Тони написа:Когато играч играе зле, то се казва. Жоржиньо, Азар, все едно.
Когато съм казал това за Тухел, то е на базата на историята му с предишните му отбори, проблеми с ръководствата и уволнения.
Не очаквах такъв човек да вземе ШЛ, то беше само това де, но която като фен на Челси си се изкефих на макс.
И си го уволниха така или иначе.
Аз не съм водил спор с теб. Може да съм бил потресен от някои твои мнения и да съм те цитирал, но това е смисъла на форумите.
Оценявам, че си скролвал назад. Имаш много свободно време, явно си безработен.
Обърна палачинката нещо. Май не можеш да извадиш нещо, което да подкрепя лаладжийството ти и се измъкваш като пръдня в гащи. Типично за БЪЛГАРСКИЯ бачкатор. Аз поне ровя за да опровергая тъпите ти малоумни приказки, ти само плямпаш и се оправдаваш.
Да, знаем за Тухел и нрава му, но аз си казах моите думи за съответните играчи и ти тогава започна да скачаш. В коментарите се вижда. Скачаш според пръчката :D Ликвидатора ти каза нещо да провериш, ама........
А фактът, че ровиш кой какво работи, означава , че си дребна душица без мозък и заядлив търтей, вместо да се поровиш да подкрепиш с нещо думите си или просто си знаеш, че дрънкаш преазни приказки.
Ако работя в РВД нещо ще се промени ли????????? Отивай да спиш, че утре имаш да местиш кашони.Гледай себе си, ясно.