honda написа:bubka написа:За финал само ще кажа - Левски да се поучат от Айнтрахт Франкфурт, които направиха всичко възможно да имат 30-40 хил гостуваща агитка в Барселона и не се знае още колко по улиците. А Франкфурт дори не е някакъв кой знае какъв голям град! "Отборът на народа" няма ли да събере поне един рейс, който да пътува до Солун? Спокойно, ще ви пазят с полиция, няма страшно.
Явно географията не ти е силната страна и не си пътувал често със самолет. Ако беше пътувал щеше да знаеш ,че летището на Франкфурт е едно от най-големите в Европа и ако поне веднъж беше видял с очите си града Франкфурт нямаше да пишеш тези глупости . Сравнението на Франкфурт с който и да е български град е несериозно . Финансовото и транспортно сърце на Германия. Самия град Франкфурт е малко по-малък от София, но с градовете си сателити става доста по-голям от София. Като брой фенове Айнтрахт е един от клубовете в Германия с най-много фенове . Според някои източници само в Германия има над 10 млн фена.( на мен лично тази бройка ми изглежда доста завишена). Сравнение с българските реалности са много меко казани несериозно.
Ако Левски е ниско разреден клуб какво да кажем за любимия ти клуб след като доста сериозен негативен баланс срещу този "нискоразреден" клуб и неотдавна загуби финал за купата на България срещу същия "нискоразреден" клуб.
Прав си, географията е силна страна само на сините привърженици ;д.
Според някои източници само в Германия има над 10 млн фена.
Браво, от 83млн-на Германия 10млн са на Франкфурт. Случайно тези източници поясняват ли дали на част от тези 10млн основният отбор, който подкрепят е всъщност някой друг. То и в Испания голяма част от хората могат да бъдат дефинирани като "фенове" или на Барселона, или на Реал.
Ако Левски е ниско разреден клуб какво да кажем за любимия ти клуб след като доста сериозен негативен баланс срещу този "нискоразреден" клуб и неотдавна загуби финал за купата на България срещу същия "нискоразреден" клуб.
Ще ми обясниш ли какъв е този "сериозен негативен баланс" на ЦСКА срещу Левски последните години.