Thsmith написа:23LBJ написа:paceto написа:Това трябва и у нас да се случи и такива като Възраждане далеч от управлението,......
Иска...
Прочетохте ли статията изобщо? Извън заглавието?
Тъй като си писал в множествено число предполагам че репликата е към всички взели отношение. Поста го прочетох целия, звучи напудрено само не знам как ще се оправят нещата в Украйна. Имам предвид че без да знам точните бройки но сигурно ги има в офиц. преброявания може да се предположи че огромен процент украинци са се преброили като рускоговорящи а малко по- малка бройка (но пак огромна) от говорящите направо като руснаци. Та тези хора няма да изчезнат, ако пък наистина стане така че Украйна си отвоюва Крим и Донбас чисто хипотетично проблемът става още по- мащабен. То без тези области решението е ... а пък с тях? Етническо прочистване на голяма част от населението , изселване, обявяване че са терористи и да ги вкарат в затвори и.т.н.т
Дори и ти самия си го писал и съм съгласен напълно че кагебейците яко се насраха с тази "операция" при положение че те успяха да си качат с избори проруски президент и съвсем спокойно можеха да пробват да го направят пак след някоя година дори и с Украйна в ЕС.
Та хората с руско самосъзнание няма да изчезнат оттам като с магическа пръчка колкото и никой от: политици от ЕС, САЩ, ООН ..., Офиц. власти в Украйна, журналисти от изброените да не ги споменават тези хора са там и ще трябва да живеят в тази държава и са наистина много. С писането на такива закони е малко като нещата за които ЕС иска да наказва Полша и Унгария за националистически действия.
Иначе звучи напудрено въпроса е какво ще преследва и последва от този закон.
Ей го днес в София видях на един балкон да се вее руско знаме, ако това е в Киев примерно какво ще стане с обитателите на този имот не знам .... :-/
За мен лично Украйна като държавата яко я наеб*ха всички "велики сили" движещи си геополитиката там и това включва яко и западния блок не само кагебейците.
Аз лично Украйна, Беларус и Русия ги смятам за творение на комунистическия интернационал и ако тези паразити не бяха инсталирани на власт там и с помощта на сегашните им врагове то едно царство Русия вероятно може би щеше да покрива трите държави. Колкото и да се опитват да ме убеждават какви "стари" държави са Украйна и Беларус за мен са творение на интернационала. Така че проблем там си има колкото и да искаш да обявиш няколко млн. за терористи и какво да ги правят после?