Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот krumeto » 05 май 2022 19:27

zieek91 написа:
peliforewer написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
peliforewer написа:Не съм прочел по форумите фен на ЦСКА да се оплаква, че Иван и Росен или техни приближени са им продавали билети с пъти по-скъпи от реалната им цена.А щом мислите, че е най-нормалното лидерите на организираните Ви фенове да се занимават с черна борса, ок.Само да спомена, че от вчера тези лидери са бъдещите ръководители и лицето на ПФК Левски и действията им се следят под лупа, така ли се защитава името на Апостола.

Никой не одобрява спекулата, но това се случва навсякъде по света и причината е, че докато има кой да купува ще има тарикати, които да им продават.

Но вие сте толкова малко по трибуните, че дори и спекула не може да се направи с вашите билети. Ако и при вас имаше търсене на билети както при нас щеше да има спекула. Но няма. ;)

Другиден Вилдсхут като ви го набие в 95-тата минута, пак ще станете по 32 човека както във времената преди кампаниите ви за ''спасяване'' :) .

И аз си мисля, че Вилдсхут ще ни е скритото оръжие на финала, навлиза във форма.

Да бе да, точно пък Вилдсхут :) , тоя верно да вземе да се отпуши като за последно, та и говедата да го "заобичат" :).

Ха ха, тоя ще остане вечно скрито!
Никой никога няма да го разкрие!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 май 2022 21:06

Просто полицията няма да ги пусне като ги види в синьо в А сектор.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 май 2022 23:03

peliforewer написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
peliforewer написа:Не съм прочел по форумите фен на ЦСКА да се оплаква, че Иван и Росен или техни приближени са им продавали билети с пъти по-скъпи от реалната им цена.А щом мислите, че е най-нормалното лидерите на организираните Ви фенове да се занимават с черна борса, ок.Само да спомена, че от вчера тези лидери са бъдещите ръководители и лицето на ПФК Левски и действията им се следят под лупа, така ли се защитава името на Апостола.

Никой не одобрява спекулата, но това се случва навсякъде по света и причината е, че докато има кой да купува ще има тарикати, които да им продават.

Но вие сте толкова малко по трибуните, че дори и спекула не може да се направи с вашите билети. Ако и при вас имаше търсене на билети както при нас щеше да има спекула. Но няма. ;)

Другиден Вилдсхут като ви го набие в 95-тата минута, пак ще станете по 32 човека както във времената преди кампаниите ви за ''спасяване'' :) .

И аз си мисля, че Вилдсхут ще ни е скритото оръжие на финала, навлиза във форма.

Тоя освен автогол нищо друго не може да вкара.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 май 2022 23:18

realno написа:
peliforewer написа:
delqnski47 написа:
realno написа:

Тоя освен автогол нищо друго не може да вкара.

Той ще стреля накриво и ваш ще си ви го набута във вашата врата ->>>
Заради тва казват, че е скритото ни оръжие !!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 06 май 2022 00:07

1914.1902 написа:https://dsport.bg/koi-ste-sviri-finala-za-kupata-vsichko-sochi-che-ste-e-kabakov-no-moze-li-izborat-da-iznenada~81136.html#parent=section

Кой ще свири финала за Купата? Всичко сочи, че ще е Кабаков, но може ли изборът да изненада?

Кабаков главен, Василев и Минчев по тъчовете, а Румен Радев на ВАРА ......

Който и да свири ше си взема пуканки и бира . Ще яко филм.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 06 май 2022 06:19

1914.1902 написа:https://dsport.bg/koi-ste-sviri-finala-za-kupata-vsichko-sochi-che-ste-e-kabakov-no-moze-li-izborat-da-iznenada~81136.html#parent=section

Кой ще свири финала за Купата? Всичко сочи, че ще е Кабаков, но може ли изборът да изненада?

Кабаков главен, Василев и Минчев по тъчовете, а Румен Радев на ВАРА ......

Ако е кабачката останете в тунела. Умее да завърти свирката така, че едните да играят танго вместо хоро!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 06 май 2022 08:45

DanailG написа:Най-смисленото е просто да върнат Литекс в Ловеч.

Следващото им домакинство е
37 кръг
15.05. 20:15
Литекс Ловеч - Етър

Те са си там, а това не е програма измислена от мен. Ти явно живееш в някакъв алтернативен свят свързан с паранормални явления. Чакай, чакай, сетих се!........... Левскар ли си?
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 06 май 2022 08:58

TristaNNN написа:МалУмното рАководство, както го наричат някои припоци във ФБ, е взело гениалното решение купените онлайн билети за сектор А вчера, да се презаверяват на касата до ЕкоТой Арена.
Добре, де, аз ако имам такъв билет, примерно, ще отида до Борисовата - ЗдравейЧИ, имам Ино билетчИ Ут интернета, да ми го свИрИтИ тука тъй.
И това ли е? Как ще разберат дали съм говедо или припок? Ще ме вържат на полиграф, или ще ме карат да пея припошки песни?

Няма да те сбъркат. Реално също. Неповторими сте.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 06 май 2022 08:59

една нормална година е равна на 12-13 ловчанлийски години??

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 06 май 2022 09:02

Слава богу че не съм учил математика в Ловеч, сега щях да съм на 261 години..

Върни се в “Левски”