Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот bubka » 19 юни 2022 17:39

honda написа:
bubka написа:За финал само ще кажа - Левски да се поучат от Айнтрахт Франкфурт, които направиха всичко възможно да имат 30-40 хил гостуваща агитка в Барселона и не се знае още колко по улиците. А Франкфурт дори не е някакъв кой знае какъв голям град! "Отборът на народа" няма ли да събере поне един рейс, който да пътува до Солун? Спокойно, ще ви пазят с полиция, няма страшно.

Явно географията не ти е силната страна и не си пътувал често със самолет. Ако беше пътувал щеше да знаеш ,че летището на Франкфурт е едно от най-големите в Европа и ако поне веднъж беше видял с очите си града Франкфурт нямаше да пишеш тези глупости . Сравнението на Франкфурт с който и да е български град е несериозно . Финансовото и транспортно сърце на Германия. Самия град Франкфурт е малко по-малък от София, но с градовете си сателити става доста по-голям от София. Като брой фенове Айнтрахт е един от клубовете в Германия с най-много фенове . Според някои източници само в Германия има над 10 млн фена.( на мен лично тази бройка ми изглежда доста завишена). Сравнение с българските реалности са много меко казани несериозно.
Ако Левски е ниско разреден клуб какво да кажем за любимия ти клуб след като доста сериозен негативен баланс срещу този "нискоразреден" клуб и неотдавна загуби финал за купата на България срещу същия "нискоразреден" клуб.

Прав си, географията е силна страна само на сините привърженици ;д.

Според някои източници само в Германия има над 10 млн фена.

Браво, от 83млн-на Германия 10млн са на Франкфурт. Случайно тези източници поясняват ли дали на част от тези 10млн основният отбор, който подкрепят е всъщност някой друг. То и в Испания голяма част от хората могат да бъдат дефинирани като "фенове" или на Барселона, или на Реал.

Ако Левски е ниско разреден клуб какво да кажем за любимия ти клуб след като доста сериозен негативен баланс срещу този "нискоразреден" клуб и неотдавна загуби финал за купата на България срещу същия "нискоразреден" клуб.

Ще ми обясниш ли какъв е този "сериозен негативен баланс" на ЦСКА срещу Левски последните години.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 юни 2022 17:54

bubka написа:
honda написа:
bubka написа:За финал само ще кажа - Левски да се поучат от Айнтрахт Франкфурт, които направиха всичко възможно да имат 30-40 хил гостуваща агитка в Барселона и не се знае още колко по улиците. А Франкфурт дори не е някакъв кой знае какъв голям град! "Отборът на народа" няма ли да събере поне един рейс, който да пътува до Солун? Спокойно, ще ви пазят с полиция, няма страшно.

Явно географията не ти е силната страна и не си пътувал често със самолет. Ако беше пътувал щеше да знаеш ,че летището на Франкфурт е едно от най-големите в Европа и ако поне веднъж беше видял с очите си града Франкфурт нямаше да пишеш тези глупости . Сравнението на Франкфурт с който и да е български град е несериозно . Финансовото и транспортно сърце на Германия. Самия град Франкфурт е малко по-малък от София, но с градовете си сателити става доста по-голям от София. Като брой фенове Айнтрахт е един от клубовете в Германия с най-много фенове . Според някои източници само в Германия има над 10 млн фена.( на мен лично тази бройка ми изглежда доста завишена). Сравнение с българските реалности са много меко казани несериозно.

Браво, от 83млн-на Германия 10млн са на Франкфурт. Случайно тези източници поясняват ли дали на част от тези 10млн основният отбор, който подкрепят е всъщност някой друг. То и в Испания голяма част от хората могат да бъдат дефинирани като "фенове" или на Барселона, или на Реал.

Ще ми обясниш ли какъв е този "сериозен негативен баланс" на ЦСКА срещу Левски последните години.

Я кажи кой друг български отбор е наказван от УЕФА и колко пъти, заради феновете си. И коя друга българска агитка се е била с чужда такава?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 юни 2022 17:59

Връзката на това с цитираното мнение е .... каква?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 юни 2022 18:13

bubka написа:Връзката на това с цитираното мнение е .... каква?

Такава, че ви е много страх от публиката на Левски и много искате да бъде пак наказан да играе без публика.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 19 юни 2022 18:14

bubka написа:(...)Реално това са ви мачовете на сезона. За нас мачовете с Левски са еквивалентни на контрола с отбор от А окръжна. Интересът е логично да бъде по-малък.

Вярвам Ви оттук до свършека на света, макар и фактът, че за аватар сте си избрал снимка на таблото от победа на "ЦСКА" в една такава "контрола", да подлага вярата ми на известно изпитание. :-D
Само "Левски"!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 юни 2022 18:17

damyanov1963 написа:
bubka написа:Връзката на това с цитираното мнение е .... каква?

Такава, че ви е много страх от публиката на Левски и много искате да бъде пак наказан да играе без публика.

Хахахахахахах

Страх не е точната дума, описваща отношението към най-пропадналата част на обществото в България - разни лепилари и шмъркачи. По-скоро погнуса.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 юни 2022 18:36

bubka написа:
honda написа:

Вече ти написах ,че няма място за сравнения между Франкфурт и който и да е български град са несериозни.
Относно броя на феновете на Айнтрахт :
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0 ... 1%80%D1%82)

Вече ти написах, че според мен посочената бройка за фенове на Айнтрахт е доста завишена. Това е приблизителното население на агломерацията в която Франкфурт е най-големия и развит град.
Относно статистиката между Левски и любимия ти отбор. Не съм сигурен кой е е любимия ти отбор.
Аз лично нямам спомен Левски и ЦСКА да са играли през последните години- доколкото си спомням последния мач беше преди 8 години.
Ако ти е проблем мога да ти покажа общата статистика от мачовете между Левски и ЦСКА - сериозен превес на Левски. Аз лично с очите си съм гледал над 100 мача между Левски и ЦСКА - определено победите на Левски са доста повече.
Ако искаш мога да ти покажа и статистиката от мачовете между ЦСКА-София( с предшествениците му) и Левски - там превъзходството на Левски е още по-голямо.
Между другото ,щом Левски е "нискоразреден" отбор , защо си поставил като снимка на профила ти резултата от мач с този "нискоразреден" отбор :) - не е ли малко странно.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юни 2022 18:37

Какво се занимавате с Бубакар, фен на маляшката любоФ? Оставете го да си подкрепя еднополовите бракове с приятелските си от Алкатраз (ананас до ананас) и не му обръщайте внимание.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 юни 2022 18:50

Ровейки в Youtube попаднах на видео с интервюто на треньора на ЦСКА-София вчера след мача.
Саша Илич: Имахме тежки тренировки, играчите бяха изморени

Съгласен съм, но в този ред на мисли отбора на Гройтер Фюрт да не би да е разпускал цял ден, чакайки да дойде мача.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 юни 2022 18:56

honda написа:... какво да кажем за любимия ти клуб ......и неотдавна загуби финал за купата на България срещу същия "нискоразреден" клуб...........................................

Аз лично нямам спомен Левски и ЦСКА да са играли през последните години- доколкото си спомням последния мач беше преди 8 години.

Това горното се диагностицира с определен термин за ментално или психическо разстойство, но не съм лекар и не мога да ти кажа точно кой е терминът, съответно диагнозата.

Върни се в “Левски”