tmanolov написа:И определено е постно откъм пички, а с въразстната Ренира ще убият и единственото хубаво във филма. Дано греша и ме опровергаят
Ти ако си за пичките ходи в порнхъб, брат. Сериалът е топ до момента.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tmanolov написа:И определено е постно откъм пички, а с въразстната Ренира ще убият и единственото хубаво във филма. Дано греша и ме опровергаят
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
tmanolov написа:Ми хубаво, да видим какво ще излезе. Примерно за мен в Троновете най-противният ми персонаж беше Кейтлин Старк. В книгите е описана като едва ли не пичка, а във филма беше пресъздадена като някаква недоевана дърта скочубра, дето се чуди къде да се изсере на метеното.
pill написа:Баси критериите! За пръв път виждам някой да нарича Емилия Кларк “меко казано грозновата”. Със сигурност е по-хубава мацка от Алкок, която в муцуната е като псе. Даже гледах някви сравнение с един грозноват актьор. Като брат и сестра са.
Както и да е, радвам се, че повечето не гледат сериалите за да търсят материал за лъскане на бастуна.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Soulen написа:Някой гледал ли е амазонската помия? Безос да си купува лекарства с печалбата, дейба и боклука нещастен. Бързо ме баМнаха от всички групи във фейса, че не ги бавя много.
Дано има възмездие за уродите, изгаврили се със фентъзи библията. Шарли Ебдо за тях.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта