Buck32 написа:ReBorn1982 написа:Пак ли до ЛеБрон стигнахте ??!
Всички пътища водят към Рим :)
Ми, може да се върнеш назад в темата и да видиш, кой тръгна ПРЪВ, да споменава Леброн Джеймс сравнявайки го с Къри. Не бях аз, де...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Buck32 написа:ReBorn1982 написа:Пак ли до ЛеБрон стигнахте ??!
Всички пътища водят към Рим :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Buck32 написа:pan_Joro написа:П.С. Ползвам американски облак (сървърът вероятно е в САЩ) поради което свалянето е леко бавничко. Можете да гледате и директно от облака, но по-добре си изтеглете файла и си го гледайте на спокойствие.
Жоро, дружеска вметка - понеже пишеш, че облакът е американски. Там хората гледат много сериозно на авторските права, а институциите има много малко уважение към неприкосновеността на информацията. Та като пишеш така в публичен форум (а вероятно и на други места), може да си докараш беля. Тук аз съм фен на Павлик Морозов, но заради храненето ти на Леброн ще успея да се сдържа :) Ама хората си имат всякакви апликации.
Drunken_Master написа:Ми, може да се върнеш назад в темата и да видиш, кой тръгна ПРЪВ, да споменава Леброн Джеймс сравнявайки го с Къри. Не бях аз, де...
Buck32 написа:Drunken_Master написа:Ми, може да се върнеш назад в темата и да видиш, кой тръгна ПРЪВ, да споменава Леброн Джеймс сравнявайки го с Къри. Не бях аз, де...
Ми аз да съм казал, че си бил ти?
Между другото, може би не си попадал на такава информация, но някъде четох, че писането с главни букви в нета е еквивалент на крещене. Ти честичко го правиш. Дано в обикновените разговори не е така.
miro_rz написа:Детска градина!
Госпожо, госпожо той започна пръв.... :D
Buck32 написа:Ми аз да съм казал, че си бил ти?
pan_Joro написа:Иначе по Закона за Авторското право и сродните му права съм дългогодишен специалист – професията ми го изисква...
miro_rz написа:Детска градина!
Госпожо, госпожо той започна пръв.... :D
pan_Joro написа:Ами че той само си крещи, аз май не съм то виждал да води обикновен разговор. Какво искаш от злобно хейтърче и руско ботче?
pomiqrat написа:Покрай добрите спортисти и останалите блестят. Останалите карат другите да играят за тях и да трупат дивиденти на техен гръб. Тоя Леброн и в топ 10 на най-добрите не е.
pill написа:На Козела Леброн не му излиза от главата. Автоматично всяка тема обръща в тема за Леброн. Даже се опитва да обясни как Веждата едва ли не бил на нивото на Шак… на прайм(!) Шак:)
ReBorn1982 написа:...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Казах, че Веждата до преминаването си в Лейкърс беше смятан от мнозина за най-добрият баскетболист в света. Има разлика май ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта