Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 28 апр 2022 08:46

damyanov1963 написа:И как го разбра това, даже и преди тези фенове на Ботев?

Нали знаеш, че новините ми са проверени.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 апр 2022 09:50

peliforewer написа:

Пак пишеш глупости. Май не си си проверил новината, че ЦСКА-София е Литекс, а оригинала ЦСКА умрЕ. Или това не е новина? :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 28 апр 2022 11:01

peliforewer написа:

Ти определено си най-надеждният източник на информация тук!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 28 апр 2022 14:46

Кюрета, днес кво ста'а? Нещу така църковну няма ли?
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 28 апр 2022 15:02

realno написа:
peliforewer написа:

Пак пишеш глупости. Май не си си проверил новината, че ЦСКА-София е Литекс, а оригинала ЦСКА умрЕ. Или това не е новина? :)))

Не ти отива на църковния сан и няма как хората да те разберат. Пробвай същото, но със заупокойни литургии, кой от кога не е жив и т.н. Другия вариант е просто обявявай в началото на всеки пост, че си левскар. Същото е. Околните ще разберат за какво става дума.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 28 апр 2022 15:06

Почина футболният агент Мино Райола

А четяхме как при всеки голям трансфер в Европа въпросния пич ей така между другото само заради участието си вземаше 20,30,40,50 милиона извън самия трансфер и заплатите на поредната футболна звезда..........и ква файда...на 54....

В тая връзка не виждам много смисъл и от футболните спорове тук. Жизнения цикъл на футбола приключи. Всяко нещо има жизнен цикъл и има край. Футбола е като грамофонната плоча, уокмена, телефона с шайба и други. По-кратко или по-дълго има раждане, развитие, разцвет, упадък, край.
Сегашните цесекари и левскари, в това число и аз след като пиша, просто избиват от други сфери емоции в нещо което вече е безмисленно. Сегашните млади по стадионите са утайката на обществото, а не като преди бъдещите лекари, инженери, учители, нормални хора ходещи да се забавляват на спортно събитие. Днешните ходят за да види света, че и те са нещо, а всъщност са нищо.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 апр 2022 15:33

Някога Ивелин Попов част от бъдещото тире пее за бъдещия мъченик ЦСКА:

"През 2009 година, когато “сините” печелят последната си титла Попов захапва вечния съперник на тима - ЦСКА. Тогава като част от Литекс по време на купона, организиран за спечелването на Купата на България след 3:0 над Пирин на финала Ивелин пее песен за “червените” с текст: “Гот ми е на мен сега, като бия ЦСКА”. Наставник на тима тогава е Станимир Стоилов, който сега взима Попов при себе си на “Герена”."

За някои беше гот да бият ЦСКА, а за други направо да го убият и заместят. Вие припоците ще се окажете по големи цесекамразци и от левскарите. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 апр 2022 15:53

Непринуден написа:
Почина футболният агент Мино Райола

А четяхме как при всеки голям трансфер в Европа въпросния пич ей така между другото само заради участието си вземаше 20,30,40,50 милиона извън самия трансфер и заплатите на поредната футболна звезда..........и ква файда...на 54....

В тая връзка не виждам много смисъл и от футболните спорове тук. Жизнения цикъл на футбола приключи. Всяко нещо има жизнен цикъл и има край. Футбола е като грамофонната плоча, уокмена, телефона с шайба и други. По-кратко или по-дълго има раждане, развитие, разцвет, упадък, край.
Сегашните цесекари и левскари, в това число и аз след като пиша, просто избиват от други сфери емоции в нещо което вече е безмисленно. Сегашните млади по стадионите са утайката на обществото, а не като преди бъдещите лекари, инженери, учители, нормални хора ходещи да се забавляват на спортно събитие. Днешните ходят за да види света, че и те са нещо, а всъщност са нищо.

Спри с тъпотиите и празнословията, бе, трол!
Райола е жив, но в тежко състояние
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 апр 2022 16:08

Припоците както винаги си "проверяват" информацията. Или по точно казано припознавачите си признават информация и я споделят като "истина". :)))
Последна промяна от realno на 28 апр 2022 16:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 28 апр 2022 16:29

Приятелят на Мичо и Васко е със сериозни психически отклонения.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Левски”