damyanov1963 написа:И как го разбра това, даже и преди тези фенове на Ботев?
Нали знаеш, че новините ми са проверени.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:И как го разбра това, даже и преди тези фенове на Ботев?
peliforewer написа:damyanov1963 написа:И как го разбра това, даже и преди тези фенове на Ботев?
peliforewer написа:damyanov1963 написа:И как го разбра това, даже и преди тези фенове на Ботев?
realno написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:И как го разбра това, даже и преди тези фенове на Ботев?
Пак пишеш глупости. Май не си си проверил новината, че ЦСКА-София е Литекс, а оригинала ЦСКА умрЕ. Или това не е новина? :)))
Почина футболният агент Мино Райола
Непринуден написа:Почина футболният агент Мино Райола
А четяхме как при всеки голям трансфер в Европа въпросния пич ей така между другото само заради участието си вземаше 20,30,40,50 милиона извън самия трансфер и заплатите на поредната футболна звезда..........и ква файда...на 54....
В тая връзка не виждам много смисъл и от футболните спорове тук. Жизнения цикъл на футбола приключи. Всяко нещо има жизнен цикъл и има край. Футбола е като грамофонната плоча, уокмена, телефона с шайба и други. По-кратко или по-дълго има раждане, развитие, разцвет, упадък, край.
Сегашните цесекари и левскари, в това число и аз след като пиша, просто избиват от други сфери емоции в нещо което вече е безмисленно. Сегашните млади по стадионите са утайката на обществото, а не като преди бъдещите лекари, инженери, учители, нормални хора ходещи да се забавляват на спортно събитие. Днешните ходят за да види света, че и те са нещо, а всъщност са нищо.
Райола е жив, но в тежко състояние
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 7 госта