ШЛ Финал: Ливърпул - Реал Мадрид - 0:1 FT (Шампиони)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Re: ШЛ: Ливърпул - Реал Мадрид, Събота от 22:00

Мнениеот LevskiZavinagi » 27 май 2022 09:28

tmanolov написа:Не съм фен на нито един един от двата отбора, но и двата не са ми антипатични, поради което считам, че мога да бъда сравнително обективен. И двата отбора имаха невероятен късмет - Реал трябваше да отпадне още от ПСЖ (и то с право), а Ливърпул имаха такъв зверски късмет с "жребието", че все едно бяха назначили Чичо Пенчо за главен представляващ при тегленето му. Реално се срещат двата отбора с най-голям късмет, но с оглед на факта, че Реал буквално се смазаха от късмет - ПСЖ паднаха само от "прокобата", Челси ги уби в 3 от 4-те полувремена, а Сити можеха да им сложат разлика от поне 3 гола само в Англия, но не би - та с оглед на късмета им считам, че са твърди фаворити да спечелят титлата тип Юнайтед срешу Байерн. Да видим - на мен ми е все тая кой ще вземе купата, но този Реал е може би най-слабият, които съм гледал да достига до финал в ШЛ, изключвайки онзи от 98-ма ли беше. Някои му викат класа, за мен е просто късмет

Абсолютно никаква обективност няма в изказването ти. Чист късмет, просто късмет... Абсолютни глупости. Това се нарича дух - дух на победител, който липсва в ГМО отбори. Вяра - вяра в себе си и борба до последно. Късметът е компонент, който не ходи при слабите. Както в живота, така и в футбола.
Изображение

Ponko

Мнениеот Ponko » 27 май 2022 09:51

Ливърпул може би е виновен, че БМ глътна вода срещу "жълтата подводница".

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 май 2022 11:06

ок, момчета, щом искате да го наричате дух, непримиримост, харизма и т.н. - ваша воля, аз не споря. Реално нямате футболни аргументи срещу Ливърпул, но вие намахте такива и срещу Челси, и срещу Сити, а до голяма стешен и срещу ПСЖ, но ако продължите да имате същия зверски късмет и с два точни удара да правите 3 гола, не мисля, че има какво да ви спре. Личното ми мнение е, че Ливера са по-слаби и от Челси, и от Сити, но вие сте по-слаби и от тях :) Желая ви най-искрено успех, най-малкото защото не съм фен на разсипията на пари в Ингилизия, където всяко дърво струва по 50 милиона - все пак това си е вашият турнир
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 27 май 2022 13:14

LevskiZavinagi написа:
tmanolov написа:Не съм фен на нито един един от двата отбора, но и двата не са ми антипатични, поради което считам, че мога да бъда сравнително обективен. И двата отбора имаха невероятен късмет - Реал трябваше да отпадне още от ПСЖ (и то с право), а Ливърпул имаха такъв зверски късмет с "жребието", че все едно бяха назначили Чичо Пенчо за главен представляващ при тегленето му. Реално се срещат двата отбора с най-голям късмет, но с оглед на факта, че Реал буквално се смазаха от късмет - ПСЖ паднаха само от "прокобата", Челси ги уби в 3 от 4-те полувремена, а Сити можеха да им сложат разлика от поне 3 гола само в Англия, но не би - та с оглед на късмета им считам, че са твърди фаворити да спечелят титлата тип Юнайтед срешу Байерн. Да видим - на мен ми е все тая кой ще вземе купата, но този Реал е може би най-слабият, които съм гледал да достига до финал в ШЛ, изключвайки онзи от 98-ма ли беше. Някои му викат класа, за мен е просто късмет

Абсолютно никаква обективност няма в изказването ти. Чист късмет, просто късмет... Абсолютни глупости. Това се нарича дух - дух на победител, който липсва в ГМО отбори. Вяра - вяра в себе си и борба до последно. Късметът е компонент, който не ходи при слабите. Както в живота, така и в футбола.

И аз не съм съгласен, че е късмет, не мисля, че е късмет на каземиро да му бъдат спестени 4 жълти картона в тоя мач със Сити.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 май 2022 13:20

insaneboy1 написа:И аз не съм съгласен, че е късмет, не мисля, че е късмет на каземиро да му бъдат спестени 4 жълти картона в тоя мач със Сити.

Злобно каталунче, съдията спести картони и за играчи на Сити в идентични ситуации. Тоест, съдията показа еднакъв критерий.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 май 2022 13:22

На никой не му пука, не виси в наши теми. Коментирай си някъде другаде. В този раздел темите ги правя само за феновете на Реал Мадрид.

Хората, които висят в темите единствено, за да дразнят нямат място във форума. Това на е единствената такава тема, ако обаче този потребител го накажат за нарушаване на точка от правилника във форума (което е най-нормалното нещо) ще каже, че Пацето (фен на Реал) умишлено го е направил.

