zieek91 написа:peliforewer написа:delqnski47 написа:realno написа:peliforewer написа:Не съм прочел по форумите фен на ЦСКА да се оплаква, че Иван и Росен или техни приближени са им продавали билети с пъти по-скъпи от реалната им цена.А щом мислите, че е най-нормалното лидерите на организираните Ви фенове да се занимават с черна борса, ок.Само да спомена, че от вчера тези лидери са бъдещите ръководители и лицето на ПФК Левски и действията им се следят под лупа, така ли се защитава името на Апостола.
Никой не одобрява спекулата, но това се случва навсякъде по света и причината е, че докато има кой да купува ще има тарикати, които да им продават.
Но вие сте толкова малко по трибуните, че дори и спекула не може да се направи с вашите билети. Ако и при вас имаше търсене на билети както при нас щеше да има спекула. Но няма. ;)
Другиден Вилдсхут като ви го набие в 95-тата минута, пак ще станете по 32 човека както във времената преди кампаниите ви за ''спасяване'' :) .
И аз си мисля, че Вилдсхут ще ни е скритото оръжие на финала, навлиза във форма.
Да бе да, точно пък Вилдсхут :) , тоя верно да вземе да се отпуши като за последно, та и говедата да го "заобичат" :).
Ха ха, тоя ще остане вечно скрито!
Никой никога няма да го разкрие!