loko2004 написа::)![]()
Много смешно!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
loko2004 написа::)![]()
Loko2004
Регистриран на:30 Окт 2008 13:22Последно посещение:17 Фев 2010 13:47Общо мнения:153 | Виж всички мнения на потребителя
(0.04% от всички мнения / 0.32 мнения на ден)Най-активен във форум:Ботев
(95 Мнения / 62.09% от всички потребителски мнения)
Най-активна тема:ДА РАЗЛСЕДВАТ ЛОКО-ВИХРЕН
(14 Мнения / 9.15% от всички потребителски мнения)
rump_shaker написа:Loko2004
Регистриран на:30 Окт 2008 13:22Последно посещение:17 Фев 2010 13:47Общо мнения:153 | Виж всички мнения на потребителя
(0.04% от всички мнения / 0.32 мнения на ден)Най-активен във форум:Ботев
(95 Мнения / 62.09% от всички потребителски мнения)
Най-активна тема:ДА РАЗЛСЕДВАТ ЛОКО-ВИХРЕН
(14 Мнения / 9.15% от всички потребителски мнения)
буферче има ли смисъл да говорим повече. полвината сте такива. Кисните в нашият форум щот си чист комплексар. Само си вреш носа да видиш кво става тука и да не порпуснеш възможноста ако прочетеш нещо което не те кефи, да си кажеш експертното мнение и да ни поведеш по "правият път"
emo_75 написа:буфери,само ми отговорете на един простичък вапрос.КАКВО ПРАВИТЕ В НАШИЯ ФОРУМ?
вие се интересувате повече какво става с нас,отколкото каквп става с вашия отбор.и всичко това е от СРАХ да не би да се отървем от вашия господ-бог-ХРИСТОЛОВ.
loko2004 написа:Дълбока заблуда и друг път съм го казвал в тукашните форуми влизам най вече за дебати, заяждане приказки и т.н. с вас това и е смисъла на тези форуми/поне според мен/ както навремето лайкучката пред пощата. Нашите проблеми си ги обсъждам в lportala.net
Един от чара на футбола е точно това дъра-бъра с противникови фенове, все пак Локомотив не е един единствен на света това, че е най-великия е факт, но съществувате и вие и за разлика от вас не сме си забили главата в пясъка
rump_shaker написа:Така кат те гледам как пишеш май си някво лапенце. Няма друго обяснение. Ни е не сме си завряли главата в пясъка. Но за разлика от вас ние си гледаме нашият отбор. А ти от толкоз "интересуване" към другите отбори да не вземе да забравиш че има и Локомотив на тоя свят
Викаш не сте само вие, имало и други. Ми тогава що не те виждам в форума на Левски, ЦСКА, Черно Море...... Виждаш ли се че сам доказваш че си комплексиран буфер!!! Теб те интересува само Ботев мойто момче и нищо друго!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта