2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 29 май 2022 17:50

ReBorn1982 написа:Естествено, че Хийт с 3 топ звезди ще е съвсем друг отбор от Хийт с 1 топ звезда .... но то това не е за голяма гордост, баскетболно ПСЖ или Ман Сити .... и никъде не съм писал, че са били голям отбор, писах че не бяха боксова круша, каквито ги изкара - 5-и на изток с 47-35 ....

Oтговор на въпроса ще получа ли ? Хийт '10 = Уориърс '16, така ли излезе !?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pan_Joro

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот pan_Joro » 29 май 2022 21:25

Drunken_Master написа:Добре, ти какво разбираш под "цяло лято съм му пускал смс-и" или да бъдем максимално коректни "много съобщения съм му изпращал" !? Държа да отбележа, че това е отговора на Магарето. В смисъл, питат го: "Вярно ли е, че ти си в основата на преминаването на Дюрант в Уориърс, понеже след финала..." И той отговаря: "Много съобщения съм му изпращал!". Според теб, какво има предвид ? Вероятно са си писали за състоянието на селското стопанство у щата Аризона !?

Това "цяло лято съм му пускал смс-и" включва ли обаждането от паркинга след последния мач, щото ти твърдиш точно това? "Цяло лято" изглежда доста след загубения мач.

После следва "много съобщения съм му изпращал". И ти реши, че това е във връзка с преминаването на КД в ГСУ – според твоята логика "че какво друго може да е?". Ами всичко може да е. Питали един актьор вярно ли е, че е спал с жената на колега. Той отговорил "Аз спя с много жени...". Ти обаче си приел, че няма друга възможност и се опитваш да ни втълпиш твоята версия. Нямаш никакво докзателство!

В коментирания материал ти лансираш няколко неверни твърдения:
    1. Грийн се обадил на КД от паркинга. Това никъде не е доказано.
    2. Грийн се обадил от яд, за да кандърдиса КД да се обединят и да надвият ЛеБрон. Контактите, макар и неофициални датират доста преди финал 2016. Пак се опитваш да възвеличаваш ЛеБрон – КД не е привлечен заради ЛеБрон. КД щеше да бъде привлечен дори ако ГСУ бяха спечелили този финал. А ГСУ винаги са се справяли добре с ЛеБрон – до степен на обезличаване...
Иначе баскетбол гледам много преди ти да си видял баскетболна топка (специално НБА гледам от 1984 г.). В онези млади години три пъти съм бил водач на баскетболни отбори (девойки), които 3 пъти станаха републикански шампиони. Стоял съм на пейката до треньора. Малоумие е да твърдиш, че не познавам правилата и ти го знаеш – просто искаш да ме дискредитираш пред форума с нелепи твърдения, повтаряни до безкрай.

Причините за това са ясни – аз съм фен на ГСУ, а ти изпитваш патологична омраза към този отбор и звездите му, защото те детронираха Краля. И не се оправдавай с КД – през 2015 го нямаше. А ти плюеш ли, плюеш... основно срещу себе си и ЛеБрон, без да го съзнаваш. Къри бил някакъв никакъв играч, Грийн бил такъв, Клей онакъв, въобще ГСУ бил някакъв никакъв отбор, който едва ли не по случайност е спечелил 3 финала срещу Кавс.
Drunken_Master написа:
drvasko98 написа:Уориърс загубиха веднъж от Джеймс в последната минута на мач 7, след като водеха с 3-1. Като те чета оставам с впечатлението, че не са могли да хванат ръка от него и добре, че е дошъл Дюрант, а не е баш така. Разбират се с Дюрант станаха съвсем трудни за биене.

А ти колко пъти искаш да загубят, при положение, че в оптимален състав са играли едно в едно - веднъж ? Предната година не е никакво мерило, НИКАКВО !

Под предната година имаш 2015, нали. И защо да не е МЕРИЛО? Щото Ървинг се самоконтузи и не игра до края ли? Само че сметката е по-друга: С Кайри Кавс загубиха първия мач, без Кайри Кавс спечелиха следващите два. Значи не са били безобиден набор от слаби играчи. Погледах малко от финалните минути на първия мач. 5.11 секунди преди края Краля метна тройка при равен резултата и не вкара. В овъртайма взе да мята тухли една след друга и не даде топка на другите – резултат 10:2 за ГСУ. Та не ми се оправдавай с липси. По-добре направи една табличка да видим колко пъти ЛеБрон се е осирал в последните 24 секунди, както направи за Стеф Къри. И не се опитвай да принизяваш ГСУ – по този начин обезценяваш и единствената победа на Кавс.

