин, по който трябваше да свърши. Но с речта си по Камавинга и обидите удари дъното и ще бъде запомнен и като селяк и простак. Дано бързо се усетят, защото покрай Агуеро и Мартинез всички изпростяха, даже и Меси. Такава канонада от ла*на не е имало по загубил противник и то без никакъв повод, Франция игра коректно и без никакви провокации.
paceto написа:ShooterMan написа:Аз казах, ако не си затворят бързо устите рискуват да започнат падането от футболния Олимп още тази вечер. Най-много съм разочарован от Серхио Агуеро, който иначе уважавах за голямата му кариера и ужасния начин, по който трябваше да свърши. Но с речта си по Камавинга и обидите удари дъното и ще бъде запомнен и като селяк и простак. Дано бързо се усетят, защото покрай Агуеро и Мартинез всички изпростяха, даже и Меси. Такава канонада от ла*на не е имало по загубил противник и то без никакъв повод, Франция игра коректно и без никакви провокации.
Аз така и не разбрах по каква причина се е заял с Камавинга?
ChuckNorris написа:gacobacov написа:ChuckNorris написа:plmar написа: Отговорите са ясни, както и това че Меси се нареди до Марадона.
Без да съм фен на Меси. Дори обратното. Обаче Меси е над Марадона вече. Постигнал е доста повече от него.
Няма Марадона, няма Пеле, Меси е единствения футболист, който е спечелил абсолютно всичко което може да се спечели и слага точка на всякакви спорове.
Единствения спечелил всичко? Това съвсем не е така. Да кажем, че всичко е КЕШ, СП и ( Европейско или Копаамерика) Да сложим и златна топка в уравнението. Еми съвсем не е единствен!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта