Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот metodito » 21 авг 2022 00:14

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Навремето имаше едно ТВ интервю с Васил Илиев, не ми се стори много "тежък" интелектуално ..... типично селско момче (макар че е от /малък/ град) .....

А, да... "Пушчено месо" ! Помня го... ;д

Не знам дали говорим за едно и също. Беше по някоя от Канал 1 или Ефир 2, 1994 или 1995. Обикновено простовато момче.

Методи малко е прекалил с идеализацията. Почти всички бяха тъпи момчета. Съименникът му, Илиенски, беше малко по-умен, така знам. Но пък той не беше от средите на борците, преди 1989-а се е занимавал с битови кражби, нищо общо със спорта.

Като цяло, борците си бяха проект на ДС, тъпи момченца, но задружни. Лесни за контролиране. Затова явно и ги избраха.

Говоря за т.нар, босове. То реално никой от тях не оцеля, де. Освен Пашата? Маргарините и Маджо...

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 21 авг 2022 00:47

Божков и Гришата също оцеляха. Може и да пропускам някой. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 21 авг 2022 09:43

metodito написа:В "нормалните" държави, такива като Абаджиев ги прикриват. Питай китайските щангистки,.

Пак ще го повторя. На теб проблема ти е, че тръгваш, да водиш спор с хора с два пръста чело. Абаджиев дори в САЩ го боготворят, понеже бившият световен шампион Сашо Крайчев го беше поканил в спортната му зала, да води няколко месеца тренировки. Освен това, смея, да твърдя, че с пенсионирането на Папата и самият спорт замря. Кога си виждал, някой, да вдига три пъти собственото си тегло ? За последно го направи един кореец на Олимпийските през 2012-та, респективно преди цели 10 години. А иначе, само седмина са го правили в цялата история на вдигането на тежести. Петима от тях са били тренирани от Абаджията - Нено Терзийски, Стефан Топуров, Ангел Генчев, Наим Сюлейманоглу и Халил Мутлу. Можем, с чиста съвест, да кажем, че и петимата са родени в България. Мутлу беше от Момчилград, ако не ме лъже паметта. Това само показва, колко е голям Папата ! Ами националният ни отбор през осемдесетте години ? Той си остава най-силният в цялата история на този спорт - Наим (5х световен), Терзийски (3х световен), Топуров (1х световен), Тапата (3х световен), Маринов (3х световен), Гръблев (1х световен), Върбанов (3х световен), Гидиков (1х световен), Златев (3х световен), Кръстев (2х световен).
Сега, в националния отбор, разчитаме на мангасари, и на един огромен талант, дето е наполовина българин и беше хванат да шофира с мара. Пълна трагедия ! Като говорих с треньора му, оня вика "Вдигнал съм ръце от него, да се оправя...!".
Колкото до зобенето ? Абаджията бие СССР, които разчитат на близо 300 000 щангиста (из цялата държава), а у нас регистрираните щангисти са били едва 8 000. Предполагам, че в СССР е бил забранен зоба, нали ? :)
Всичко живо зоби, само ей такива, дето през живота си, не са се събличали по физическо лаят. Дори съм чувал, че и в стрелбата с пистолет се взимало нещо, за да се концентрираш по-добре, да не ти трепти окото и т.н.
Методиката на Абаджията се използва и до днес. Напиши в интернет "Bulgarian style of training" или "Squat everyday" и сам ще се убедиш в това.
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: !

Мнениеот pomiqrat » 21 авг 2022 10:52

Drunken_Master написа:
metodito написа:В "нормалните" държави, такива като Абаджиев ги прикриват. Питай китайските щангистки,.