Значи в оптимални състави двата отбора са играли само веднъж? Интересно кога? Като ти знам манталитета, ще излезе, че това е бил финалът през 2016. Ами естествено, нали Кавс, пардон ЛеБрон, спечелиха. Много си смешен – признаваш че ГСУ са силен отбор само когато ЛеБрон и отборът му спечели, когато Кавс, а и Лейкърс, загубят виновни са съотборниците на ЛеБрон. Не прогледна ли малко, бе – Леброн никога не е бил велик играч и никога няма да бъде.

В заключение ще ти кажа, че правилото за двете минути си го описал неточно. Жокер: правилото е редактирано за лигата в последните месеци.
НЕма начин да нЕма начин!

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 29 май 2022 21:31

pill написа:Липса на късмет и голям КУРтоа. Балета с една атака, един гол.

https://corner.dir.bg/futbol/fenove-na-real-se-podigravaha-na-lebron-dzheyms-v-parizh

Даже и футболните фенове на Реал разбират от баскетбол:Р

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 29 май 2022 22:07

pan_Joro написа:Иначе баскетбол гледам много преди ти да си видял баскетболна топка (специално НБА гледам от 1984 г.). В онези млади години три пъти съм бил водач на баскетболни отбори (девойки), които 3 пъти станаха републикански шампиони. Стоял съм на пейката до треньора. Малоумие е да твърдиш, че не познавам правилата и ти го знаеш – просто искаш да ме дискредитираш пред форума с нелепи твърдения, повтаряни до безкрай.

Виж сега, това и 300 пъти да го напишеш, няма как да го направиш истина, компренде ? Ти не си наясно с основни правила. И понеже, съжалявам да го кажа, ама не си и от най-умните съфорумци си мислиш, че някой ще се върже на глупостите ти. Бил знаел правилата ? Ти ако знаеше правилата нямаше да плещиш глупости от месеци. Къри бил правил крачки !? Ти имаш ли хабер, какви движения с ръцете прави един рефер, за да се свири подобно нещо ? Естествено, че не. Тогава, кво ми виеш на умряло... И то не беше само това, като цяло плещиш дебилщини. Пускаш снимка на пръстите на Магарето, целия форум вижда, че пръстите са му на очите на противниковият играч, само ти казваш обратното. Това как да го възприемаме ? Или си тъпо парче, или нищо не разбираш от спорт, или всички ние не виждаме добре с очите си !? Регъра видя ли как реагира на снимката ? Да не си мислиш, че пак си измислям...

pan_Joro написа:Причините за това са ясни – аз съм фен на ГСУ, а ти изпитваш патологична омраза към този отбор и звездите му, защото те детронираха Краля.

Това пак са някакви ветрове, дето духат и духат у празната ти тиква. Абсолютно никой не мразя, дори и враговете си.

pan_Joro написа:Погледах малко от финалните минути на първия мач.

Eстествено, че ще гледаш. Ти тая серия през живота си не си я гледал, басирам се. 100% гледаш баскетбол от една-две години макс.

pan_Joro написа:По-добре направи една табличка да видим колко пъти ЛеБрон се е осирал в последните 24 секунди, както направи за Стеф Къри. И не се опитвай да принизяваш ГСУ – по този начин обезценяваш и единствената победа на Кавс.

Че аз никога не съм твърдял, че ЛеБрон е клъчър, това са пак твоите мега възприятия, които само ти си разбираш. Казах, че статистически от действащите играчи е най-добре в плейофите той. В повечето случаи ще навърже играчи около себе си и ще подаде, това което твърдеше и Скоти (за разликата между Змията и Краля). А Къри, дето беше спрян от Кевин Лав, няма кво да го коментираме... И там ти видях огромните познания по материята.

pan_Joro написа:Леброн никога не е бил велик играч и никога няма да бъде.

ОК, Къри е по-голям от него. На бридж белот и шах...

pan_Joro написа:В заключение ще ти кажа, че правилото за двете минути си го описал неточно. Жокер: правилото е редактирано за лигата в последните месеци.

Е, разликата е, че аз правилото си го знам, докато при теб е бърникане из Гугъл света; за да намерим някакво по-сложно правило, че да се изкараме знаещи. Много имаш хабер ти от баскетболни правила. А това правило го помня още от времето, когато писах в Спортал-а, понеже беше широко коментирано като пълна тъпотия... И е !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 29 май 2022 22:10

Buck32 написа:
pill написа:Липса на късмет и голям КУРтоа. Балета с една атака, един гол.

https://corner.dir.bg/futbol/fenove-na-real-se-podigravaha-na-lebron-dzheyms-v-parizh

Даже и футболните фенове на Реал разбират от баскетбол:Р

Не гледах мача, ама из форума много се дискутират головете, кво е ставало снощи... Единия бил от засада, другия не бил свирен, някви ей такива...
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 29 май 2022 22:42

Не знам какви сравнения правиш, постъпките и на Джеймс, и на Дюрант, бяха жалки .... лузъри, търсещи да станат шампиони по възможно най-лесния начин. Разлики аз не виждам, генерално погледнато, и двете ме отвращават.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 май 2022 22:56

ReBorn1982 написа:Не знам какви сравнения правиш, постъпките и на Джеймс, и на Дюрант, бяха жалки .... лузъри, търсещи да станат шампиони по възможно най-лесния начин. Разлики аз не виждам, генерално погледнато, и двете ме отвращават.

Ама чакай малко, ти кво очакваш ? ЛеБрон да стои до края на кариерата си в Кавалиърс и да разчита на мега отрепки като Варежао и Илгаускас ? Или Шак, дето беше вече 150 килограма и близо на 40 години...!? Приказвате със задника си някой път...

П.С.
Гледа ли поне, онзи сръбски шедьовър за Крал Петър Първи, дето ти го препоръчах ? :)
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 30 май 2022 00:11

Drunken_Master написа:Ама чакай малко, ти кво очакваш ? ЛеБрон да стои до края на кариерата си в Кавалиърс и да разчита на мега отрепки като Варежао и Илгаускас ? Или Шак, дето беше вече 150 килограма и близо на 40 години...!? Приказвате със задника си някой път...

Мисля, че в случая последното е по-валидно за теб. Ти какъв беше? Звезда от Механото в Русе? Но наричаш Илгаускас и Варежао "мега отрепки"? Илгаускас е в първия отбор на новобранците и има 2 ол-стар мача. Варежао е избиран във втория отбор на защитниците и е печелил Евролигата с Барселона. Илгаускас освен това е взет с Леброн в Маями. Но щом авторитетът от Механото нарича тези хора "мега отрепки" сигурно е така.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 май 2022 00:26

"Очаквам", дори да не седи в Кливланд "до края на кариерата си", поне да не се обади на други 2 от топ звездите в лигата и да им каже "хайде тримата да се съберем, за да вземем по-лесно титлата" ..... няма по-жалка постъпка от това. Това не е шампионски манталитет.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 май 2022 00:29

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:Ама чакай малко, ти кво очакваш ? ЛеБрон да стои до края на кариерата си в Кавалиърс и да разчита на мега отрепки като Варежао и Илгаускас ? Или Шак, дето беше вече 150 килограма и близо на 40 години...!? Приказвате със задника си някой път...

Мисля, че в случая последното е по-валидно за теб. Ти какъв беше? Звезда от Механото в Русе? Но наричаш Илгаускас и Варежао "мега отрепки"? Илгаускас е в първия отбор на новобранците и има 2 ол-стар мача. Варежао е избиран във втория отбор на защитниците и е печелил Евролигата с Барселона. Илгаускас освен това е взет с Леброн в Маями. Но щом авторитетът от Механото нарича тези хора "мега отрепки" сигурно е така.

Не си ли му свикнал ??! .... когато ЛеБрон се проваля, всички около него са отрепки и той се проваля заради тях, в редките случаи, когато успява, това е лично негово дело, въпреки "отрепките" .....

Върни се в “Архив”