MomciloGavric написа:Thsmith написа:DanailG написа:Аз освен Смит не познавам нито 1 човек който да е на позиция да изпращаме военна помощ на Украйна. Кажете и вашето мнение, защото някак си в обществото остава мнение, че кажи речи цяла България и целия парламент подкрепят тази теза, а аз не виждам подобно нещо поне около мен.
Ами въпрос на социален кръг. Аз също нямам приятели, които да не подкрепят позицията, че трябва да помагаме с оръжие.
Смити, щом Украйна толкова е допряла до нашите оръжия, значи никак не е добре работата...
Кой е казал, че е добре или не? Кой е казал, че е опряла или не? Въпросите са принципни. На мен ми е ясно, че ние и сега им продаваме оръжие на макс, не е това въпроса. Важното е да е официално, средния пръст към Ватниците трябва да е публичен, това е основното, а не самото изпращане на патрони.
MomciloGavric написа:Thsmith написа:Отново, някъде, някой да е материално добре? Избери си един. После обясни защо раждаемостта спада с обратна пропорционалност на качеството на живот.
Ами в ЕС ние сме на последно място по доходи, следователно всички са по-добре материално от нас.
Не те питах дали сме на 5, 10 или 15 място. Питам те за темата, която ти човъркаш. Раждаемостта. Посочи някой, който за теб е добре, давам ти пълна свобода да си избереш и след това да обясниш защо раждаемостта намалява с обратна прогресия спрямо качеството на живот.