Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
Припознавачи, направете най- после един хубав мач и вземете поне една точка от другия ви провинциален конкурент. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Поредна легенда напуска прогнилия от фалш и пропаганда кораб. Живко Желев поема Янтра.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

realno написа:Припознавачи, направете най- после един хубав мач и вземете поне една точка от другия ви провинциален конкурент. ;)
Е, те взеха точки от конкурента си за 6 място, хората. Вярно, Тича им се надупи насред ЕкоТой Арена, ама точките са си точки в крайна сметка.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
damyanov1963 написа:Пели си измисля нови правила във футбола и се опитва да ни ги пласира във форума.
С теб за правила във футбола няма как да споря, ти четеш още правилника от 1980 г. (◠‿◕).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Припошки размисли и страсти. Отново завист и конспирации.
Друго си е когато нашия кандидат супербогаташ не е скъсаняк като техния богаташ. :D
"На 30.10. Левски минава в ръцете на супербогаташ! Или просто ще гонят Тити Папазов…"
Друго си е когато нашия кандидат супербогаташ не е скъсаняк като техния богаташ. :D
"На 30.10. Левски минава в ръцете на супербогаташ! Или просто ще гонят Тити Папазов…"
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Феновете на ментака на Лафчис на принципа -гладно теле, трева сънува. Няма КОЙ да ви спаси. Краят на този фалшив клуб е все по-близо!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
damyanov1963 написа:Пели си измисля нови правила във футбола и се опитва да ни ги пласира във форума.
То цял отбор измислиха та и го пробутват за онуй нещо дет мяса на туй нещо...............%-)
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
шивача написа:Феновете на ментака на Лафчис на принципа -гладно теле, трева сънува. Няма КОЙ да ви спаси. Краят на този фалшив клуб е все по-близо!
Ако имаш претенции към информацията, тя трябва да бъде към към припошката мисирка, който е написал тази статия. С твойте глупости не "опровергаваш" мен, а вашия оранжево - червен парцал. :D
"На "Армията" измъкнали Шагоян под носа на Порто"
"...от "Армията" са били по-решителни, а освен това са обещали на футболиста да играе елитен футбол..."
Предните срещи с Левски и Пирин нямаше елитен футбол, но дано в Разград, заместника на оригинала, най-после покаже малко елитен футбол както са обещали на арменчето и отмъкне 1 точка от големия си провинциален противник. Успех. :)
"...от "Армията" са били по-решителни, а освен това са обещали на футболиста да играе елитен футбол..."
Предните срещи с Левски и Пирин нямаше елитен футбол, но дано в Разград, заместника на оригинала, най-после покаже малко елитен футбол както са обещали на арменчето и отмъкне 1 точка от големия си провинциален противник. Успех. :)
-
realno написа:"На "Армията" измъкнали Шагоян под носа на Порто"
Защо се вързваш на журналистически глупости, те се чудят за какво да пишат за кликове.