2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот Drunken_Master » 17 юни 2022 20:40

Buck32 написа:
ReBorn1982 написа:Пак ли до ЛеБрон стигнахте ??!

Всички пътища водят към Рим :)

Ми, може да се върнеш назад в темата и да видиш, кой тръгна ПРЪВ, да споменава Леброн Джеймс сравнявайки го с Къри. Не бях аз, де...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pan_Joro

Re: 2022 Finals

Мнениеот pan_Joro » 17 юни 2022 21:10

Buck32 написа:
pan_Joro написа:П.С. Ползвам американски облак (сървърът вероятно е в САЩ) поради което свалянето е леко бавничко. Можете да гледате и директно от облака, но по-добре си изтеглете файла и си го гледайте на спокойствие.

Жоро, дружеска вметка - понеже пишеш, че облакът е американски. Там хората гледат много сериозно на авторските права, а институциите има много малко уважение към неприкосновеността на информацията. Та като пишеш така в публичен форум (а вероятно и на други места), може да си докараш беля. Тук аз съм фен на Павлик Морозов, но заради храненето ти на Леброн ще успея да се сдържа :) Ама хората си имат всякакви апликации.

Бъкси, спокойно друже – нищо незаконно няма. Над 10 години съм абониран за Microsoft 365, демек кихам им всяка година по 189 лв. За тая работа те ми предоставят безплатно облачно пространство в размер на 1 терабайт. Въпросът е, че сървърът вероятно е в САЩ. Щяха да пущат сървър в БГ, но гърците ни го отмъкнаха...

Иначе по Закона за Авторското право и сродните му права съм дългогодишен специалист – професията ми го изисква...
Последна промяна от pan_Joro на 17 юни 2022 21:22, променено общо 2 пъти.
НЕма начин да нЕма начин!

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 17 юни 2022 21:19

Drunken_Master написа:Ми, може да се върнеш назад в темата и да видиш, кой тръгна ПРЪВ, да споменава Леброн Джеймс сравнявайки го с Къри. Не бях аз, де...

Ми аз да съм казал, че си бил ти?
Между другото, може би не си попадал на такава информация, но някъде четох, че писането с главни букви в нета е еквивалент на крещене. Ти честичко го правиш. Дано в обикновените разговори не е така.

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 17 юни 2022 21:31

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:Ми, може да се върнеш назад в темата и да видиш, кой тръгна ПРЪВ, да споменава Леброн Джеймс сравнявайки го с Къри. Не бях аз, де...

Ми аз да съм казал, че си бил ти?
Между другото, може би не си попадал на такава информация, но някъде четох, че писането с главни букви в нета е еквивалент на крещене. Ти честичко го правиш. Дано в обикновените разговори не е така.

Ами че той само си крещи, аз май не съм то виждал да води обикновен разговор. Какво искаш от злобно хейтърче и руско ботче?

Гледай сега какво следва... :-)
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 юни 2022 21:38

Детска градина!
Госпожо, госпожо той започна пръв.... :D
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 17 юни 2022 22:23

miro_rz написа:Детска градина!

Младо момче си Миро, по мое време беше "Моля другарко..." :) Ех какви времена бяха

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 юни 2022 22:25

Браво на ГСУ. Не са ми в групата на симпатичните отбори но Бостън още по-малко. Много силен сезон на Уигинс. Много постоянна величина беше в ГСУ цяла година.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 17 юни 2022 22:30

[offtopic]Само да вметна, понеже раздрънкахте кокалите на Павлик Морозов .... това е една пълна измислица. В смисъл, момчето е съществувало наистина, но останалото е съчинение на комунистическата пропаганда ...... също както и нашият Митко Палаузов, умрял у гората, заведен от тъпата си майка. Но не е водил никакви битки, още по-малко пък е бил и осъзнат комунист ..... това е, можете да си продължите за ..... ЛеБрон.[/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 18 юни 2022 00:09

Buck32 написа:Ми аз да съм казал, че си бил ти?

Искаш да кажеш, че не визираше мен ? Лъжец, не съм с акъла на ТранЖоро...

pan_Joro написа:Иначе по Закона за Авторското право и сродните му права съм дългогодишен специалист – професията ми го изисква...

Знаем, пишеш го за 340-ти път. За разлика от теб, някои хора можем да схванем от първия път. Ясно е, че си използваш причина, за да се самоизтъкваш (пък колко е истина е отделен въпрос), ама... Специално аз не го вярвам, де. Съдейки по постовете ти, вероятно чистиш кенефи някъде. Е, срамна работа няма...

miro_rz написа:Детска градина!

Мирко, откакто написах, че половината от тука не са се събличали по физическо, нещо много ме намрази. Що така се припозна !? ;)

pan_Joro написа:Ами че той само си крещи, аз май не съм то виждал да води обикновен разговор. Какво искаш от злобно хейтърче и руско ботче?

Не, че някога съм имал високи очаквания към теб, но защо бъркаш иронията и сарказма с "крещене" !? Няма смисъл на теб, да ти се крещи... Ти трудно би схванал, дори и да ти го моделирам с пластелин. Кво стана със ситуацията между Грийн и Стивън Адамс, последно за кого е нарушението ? Питам те, понеже си сред най-компетентните тук...

pomiqrat написа:Покрай добрите спортисти и останалите блестят. Останалите карат другите да играят за тях и да трупат дивиденти на техен гръб. Тоя Леброн и в топ 10 на най-добрите не е.

На това момче му е особено трудно, да даде определение за думата "етнос" (буквално), но определено баскетбола му е силата...

pill написа:На Козела Леброн не му излиза от главата. Автоматично всяка тема обръща в тема за Леброн. Даже се опитва да обясни как Веждата едва ли не бил на нивото на Шак… на прайм(!) Шак:)

Не помня, да съм ги сравнявал двамата. Казах, че Веждата до преминаването си в Лейкърс беше смятан от мнозина за най-добрият баскетболист в света. Има разлика май ?

ReBorn1982 написа:...

Гледа ли филма за Караджорджевич, бре ? 300 пъти те питам... :)
Сега качам в Замунда целия сериал, диря английски субтитри, ще ги сложа и тях. :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: !

Мнениеот rhaegar » 18 юни 2022 00:23

Drunken_Master написа:Казах, че Веждата до преминаването си в Лейкърс беше смятан от мнозина за най-добрият баскетболист в света. Има разлика май ?

Ай стига, дори и баба му не го е мислила за най-добрия в света, особено пък в прайма на КД и Къри.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”