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 27 май 2022 16:37

tmanolov написа:ок, момчета, щом искате да го наричате дух, непримиримост, харизма и т.н. - ваша воля, аз не споря. Реално нямате футболни аргументи срещу Ливърпул, но вие намахте такива и срещу Челси, и срещу Сити, а до голяма стешен и срещу ПСЖ, но ако продължите да имате същия зверски късмет и с два точни удара да правите 3 гола, не мисля, че има какво да ви спре. Личното ми мнение е, че Ливера са по-слаби и от Челси, и от Сити, но вие сте по-слаби и от тях :) Желая ви най-искрено успех, най-малкото защото не съм фен на разсипията на пари в Ингилизия, където всяко дърво струва по 50 милиона - все пак това си е вашият турнир

Казвам го като човек, който не харесва Реал и се надяваше да отпаднат. Това тяхното си беше чиста класа и непримиримост присъща само на гранд. При 2:0 за Сити в 10мин казах на жената, че трябва да вкарат трети гол преди Реал иначе ще отпаднат. Реал бележат без положения, което е признак на класа. Не се отказват при крайно неприятен резултат, което е непримиримост. Моят Юнайтед при САФ беше така. Татко Карло е велик треньор и психолог, той е в основата на всичко!

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 27 май 2022 19:07

tmanolov написа:ок, момчета, щом искате да го наричате дух, непримиримост, харизма и т.н. - ваша воля, аз не споря. Реално нямате футболни аргументи срещу Ливърпул, но вие намахте такива и срещу Челси, и срещу Сити, а до голяма стешен и срещу ПСЖ, но ако продължите да имате същия зверски късмет и с два точни удара да правите 3 гола, не мисля, че има какво да ви спре. Личното ми мнение е, че Ливера са по-слаби и от Челси, и от Сити, но вие сте по-слаби и от тях :) Желая ви най-искрено успех, най-малкото защото не съм фен на разсипията на пари в Ингилизия, където всяко дърво струва по 50 милиона - все пак това си е вашият турнир

И аз това им казвам. Къде го беше тоя манталитет, дух, непримиримост, когато 6 пъти подред отпадаха на 1/8финалите ? През 2005г. даже бяха с Галактикото - Роналдо, Зидан, Фиго, Бекъм, Роберто Карлос и т.н.! Решат ли звездите да се обърнат срещу тебе няма какво да ти помогне. Байерн имаше сумати големи отбори, но губеше много пъти доста нелепо като почнем от финала 1999г (бяха с голям отбор) и в конкретния мач смазаха Ман.Ю, но накрая 2 гола обърнаха мача...нещо като реванша на Реал с двата гола в 90та и 90+ минути. После Интер 2010 и Челси 2012, отпадания 2017 и 2018 от Реал пак след малшанс или спорни съдийски отсъждания. В единия случай треньор на баварците беше Анчелоти и тогава имаше интересни изказвания по адрес на съдията и Реал, които сега разбира се няма да ги потвърди, защото не е удобно като им е треньор. От друга страна и Реал имаше един такъв случай с малшанс, отборът им от 2012г. беше в пъти по-добър от тоя на Зидан дето взе 3 ШЛ, тогава вкараха 121 гола в Примера и спечелиха първенството със 100 точки, но на 1/2финала в ШЛ отпаднаха след дузпи, когато Рамос прати в космоса. Така че въобще не ми говорете за манталитет и други такива в ШЛ. Това са банални клишета за лапнишарани, които не могат да си обяснят някои събития защо се случват. Всичко е съдба...както тая на Кариус през 2018г, а Ливърпул в оня мач ако не по-добър със сигурност не беше по-слабия отбор от двата. А преди Рамос да контузи Салах в 30 минута даже си бяха и по-добрия отбор на терена.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 27 май 2022 20:31

Нямат равни. :D Финалът е между Реал М и Ливърпул, а те пак са тук. Аз дори не си спомням кога за последно съм отварял техния форум, а там за 13 години да съм писал 2 пъти общо и то да им честитя титла предимно. :D Levels. Имаше един много готин пич, фен на Барселона tibidabo, но спря да пише. Само той от всичките тук ставаше за дискусия и винаги беше обективен.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Iavor
Контакти:

Мнениеот Iavor » 27 май 2022 22:18

insaneboy1 написа:
LevskiZavinagi написа:

И аз не съм съгласен, че е късмет, не мисля, че е късмет на каземиро да му бъдат спестени 4 жълти картона в тоя мач със Сити.

Дотук - трима се включихте. Що не пишете за ваш финал в ШЛ? Упс, забравих, че нямате такъв скоро. И чичко Флори е виновен - той симулира войната с УЕФА, иначе всички съдии са наши. А, и, неграмотник, Каземиро се пише с главна буква. Ясно е, че нарочно го пишеш така, но това те прави още по-смешен. Даже и от главния ви шут ПиЧе.

Върни се в “Реал Мадрид”