pan_Joro написа:Иначе баскетбол гледам много преди ти да си видял баскетболна топка (специално НБА гледам от 1984 г.). В онези млади години три пъти съм бил водач на баскетболни отбори (девойки), които 3 пъти станаха републикански шампиони. Стоял съм на пейката до треньора. Малоумие е да твърдиш, че не познавам правилата и ти го знаеш – просто искаш да ме дискредитираш пред форума с нелепи твърдения, повтаряни до безкрай.
Виж сега, това и 300 пъти да го напишеш, няма как да го направиш истина, компренде ? Ти не си наясно с основни правила. И понеже, съжалявам да го кажа, ама не си и от най-умните съфорумци си мислиш, че някой ще се върже на глупостите ти. Бил знаел правилата ? Ти ако знаеше правилата нямаше да плещиш глупости от месеци. Къри бил правил крачки !? Ти имаш ли хабер, какви движения с ръцете прави един рефер, за да се свири подобно нещо ? Естествено, че не. Тогава, кво ми виеш на умряло... И то не беше само това, като цяло плещиш дебилщини. Пускаш снимка на пръстите на Магарето, целия форум вижда, че пръстите са му на очите на противниковият играч, само ти казваш обратното. Това как да го възприемаме ? Или си тъпо парче, или нищо не разбираш от спорт, или всички ние не виждаме добре с очите си !? Регъра видя ли как реагира на снимката ? Да не си мислиш, че пак си измислям...
pan_Joro написа:Причините за това са ясни – аз съм фен на ГСУ, а ти изпитваш патологична омраза към този отбор и звездите му, защото те детронираха Краля. 
Това пак са някакви ветрове, дето духат и духат у празната ти тиква. Абсолютно никой не мразя, дори и враговете си.
pan_Joro написа:Погледах малко от финалните минути на първия мач. 
Eстествено, че ще гледаш. Ти тая серия през живота си не си я гледал, басирам се. 100% гледаш баскетбол от една-две години макс.
pan_Joro написа:По-добре направи една табличка да видим колко пъти ЛеБрон се е осирал в последните 24 секунди, както направи за Стеф Къри. И не се опитвай да принизяваш ГСУ – по този начин обезценяваш и единствената победа на Кавс.
Че аз никога не съм твърдял, че ЛеБрон е клъчър, това са пак твоите мега възприятия, които само ти си разбираш. Казах, че статистически от действащите играчи е най-добре в плейофите той. В повечето случаи ще навърже играчи около себе си и ще подаде, това което твърдеше и Скоти (за разликата между Змията и Краля). А Къри, дето беше спрян от Кевин Лав, няма кво да го коментираме... И там ти видях огромните познания по материята.
pan_Joro написа:Леброн никога не е бил велик играч и никога няма да бъде.
ОК, Къри е по-голям от него. На бридж белот и шах...
pan_Joro написа:В заключение ще ти кажа, че правилото за двете минути си го описал неточно. Жокер: правилото е редактирано за лигата в последните месеци.
Е, разликата е, че аз правилото си го знам, докато при теб е бърникане из Гугъл света; за да намерим някакво по-сложно правило, че да се изкараме знаещи. Много имаш хабер ти от баскетболни правила. А това правило го помня още от времето, когато писах в Спортал-а, понеже беше широко коментирано като пълна тъпотия... И е !