Soulen написа:KOPScousers написа:locke написа:друго си е да отпаднем от шампиона :Д
Интересно защо феновете на Челси се активизираха и като едни други фенове от Отцепландия, бързате да слагате тигана, а рибата още у морето... Недейте така, че после изглеждате смешни. Нека се изиграе мача пък ако Реал е победител, аз първи ще честитя на феновете им, че са станали шампиони. Ама за момента ми се струва, че ако не по-добри, то поне шансовете ни са най-малкото равни и сме в далеч по-добра позиция за атака на тенекето спрямо 2018-та, пък нека си коронясвате предварително, когото си искате.
Е няма как да сме за прекия конкурент, който калитарската с помощта на съдиите ни отмъкна един трофей. Заради връзката ни с Абрама, кой знае какво са ни подготвили и за ФА финала.
Тук не става въпрос кой за кого е, всеки сам може да си прецени за кого да вика на финала, особено в ролята на неутрален зрител. Идеята ми е, че коментарите ви изглеждат все едно са писани на 05.06 и мачът отдавна е минал, а всъщност сме още 05.05 и има 23 дни до финала. Като сте толкова сигурни, давайте и вие като Попа, давайте да ви видим фишовете с хиледарките, заложени на Реал. Все пак те вече са шампион и няма какво да се обърка, нали? Редно е да се изкара и някой лев от цялата игра, в която всеки явно е далечен роднина на Ванга.