Пак ще го повторя. На теб проблема ти е, че тръгваш, да водиш спор с хора с два пръста чело. Абаджиев дори в САЩ го боготворят, понеже бившият световен шампион Сашо Крайчев го беше поканил в спортната му зала, да води няколко месеца тренировки. Освен това, смея, да твърдя, че с пенсионирането на Папата и самият спорт замря. Кога си виждал, някой, да вдига три пъти собственото си тегло ? За последно го направи един кореец на Олимпийските през 2012-та, респективно преди цели 10 години. А иначе, само седмина са го правили в цялата история на вдигането на тежести. Петима от тях са били тренирани от Абаджията - Нено Терзийски, Стефан Топуров, Ангел Генчев, Наим Сюлейманоглу и Халил Мутлу. Можем, с чиста съвест, да кажем, че и петимата са родени в България. Мутлу беше от Момчилград, ако не ме лъже паметта. Това само показва, колко е голям Папата ! Ами националният ни отбор през осемдесетте години ? Той си остава най-силният в цялата история на този спорт - Наим (5х световен), Терзийски (3х световен), Топуров (1х световен), Тапата (3х световен), Маринов (3х световен), Гръблев (1х световен), Върбанов (3х световен), Гидиков (1х световен), Златев (3х световен), Кръстев (2х световен).
Сега, в националния отбор, разчитаме на мангасари, и на един огромен талант, дето е наполовина българин и беше хванат да шофира с мара. Пълна трагедия ! Като говорих с треньора му, оня вика "Вдигнал съм ръце от него, да се оправя...!".
Колкото до зобенето ? Абаджията бие СССР, които разчитат на близо 300 000 щангиста (из цялата държава), а у нас регистрираните щангисти са били едва 8 000. Предполагам, че в СССР е бил забранен зоба, нали ? :)
Всичко живо зоби, само ей такива, дето през живота си, не са се събличали по физическо лаят. Дори съм чувал, че и в стрелбата с пистолет се взимало нещо, за да се концентрираш по-добре, да не ти трепти окото и т.н.
Методиката на Абаджията се използва и до днес. Напиши в интернет "Bulgarian style of training" или "Squat everyday" и сам ще се убедиш в това.
Изображение

Методиката му се използва и до днес, но зоба му не се използва. Учителя ти по физическо колко пъти те е събличал :D А ти колко пъти ходи на състезание по щанги :D
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 21 авг 2022 12:15

иван абаджиев е комунистически престъпник съсипал българските щанги с тия допинги, дето се изложихме пред цял свят. Трябва целия народ да му се изреди на гроба по голяма нужда. Точка !

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 21 авг 2022 12:29

Само за тоя просташки пост, това пишлеменце заслужава вечен бан.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 авг 2022 12:42

ReBorn1982 написа:Само за тоя просташки пост, това пишлеменце заслужава вечен бан.

Тия, дето го упрекват в зобене, буквално, не са се събличали по физическо. Смешно е, да се твърди, че в спорта не се използва медицина. Та, самият ЛеБрон Джеймс има биохимик сред антуража си. Когато Пол Джордж направи онази беля преди Световното през 2013-та, масовото мнение беше, че заради зоба костите се изтънявали. Иначе наистина няма логика, да се чупят като солети.
Колкото до последният пост, единственият начин е да спрем да им обръщаме внимание. Явно Пацето наистина не иска, да банне тоя тип. Не знам, живота, какво ти е причинил, за да ръсиш псувни и злоба наляво-надясно. Май наистина ще изляза прав, че е мангал. Мангалите са толкова злобни.
Колкото до Помияра, аз се заклевам в родителите си, че никога през живота си, не съм срещал човек, да ръси толкова много глупости. 300 пъти му писах, да спре, да ме цитира, ама... оправия няма.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 21 авг 2022 12:45

Не, бе, това да пишеш, че целият народ трябвало да се изсере на гроба на един велик български треньор, вече минава всякакви граници на простащина .....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 авг 2022 12:46

ReBorn1982 написа:Не, бе, това да пишеш, че целият народ трябвало да се изсере на гроба на един велик български треньор, вече минава всякакви граници на простащина .....

Че, той не за първи път го пише това. Просто не си го забелязал...
Изображение

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 21 авг 2022 17:02

слугинчето-мискинчето 91 пак се опитвал да "разсъждава" с облото мозъче...преди тати да го изкомандва за втората смяна. :)

Върни се в “Свободна зона”