Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

JustChelsea
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот JustChelsea » 21 ное 2022 11:20

Тони написа:
JustChelsea написа:Фактът, че поне 6 отбора и борещият се да не изпадне Лестър има повече отбелязани голове от нас е красноречив. При една трета от сезон и 13 точки от първия, какви фантазии се пръкат от теб бе Тони? Ние сме добре, другите зле, хах. Бегай.

Къде да бегам, брато, Жоржиньо ли ти е виновен за головете???
Запомнил си имената на трима човека. Само си прегледай нещата и виж кой храниш, и после дай пауза на нета.

Недей да мислиш. Не ти се отдава.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 23 ное 2022 21:30

JustChelsea написа:
Тони написа:
JustChelsea написа:Фактът, че поне 6 отбора и борещият се да не изпадне Лестър има повече отбелязани голове от нас е красноречив. При една трета от сезон и 13 точки от първия, какви фантазии се пръкат от теб бе Тони? Ние сме добре, другите зле, хах. Бегай.

Запомнил си имената на трима човека. Само си прегледай нещата и виж кой храниш, и после дай пауза на нета.

Каза човекът, който постоянно реве за Жоржиньо и после вади статистики за отбелязани голове. Джорджано, нали така му викаш?
Сега вдишай дълбоко и недей издиша никога вече.

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 24 ное 2022 19:18

Тони написа:
JustChelsea написа:
Тони написа:

Каза човекът, който постоянно реве за Жоржиньо и после вади статистики за отбелязани голове. Джорджано, нали така му викаш?
Сега вдишай дълбоко и недей издиша никога вече.

Ей, лаладжия. Извади къде съм казал за статистика и то в ПОЛОЖИТЕЛЕН смисъл. Аз много добре помня какво съм казал. Айде, давай да видим.
А пък ако те мързи или се оправдаеш с някакво ХЛАПАШКО ********** изнизване, по-добре се ИЗПАРИ от тук.
https://forum.gong.bg/chelsea/viewtopic ... start=7900 Заповядай, спорът даже не е и с теб, а ти само плямпаш
Ето къде започва спорът с теб.... https://forum.gong.bg/chelsea/viewtopic ... start=7540
Я, нещо тук мирише : "Няма какво да го мислим. Гледам започнаха слуховете и се опасявам само да не е Тухел. Тоя не го харесвм. Искам Алегри." Понеже не ми позволява повече от два линка да напиша, мнението ти е на страница 737 в края.
Кой да си даде пауза на нета сега?

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 25 ное 2022 21:07

Когато играч играе зле, то се казва. Жоржиньо, Азар, все едно.
Когато съм казал това за Тухел, то е на базата на историята му с предишните му отбори, проблеми с ръководствата и уволнения.
Не очаквах такъв човек да вземе ШЛ, то беше само това де, но която като фен на Челси си се изкефих на макс.
И си го уволниха така или иначе.
Аз не съм водил спор с теб. Може да съм бил потресен от някои твои мнения и да съм те цитирал, но това е смисъла на форумите.

Оценявам, че си скролвал назад. Имаш много свободно време, явно си безработен.

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 25 ное 2022 23:07

Тони написа:Когато играч играе зле, то се казва. Жоржиньо, Азар, все едно.
Когато съм казал това за Тухел, то е на базата на историята му с предишните му отбори, проблеми с ръководствата и уволнения.
Не очаквах такъв човек да вземе ШЛ, то беше само това де, но която като фен на Челси си се изкефих на макс.
Аз не съм водил спор с теб. Може да съм бил потресен от някои твои мнения и да съм те цитирал, но това е смисъла на форумите.

