tmanolov написа:Не съм фен на нито един един от двата отбора, но и двата не са ми антипатични, поради което считам, че мога да бъда сравнително обективен. И двата отбора имаха невероятен късмет - Реал трябваше да отпадне още от ПСЖ (и то с право), а Ливърпул имаха такъв зверски късмет с "жребието", че все едно бяха назначили Чичо Пенчо за главен представляващ при тегленето му. Реално се срещат двата отбора с най-голям късмет, но с оглед на факта, че Реал буквално се смазаха от късмет - ПСЖ паднаха само от "прокобата", Челси ги уби в 3 от 4-те полувремена, а Сити можеха да им сложат разлика от поне 3 гола само в Англия, но не би - та с оглед на късмета им считам, че са твърди фаворити да спечелят титлата тип Юнайтед срешу Байерн. Да видим - на мен ми е все тая кой ще вземе купата, но този Реал е може би най-слабият, които съм гледал да достига до финал в ШЛ, изключвайки онзи от 98-ма ли беше. Някои му викат класа, за мен е просто късмет
Абсолютно никаква обективност няма в изказването ти. Чист късмет, просто късмет... Абсолютни глупости. Това се нарича дух - дух на победител, който липсва в ГМО отбори. Вяра - вяра в себе си и борба до последно. Късметът е компонент, който не ходи при слабите. Както в живота, така и в футбола.