Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот realno » 06 окт 2022 16:12

Не се връзвам, но ми е забавно как вашите мисирки надуват балони, които после се пукат за ваша изненада. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 06 окт 2022 16:40

realno написа:"На "Армията" измъкнали Шагоян под носа на Порто"

"...от "Армията" са били по-решителни, а освен това са обещали на футболиста да играе елитен футбол..."

Предните срещи с Левски и Пирин нямаше елитен футбол, но дано в Разград, заместника на оригинала, най-после покаже малко елитен футбол както са обещали на арменчето и отмъкне 1 точка от големия си провинциален противник. Успех. :)

Могат да отмъкнат нещо друго, но не и точка!
И това ще е и за ваше страдание!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 окт 2022 16:48

krumeto написа:

"...от "Армията" са били по-решителни, а освен това са обещали на футболиста да играе елитен футбол..."

Предните срещи с Левски и Пирин нямаше елитен футбол, но дано в Разград, заместника на оригинала, най-после покаже малко елитен футбол както са обещали на арменчето и отмъкне 1 точка от големия си провинциален противник. Успех. :)

Като изригне арменския талант, ще ви питам аз кой ще страда.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 06 окт 2022 18:09

realno написа:
krumeto написа:

Като изригне арменския талант, ще ви питам аз кой ще страда.

По-полека, хапката ти е твърде голяма!

DonBalon223

Мнениеот DonBalon223 » 06 окт 2022 18:25

realno написа:Не се връзвам, но ми е забавно как вашите мисирки надуват балони, които после се пукат за ваша изненада. :)

Момчето беше пратено да се обиграва в някакъв дублиращ отбор в Армения, какво Порто какви трансфери :)))

Трагичното е че идват такива играчи и изглеждат по-научени от 99% от родните юношки

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 окт 2022 19:20

realno написа:
шивача написа:Феновете на ментака на Лафчис на принципа -гладно теле, трева сънува. Няма КОЙ да ви спаси. Краят на този фалшив клуб е все по-близо!

Ако имаш претенции към информацията, тя трябва да бъде към към припошката мисирка, който е написал тази статия. С твойте глупости не "опровергаваш" мен, а вашия оранжево - червен парцал. :D

Въобще не знам ква информация имаш предвид, просто минах да ви припомня, че сте фенове на един фалшив клуб. Клуб-менте! А твоите тъпотии са ясни:)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 окт 2022 21:43

Мале-малеееее, синдромът на Литекс и впоследствие на ЦСКА-София (София) в пълния му блясък:
След мача във Финландия, Недялков вика, че победата била тяхна, ама една тактическа грешка им коствала изравняването. :)))
Нямам търпение да чуя мнението на другия оранжево-пребоядисан Гагарин. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 06 окт 2022 21:59

Десподов днес беше в обичайната си форма, то ест слаб.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 06 окт 2022 23:27

TristaNNN написа:Мале-малеееее, синдромът на Литекс и впоследствие на ЦСКА-София (София) в пълния му блясък:
След мача във Финландия, Недялков вика, че победата била тяхна, ама една тактическа грешка им коствала изравняването. :)))

Хайде да не търсим за какво да ги плюем. Все пак за разлика от сини и червени играят до нова година, а може и напролет в Европа.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 окт 2022 23:38

krumeto написа:
TristaNNN написа:Мале-малеееее, синдромът на Литекс и впоследствие на ЦСКА-София (София) в пълния му блясък:

Хайде да не търсим за какво да ги плюем. Все пак за разлика от сини и червени играят до нова година, а може и напролет в Европа.

Не им плюя играта и представянето, а се подигравам на величкодихоновския чип, де още в Ловеч, е инсталиран в кратуните им, а след това "обновен" в ЦСКА-София(София). :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”