Шампионска лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Шампионска лига (2021/2022)

Мнениеот KOPScousers » 05 май 2022 13:54

Soulen написа:
KOPScousers написа:
locke написа:друго си е да отпаднем от шампиона :Д

Интересно защо феновете на Челси се активизираха и като едни други фенове от Отцепландия, бързате да слагате тигана, а рибата още у морето... Недейте така, че после изглеждате смешни. Нека се изиграе мача пък ако Реал е победител, аз първи ще честитя на феновете им, че са станали шампиони. Ама за момента ми се струва, че ако не по-добри, то поне шансовете ни са най-малкото равни и сме в далеч по-добра позиция за атака на тенекето спрямо 2018-та, пък нека си коронясвате предварително, когото си искате.

Е няма как да сме за прекия конкурент, който калитарската с помощта на съдиите ни отмъкна един трофей. Заради връзката ни с Абрама, кой знае какво са ни подготвили и за ФА финала.

Тук не става въпрос кой за кого е, всеки сам може да си прецени за кого да вика на финала, особено в ролята на неутрален зрител. Идеята ми е, че коментарите ви изглеждат все едно са писани на 05.06 и мачът отдавна е минал, а всъщност сме още 05.05 и има 23 дни до финала. Като сте толкова сигурни, давайте и вие като Попа, давайте да ви видим фишовете с хиледарките, заложени на Реал. Все пак те вече са шампион и няма какво да се обърка, нали? Редно е да се изкара и някой лев от цялата игра, в която всеки явно е далечен роднина на Ванга.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 май 2022 13:54

2 достойни заслужили финалиста, може би най-добрите в Европа през сезона, поднесли доста зрелища и радост на феновете си по пътя към финала, които пък от своя страна са сред най-интелигентните, които почти никога не говорят, пишат глупости или провокират (в т.ч. и сред познатите и приятелите ми). Който и да спечели няма да ме е яд - в единия случай ще се радвам за Клоп, в другия - че Байерн ще остане в Топ 3 по спечелени трофеи. Силно негативното ми отношение към едната от двете държави също може накрая да окаже влияние по отношение на палците, но ще видим. Не е добре да се смесва спорта с политиката, въпреки че много го правят.

Със сигурност постигнатото снощи заслужава много повече да изразявам възхищение и да изсипвам суперлативи, отколкото да споделям храната си с моя приятел с оредяла коса. Радвам се и за Анчелоти. Много радост ми е донесъл тоя човек през първото десетилетие на века.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 05 май 2022 14:12

Ливърпул - Реал Мадрид е първия финал в историята на КЕШ/ШЛ, който ще има 3-то издание. Има много случаи, в които 2 отбора са играли помежду си 2 пъти финал, но досега не е имало 3 такива случая.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 05 май 2022 14:15

sapio0o написа:
kingofpop написа:Заслужено класиране за Сити, просто разликата между двата отбора е огромна във всеки един аспект

Попе, брат, даваш ли си сметка колко пъти тази година пишеш за разлика в класите между Х и У и се получава точно обратното после? :D

Ами факт е признавам, но ти предполагам сам осъзнава, че футболните богове бяха решили да се класирате на финал :D Ти дори сам каза, че СИти са по-добри първия мач, така че не виждам нещо странно в изказите ни
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 05 май 2022 14:23

sapio0o написа:Като цяло Сити показа повече футбол съвкупно в двата мача, но не и в реванша конкретно. По-скоро може да съжаляват, че в първия мач не вкараха 8-9. :D Не ги следя изкъсо, за да сравнявам, но доколкото знам неслучайно печелят почти всяка година титлата в Англия, а след като треньор им е Пеп не се изненадвам, че по-често контролират мачовете си отколкото противниците им. Или дори винаги. В същото време обаче им бяха вкарани 6 гола. Не знам колко често се случва това срещу други освен Реал М, така че да се говори за късмет при такива обстоятелства граничи с невежество. Не е като да е паднал случаен автогол за общ резултат 1:0. :D

Не искам да обидя никого, но Реал М вероятно ще спечели и финала. Тази година показват различно лице, не толкова доминиращо, но пък такъв отборен дух аз лично не си спомням да съм виждал. Себераздаването е сякаш компенсират за позагубената класа след напускането на Роналдо и Рамос. Също Вини, колкото и да има талант не е prime Bale. Менди и той не е Марсело. И това в комбинация с опита и аурата, която все пак не се губи за сезон или два, позволяват да видим клуба да се бори за 14-а. Сигурно има и някакво допълнително спортно щастие, но то ходи със силните. Това са елиминациите.

Мисля, че е време да си спомниш за поговорката за стомната :) Рано или късно просто се чупи. Отмъстихте на Челси за миналата година, отмъстихте на Сити за 2020, сега Пул ще отмъстят на вас за 2018 и 2021 и всички са доволни. Футболът понякога(макар и рядко) е логична игра.

П.П. Това е най-важният мач в кариерата на Клоп. Ако загуби този финал, колкото и да промени Ливърпул, винаги ще остане черното петно и факта, че е загубил 3 ПЪТИ от един отбор само за 4 сезона. Така че аз съм убеден, че ще го спечели, не знам дали ще е с гол в 90 + или с дузпи, но Клоп няма да загуби трети път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 май 2022 16:28

ViscaBarca написа:Още не мога да повярвам какво се случи снощи! Поредно скандално съдийство в полза на това набедено отборче! Каземиро беше за гонене още в началото на мача...недадена дузпа срещу Бернардо Силва + луд късмет и обратът е на лице. Жалко, че за поредна година ШЛ ще бъда спечелена не от най-силният отбор, а от най-късметлийския и подпирания.

Фенчетата на Реал да стягат гащите, защото от следващия сезон само с 4-0 ще ви бием. Жалки калитковци. Прогноза за финала няма да дам...и двата отбора са ми много гнусни и под нивото за да ги коментирам.

Най-силният отбор в Европа не участваше в елиминациите на ШЛ, иначе щеше да победи всички отбори!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 май 2022 16:53

Изображение
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 май 2022 17:07

El_Grande_Puyol написа:Писах ви вече, че когато фортуна е на твоя страна печелиш, ако ще и слабо да играеш и с Вили Вуцов за треньор. 2004-2010г. отпадахте всеки път на 1/8финал при това с по-добър състав от сегашния, в някои от случаите и с липса на късмет. След 2014г. нещата се обърнаха. Само че колелото се върти и пак ще дойде момента на сушата, когато нищо няма да печелите пък дори и да сте събрали накуп няколко звезди като в оня период. Така че тук не говорим за никакъв манталитет, а чиста проба спортен късмет. Къде ви беше манталитета между 1966 и 1998 - когато 32 години не бяхте печелили КЕШ/ШЛ ? Радвайте се сега на сполучливия период, защото след него неизбежно ще дойде сушата.

Демек един вид, ако я вдигнем тази година да се радваме, ама само малко, понеже колелото се върти и догодина няма да сме ние? Страхотна логика и ти наистина откри топлата вода да ти кажа. Значи чакаме фортуната да е на ваша страна някога, за да направите серия от 4-5 купи за 10 години.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 05 май 2022 17:47

Имат треньор и играят правилен футбол балерините. А и срещу отбори без душа - толкова. Клоп ще ги накаже.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 май 2022 19:32

Не вярвах, че Реал могат да бият Сити с 2 гола разлика.
Както смятах преди двубоя, бях сигурен, че ще пуснат поне 1 гол, но и че ще отбележат.
Факт е, че домакините бяха по стабилни от мача с Челси, но и Сити пък не бяха особено агресивни.
Така или иначе, след време почти никой не се сеща, дали в определени мачове Шампионът в даден Турнир е бил надигран, остават резултатите и Трофеите.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”