Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
Не се връзвам, но ми е забавно как вашите мисирки надуват балони, които после се пукат за ваша изненада. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:"На "Армията" измъкнали Шагоян под носа на Порто"
"...от "Армията" са били по-решителни, а освен това са обещали на футболиста да играе елитен футбол..."
Предните срещи с Левски и Пирин нямаше елитен футбол, но дано в Разград, заместника на оригинала, най-после покаже малко елитен футбол както са обещали на арменчето и отмъкне 1 точка от големия си провинциален противник. Успех. :)
Могат да отмъкнат нещо друго, но не и точка!
И това ще е и за ваше страдание!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
krumeto написа:realno написа:"На "Армията" измъкнали Шагоян под носа на Порто"
"...от "Армията" са били по-решителни, а освен това са обещали на футболиста да играе елитен футбол..."
Предните срещи с Левски и Пирин нямаше елитен футбол, но дано в Разград, заместника на оригинала, най-после покаже малко елитен футбол както са обещали на арменчето и отмъкне 1 точка от големия си провинциален противник. Успех. :)
Като изригне арменския талант, ще ви питам аз кой ще страда.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:krumeto написа:realno написа:"На "Армията" измъкнали Шагоян под носа на Порто"
Като изригне арменския талант, ще ви питам аз кой ще страда.
По-полека, хапката ти е твърде голяма!
-
realno написа:Не се връзвам, но ми е забавно как вашите мисирки надуват балони, които после се пукат за ваша изненада. :)
Момчето беше пратено да се обиграва в някакъв дублиращ отбор в Армения, какво Порто какви трансфери :)))
Трагичното е че идват такива играчи и изглеждат по-научени от 99% от родните юношки
realno написа:шивача написа:Феновете на ментака на Лафчис на принципа -гладно теле, трева сънува. Няма КОЙ да ви спаси. Краят на този фалшив клуб е все по-близо!
Ако имаш претенции към информацията, тя трябва да бъде към към припошката мисирка, който е написал тази статия. С твойте глупости не "опровергаваш" мен, а вашия оранжево - червен парцал. :D
Въобще не знам ква информация имаш предвид, просто минах да ви припомня, че сте фенове на един фалшив клуб. Клуб-менте! А твоите тъпотии са ясни:)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Мале-малеееее, синдромът на Литекс и впоследствие на ЦСКА-София (София) в пълния му блясък:
След мача във Финландия, Недялков вика, че победата била тяхна, ама една тактическа грешка им коствала изравняването. :)))
Нямам търпение да чуя мнението на другия оранжево-пребоядисан Гагарин. :)
След мача във Финландия, Недялков вика, че победата била тяхна, ама една тактическа грешка им коствала изравняването. :)))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Десподов днес беше в обичайната си форма, то ест слаб.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
TristaNNN написа:Мале-малеееее, синдромът на Литекс и впоследствие на ЦСКА-София (София) в пълния му блясък:
Хайде да не търсим за какво да ги плюем. Все пак за разлика от сини и червени играят до нова година, а може и напролет в Европа.
krumeto написа:TristaNNN написа:Мале-малеееее, синдромът на Литекс и впоследствие на ЦСКА-София (София) в пълния му блясък:
Хайде да не търсим за какво да ги плюем. Все пак за разлика от сини и червени играят до нова година, а може и напролет в Европа.
Не им плюя играта и представянето, а се подигравам на величкодихоновския чип, де още в Ловеч, е инсталиран в кратуните им, а след това "обновен" в ЦСКА-София(София). :)))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс