Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pill
Контакти:

Re: Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона

Мнениеот pill » 01 сеп 2022 18:26

tmanolov написа:И определено е постно откъм пички, а с въразстната Ренира ще убият и единственото хубаво във филма. Дано греша и ме опровергаят

Ти ако си за пичките ходи в порнхъб, брат. Сериалът е топ до момента.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 сеп 2022 18:44

Ае според това, което реално представлява Ренира към края, актрисата е бижу.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 сеп 2022 00:12

Не е толкова зле "направена" възрастната Ренира и остава да видим дали ще се справи самата актриса с тази задача.

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 02 сеп 2022 07:16

До колкото прочетох някъде, първо са снимали сцените с "големите" версии на Ренира и Алисент. Така че малките са адаптирали ролите си спрямо тях. Малките по-скоро подгряват и веднъж сменят ли ги, ще захапят историята, без time jump-ове (освен няколко flashback-а, в които може и да видим Балериончо:).

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 сеп 2022 12:48

Ми хубаво, да видим какво ще излезе. Примерно за мен в Троновете най-противният ми персонаж беше Кейтлин Старк. В книгите е описана като едва ли не пичка, а във филма беше пресъздадена като някаква недоевана дърта скочубра, дето се чуди къде да се изсере на метеното. Докато да речем Лана Хейди беше перфектната Церсей Ланистър, както и Джейми или Тирион, Тивин, Баратеон, Петир, Варис и т.н. Каквото и да си говорим, Мисандей направи доста по-интересен филма, въпреки че Денерис беше меко казано грозновата.

В момента освен тримата - Ото, Демън и Милито с всички кокове, не виждам интересни перосонажи - едни такива смотани до степен на невразчност. Епични картини също няма, а драконите не са нищо особено, че толкова да се прехласваме по тях - лично мнение.

И все пак, на фона на нулевите очаквания след мега осрания Осми сезон на Троновете, всичко, което не е тотално разсипано, ни се струва поне задоволително.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 сеп 2022 13:09

Някой гледал ли е амазонската помия? Безос да си купува лекарства с печалбата, дейба и боклука нещастен. Бързо ме баМнаха от всички групи във фейса, че не ги бавя много.

Дано има възмездие за уродите, изгаврили се със фентъзи библията. Шарли Ебдо за тях.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 02 сеп 2022 18:52

Баси критериите! За пръв път виждам някой да нарича Емилия Кларк “меко казано грозновата”. Със сигурност е по-хубава мацка от Алкок, която в муцуната е като псе. Даже гледах някви сравнение с един грозноват актьор. Като брат и сестра са.

Както и да е, радвам се, че повечето не гледат сериалите за да търсят материал за лъскане на бастуна.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 сеп 2022 19:03

tmanolov написа:Ми хубаво, да видим какво ще излезе. Примерно за мен в Троновете най-противният ми персонаж беше Кейтлин Старк. В книгите е описана като едва ли не пичка, а във филма беше пресъздадена като някаква недоевана дърта скочубра, дето се чуди къде да се изсере на метеното.

Принципно съм съгласен за Кейтлин, не знам защо състаряването на някои от героите в сериала хвана само нея от възрастните.
Колкото до действията ѝ, еднакво дразнещи и на хартия и на екран.

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 сеп 2022 19:51

pill написа:Баси критериите! За пръв път виждам някой да нарича Емилия Кларк “меко казано грозновата”. Със сигурност е по-хубава мацка от Алкок, която в муцуната е като псе. Даже гледах някви сравнение с един грозноват актьор. Като брат и сестра са.

Както и да е, радвам се, че повечето не гледат сериалите за да търсят материал за лъскане на бастуна.

ибаааа, кажи честно, че всичкокова била по-грозна от емилията? Велико, но всеки си има вкус :) А да говориш по подобен начин с човек, който със сигурност е чел повече по темата, за да има мнение, а не просто е гледал някакви картинки, си е диагноза. Като за хапче :)

Регъре, прав си, че и в книгите е все толкова дразнеща, но както и да е - минало, заминало. Гледаме напреТ и се надяваме да има нещо интересно - трети епизод изглежда обещаващо, поне ще има битка
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 сеп 2022 22:49

Soulen написа:Някой гледал ли е амазонската помия? Безос да си купува лекарства с печалбата, дейба и боклука нещастен. Бързо ме баМнаха от всички групи във фейса, че не ги бавя много.

Дано има възмездие за уродите, изгаврили се със фентъзи библията. Шарли Ебдо за тях.

Толкоз ли е зле? Аз видях коментари и в двете посоки, но честно казано твърде съм се отдалечил от историята, за да следя сериала.

Изображение

Върни се в “Свободна зона”