Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот realno » 05 окт 2022 19:46

Припознавачи, направете най- после един хубав мач и вземете поне една точка от другия ви провинциален конкурент. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 окт 2022 23:58

Поредна легенда напуска прогнилия от фалш и пропаганда кораб. Живко Желев поема Янтра.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 окт 2022 00:13

realno написа:Припознавачи, направете най- после един хубав мач и вземете поне една точка от другия ви провинциален конкурент. ;)

Е, те взеха точки от конкурента си за 6 място, хората. Вярно, Тича им се надупи насред ЕкоТой Арена, ама точките са си точки в крайна сметка.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 окт 2022 07:10

damyanov1963 написа:Пели си измисля нови правила във футбола и се опитва да ни ги пласира във форума.

С теб за правила във футбола няма как да споря, ти четеш още правилника от 1980 г. (⁠◠⁠‿⁠◕⁠).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 окт 2022 10:47

Припошки размисли и страсти. Отново завист и конспирации.
Друго си е когато нашия кандидат супербогаташ не е скъсаняк като техния богаташ. :D

"На 30.10. Левски минава в ръцете на супербогаташ! Или просто ще гонят Тити Папазов…"
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 окт 2022 11:35

Феновете на ментака на Лафчис на принципа -гладно теле, трева сънува. Няма КОЙ да ви спаси. Краят на този фалшив клуб е все по-близо!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 06 окт 2022 12:01

damyanov1963 написа:Пели си измисля нови правила във футбола и се опитва да ни ги пласира във форума.

То цял отбор измислиха та и го пробутват за онуй нещо дет мяса на туй нещо...............%-)
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 окт 2022 13:48

шивача написа:Феновете на ментака на Лафчис на принципа -гладно теле, трева сънува. Няма КОЙ да ви спаси. Краят на този фалшив клуб е все по-близо!

Ако имаш претенции към информацията, тя трябва да бъде към към припошката мисирка, който е написал тази статия. С твойте глупости не "опровергаваш" мен, а вашия оранжево - червен парцал. :D

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 окт 2022 14:02

"На "Армията" измъкнали Шагоян под носа на Порто"

"...от "Армията" са били по-решителни, а освен това са обещали на футболиста да играе елитен футбол..."

Предните срещи с Левски и Пирин нямаше елитен футбол, но дано в Разград, заместника на оригинала, най-после покаже малко елитен футбол както са обещали на арменчето и отмъкне 1 точка от големия си провинциален противник. Успех. :)

DonBalon223

Мнениеот DonBalon223 » 06 окт 2022 15:48

realno написа:"На "Армията" измъкнали Шагоян под носа на Порто"

"...от "Армията" са били по-решителни, а освен това са обещали на футболиста да играе елитен футбол..."

Предните срещи с Левски и Пирин нямаше елитен футбол, но дано в Разград, заместника на оригинала, най-после покаже малко елитен футбол както са обещали на арменчето и отмъкне 1 точка от големия си провинциален противник. Успех. :)

Защо се вързваш на журналистически глупости, те се чудят за какво да пишат за кликове.

Върни се в “Левски”