Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: И в Благоевград призоваха: Христолов вън от България

Мнениеот Abbiati » 17 фев 2010 12:49

loko2004 написа::) :) :)

Много смешно!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 фев 2010 13:00

Loko2004

Регистриран на:30 Окт 2008 13:22Последно посещение:17 Фев 2010 13:47Общо мнения:153 | Виж всички мнения на потребителя
(0.04% от всички мнения / 0.32 мнения на ден)Най-активен във форум:Ботев
(95 Мнения / 62.09% от всички потребителски мнения)

Най-активна тема:ДА РАЗЛСЕДВАТ ЛОКО-ВИХРЕН
(14 Мнения / 9.15% от всички потребителски мнения)

буферче има ли смисъл да говорим повече. полвината сте такива. Кисните в нашият форум щот си чист комплексар. Само си вреш носа да видиш кво става тука и да не порпуснеш възможноста ако прочетеш нещо което не те кефи, да си кажеш експертното мнение и да ни поведеш по "правият път"
ИзображениеИзображение

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 17 фев 2010 13:09

rump_shaker написа:
Loko2004

Регистриран на:30 Окт 2008 13:22Последно посещение:17 Фев 2010 13:47Общо мнения:153 | Виж всички мнения на потребителя
(0.04% от всички мнения / 0.32 мнения на ден)Най-активен във форум:Ботев
(95 Мнения / 62.09% от всички потребителски мнения)

Най-активна тема:ДА РАЗЛСЕДВАТ ЛОКО-ВИХРЕН
(14 Мнения / 9.15% от всички потребителски мнения)

буферче има ли смисъл да говорим повече. полвината сте такива. Кисните в нашият форум щот си чист комплексар. Само си вреш носа да видиш кво става тука и да не порпуснеш възможноста ако прочетеш нещо което не те кефи, да си кажеш експертното мнение и да ни поведеш по "правият път"

Комплекс :?:
Дълбока заблуда и друг път съм го казвал в тукашните форуми влизам най вече за дебати, заяждане приказки и т.н. с вас това и е смисъла на тези форуми/поне според мен/ както навремето лайкучката пред пощата. Нашите проблеми си ги обсъждам в lportala.net
Един от чара на футбола е точно това дъра-бъра с противникови фенове, все пак Локомотив не е един единствен на света това, че е най-великия е факт :) , но съществувате и вие и за разлика от вас не сме си забили главата в пясъка ;)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 17 фев 2010 13:14

буфери,само ми отговорете на един простичък вапрос.КАКВО ПРАВИТЕ В НАШИЯ ФОРУМ?
вие се интересувате повече какво става с нас,отколкото каквп става с вашия отбор.и всичко това е от СРАХ да не би да се отървем от вашия господ-бог-ХРИСТОЛОВ.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 17 фев 2010 13:16

вие се се страхувате бе пич.знам че няма да го признаете,но е така.

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 17 фев 2010 13:20

emo_75 написа:буфери,само ми отговорете на един простичък вапрос.КАКВО ПРАВИТЕ В НАШИЯ ФОРУМ?
вие се интересувате повече какво става с нас,отколкото каквп става с вашия отбор.и всичко това е от СРАХ да не би да се отървем от вашия господ-бог-ХРИСТОЛОВ.

аууул от страх умирам .....

Живота е като нашето рае има силни моменти има трудни дни - били сме ви и преди Христолов и след него пак както и обратното ще дойде време вие пак да ни биете после пак наш ред и така - място за страх няма :)

а иначе на въпроса ти съм отговорил по-горе ;) пък и е хубаво да си добре информиран за противника да му знаеш и силните и слабите страни ;)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 фев 2010 13:29

loko2004 написа:Дълбока заблуда и друг път съм го казвал в тукашните форуми влизам най вече за дебати, заяждане приказки и т.н. с вас това и е смисъла на тези форуми/поне според мен/ както навремето лайкучката пред пощата. Нашите проблеми си ги обсъждам в lportala.net
Един от чара на футбола е точно това дъра-бъра с противникови фенове, все пак Локомотив не е един единствен на света това, че е най-великия е факт :) , но съществувате и вие и за разлика от вас не сме си забили главата в пясъка ;)

Така кат те гледам как пишеш май си някво лапенце. Няма друго обяснение. Ни е не сме си завряли главата в пясъка. Но за разлика от вас ние си гледаме нашият отбор. А ти от толкоз "интересуване" към другите отбори да не вземе да забравиш че има и Локомотив на тоя свят

Викаш не сте само вие, имало и други. Ми тогава що не те виждам в форума на Левски, ЦСКА, Черно Море...... Виждаш ли се че сам доказваш че си комплексиран буфер!!! Теб те интересува само Ботев мойто момче и нищо друго!!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 17 фев 2010 13:35

Целта на отварянето на тази тема предполагам е била възможноста да БЛАГОДАРИМ на ХОРАТА от БЛАГОЕВГРАД!!!
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ И ОТ МЕН!!!НЯМА ДА ЗАБРАВИМ ТОВА!!!
ЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ХОРАТА ОТ кюстендил ОБАЧЕ НЕ ЗНАМ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 17 фев 2010 13:37

rump_shaker написа:Така кат те гледам как пишеш май си някво лапенце. Няма друго обяснение. Ни е не сме си завряли главата в пясъка. Но за разлика от вас ние си гледаме нашият отбор. А ти от толкоз "интересуване" към другите отбори да не вземе да забравиш че има и Локомотив на тоя свят

Викаш не сте само вие, имало и други. Ми тогава що не те виждам в форума на Левски, ЦСКА, Черно Море...... Виждаш ли се че сам доказваш че си комплексиран буфер!!! Теб те интересува само Ботев мойто момче и нищо друго!!!!

:)

Ами забавни сте кво да ви прави човек :) а иначе който много говори за комплекси обикновенно той е пълен с тях ;)
Аз много добре знам ние кои сме какви сме, вие си живеете в някакъв измислен свят.

П.С. а лапенце съм престанал да бъда преди много много време ;)

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 17 фев 2010 14:02

буфери,в нашия форум влизат всякакви фенове на ЛЕВСКИ,ЦСКА и др. но те не зословиат и не показват омраза и злоба като вас вапреки,че далги години сме им били тран в очите на терена и са ни сарбали попарата,агитките ни са се били като на война с тях,но вапреки това сега ни подкреят.сега разбираш ли каква е разликата между вас и всички останалите малоумници такива.

Върни се в “Архив”