Обърна палачинката нещо. Май не можеш да извадиш нещо, което да подкрепя лаладжийството ти и се измъкваш като пръдня в гащи. Типично за БЪЛГАРСКИЯ бачкатор. Аз поне ровя за да опровергая тъпите ти малоумни приказки, ти само плямпаш и се оправдаваш.
Да, знаем за Тухел и нрава му, но аз си казах моите думи за съответните играчи и ти тогава започна да скачаш. В коментарите се вижда. Скачаш според пръчката :D Ликвидатора ти каза нещо да провериш, ама........
А фактът, че ровиш кой какво работи, означава , че си дребна душица без мозък и заядлив търтей, вместо да се поровиш да подкрепиш с нещо думите си или просто си знаеш, че дрънкаш преазни приказки.
Ако работя в РВД нещо ще се промени ли????????? Отивай да спиш, че утре имаш да местиш кашони.Гледай себе си, ясно.

На линия
Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 30 ное 2022 08:42

Освен Нкунку, искам да си помечтая за Гакпо, Кудус, Невес и Гвардиол. И да разкараме Оба, Пулишич, Зиех, Канте и Тиаго
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 01 дек 2022 23:52

Хубаво да се вземат тези играчи, обаче да не се превърнат в поредната вълна от разочарования с оглед на какви хубостници имаме в средата на терена. Не че днес Бизона не показа колко е спънат и Белгия си замина, а Пулишич в три мача след 100 пропуска, успя един гол да вкара.
Много анализатори и специалисти в последните два месеца започнаха да говорят за средата линия и колко проблемна е станала.
Достатъчно пари се дадоха за нападение, а резултатите са под нулата така да го кажа. Сериозна трябва да се обърне внимание на средната линия, според мен и заради трансферната некомпетентност от последните години.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 дек 2022 09:01

Правилният recruitment е изключително важен на днешно време. То винаги е бил де, но с днешните цени на играчите, не можеш да си позволиш пръскането на стотици милиони всяко лято, без да ги нацелиш поне малко. Аз имах (и още имам) много надежди за Хавертс примерно, ама той на световното има повече голове в 3 мача, отколкото за нас в последните 30 сигурно. То верно че и в конкуренцията на Япония и Коста Рика не е много за хвалене че вкарва, ама все пак.

Не знам дали тези които взимаме не са правилни по принцип, или само при нас, но ако ще даваме на Потър време да изгради дългосрочен проект, трябва да се подобри и скаутинга. И най-вече да се купуват футболисти, които пасват на отбора ни, а не някакви по принцип таланти, които не знаем как да ползваме. Щото гореспоменатият Хавертс не знам дали има и три мача на най-добрата си позиция, която го направи толкова скъп трансфер.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 02 дек 2022 16:00

rhaegar написа: Аз имах (и още имам) много надежди за Хавертс примерно, ама той на световното има повече голове в 3 мача, отколкото за нас в последните 30 сигурно. То верно че и в конкуренцията на Япония и Коста Рика не е много за хвалене че вкарва, ама все пак.

във висшата лига няма толкова разпуснати в защита отбори и затова не вкарва
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 02 дек 2022 20:34

JustChelsea написа:
Тони написа:Когато играч играе зле, то се казва. Жоржиньо, Азар, все едно.

Обърна палачинката нещо. Май не можеш да извадиш нещо, което да подкрепя лаладжийството ти и се измъкваш като пръдня в гащи. Типично за БЪЛГАРСКИЯ бачкатор. Аз поне ровя за да опровергая тъпите ти малоумни приказки, ти само плямпаш и се оправдаваш.
Да, знаем за Тухел и нрава му, но аз си казах моите думи за съответните играчи и ти тогава започна да скачаш. В коментарите се вижда. Скачаш според пръчката :D Ликвидатора ти каза нещо да провериш, ама........
А фактът, че ровиш кой какво работи, означава , че си дребна душица без мозък и заядлив търтей, вместо да се поровиш да подкрепиш с нещо думите си или просто си знаеш, че дрънкаш преазни приказки.
Ако работя в РВД нещо ще се промени ли????????? Отивай да спиш, че утре имаш да местиш кашони.Гледай себе си, ясно.

Няма палачинка, брато. Има реалност и неща, които се случват в момента. Ти и мъжа ти ликвидатор може би не знаете, но всичко се случва тук и сега.
Мисли за момента, забрави Жоржи и научи имената на останалите играчи в отбора.

Върни се в “Челси”