Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 05 мар 2022 23:07

peliforewer написа:Локо Пд започнаха първенството почти с нова защита,сега си продадоха и централния нападател,а Боруков още не може да се впише в отбора,в халфовата линия Умарбаев и Витанов са без алтернатива,днес го нямаше Витанов и си пролича.Тунчев не разполага с равностоен състав.

Локото опънаха ръчната още миналата година.

Махнал съм им приятелските мачове. Това са им мачовете от 01.12.2021 до днес
Една победа над изключително слаб отбор и последен в класирането и то с гол от дузпа
Изображение
Последна промяна от Dust на 05 мар 2022 23:14, променено общо 2 пъти.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 05 мар 2022 23:09

Хонда,компетентен си по много въпроси и те чета с удоволствие.
Коя година бяха купоните за гориво?
За тогава се отнася това.
Нямаше валута,или нарочно се правеше.
Държавното предприятие монополист,с милиарди продажби зависеше от перачът на пари на БКП.
Радиоточката на комбината работеше нон стоп и чакахме да чуем как Хан Аспарух бил натоварен на Новоросийск от фирма Литекс и пътувал към Отманли.
Оооо,облекчение и радост в сърцата.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 05 мар 2022 23:13

96-та,97-ма,Пашата,Стоил Славов,Руснака,дрън,дрън.Все бизнесмени
Маймуняка,Венци търбуха,Маджо....
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 мар 2022 23:54

Над София запръска дъждец, който вероятно ще се превърне в снежец през нощта.
Ако вземе, че и понатрупа, дали утре един роден специалист-подлец пак ще търси трюфели из преспите на стадиона? :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 05 мар 2022 23:58

TristaNNN написа:Над София запръска дъждец, който вероятно ще се превърне в снежец през нощта.
Ако вземе, че и понатрупа, дали утре един роден специалист-подлец пак ще търси трюфели из преспите на стадиона? :mrgreen:

Най-много да намери малко жълт снЕг по зурлата си :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 06 мар 2022 00:58

TristaNNN написа:Над София запръска дъждец, който вероятно ще се превърне в снежец през нощта.

Ае сега подлец, точно пък за този мач, нали беше Тройчо. :) Моля, припомни ми как завърши мача тогава, че нещо не си спомням?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 мар 2022 11:07

vlong написа:Хонда,компетентен си по много въпроси и те чета с удоволствие.
Коя година бяха купоните за гориво?
За тогава се отнася това.
Нямаше валута,или нарочно се правеше.
Държавното предприятие монополист,с милиарди продажби зависеше от перачът на пари на БКП.
Радиоточката на комбината работеше нон стоп и чакахме да чуем как Хан Аспарух бил натоварен на Новоросийск от фирма Литекс и пътувал към Отманли.
Оооо,облекчение и радост в сърцата.

И аз те чета с удоволствие и имаш моето безкрайно уважение.
Малко след като "Лукойл" взе Нефтохима отряза БМФ(собственик и на "Хан Аспарух" ,и на "Места" ,и на "Осъм") от превоза на петрол. Не съм сигурен дали са превозвали петрол за "Нефтохима" през този век, но дори и да е имало такива случаи това са единични случаи. Малко след това имаше тежки инциденти и на Хана , и на "Места" и не съм сигурен дали ги ремонтираха ,но малко след това всичките отидоха за скраб в Индия. Така или иначе не можеха да минат ветингите и бяха неизпозваеми.
Между другото Хана("Хан Аспарух" )беше подвижен паметник на глупостта . Предвиден за 124 000 тона ,създаден като 96 000 тона, но никога не е товарен повече 80 000т понеже не можеше да влезне в терминала в Бургас, и с практически същия тонаж като "японските" "Осъм" и "Места" ,които бяха по 75 000 тона и много по-скъп от тях. Но за това "много умно" решение сериозен принос има и легендата на ЦСКА-Нако Чакмаков, тогава шеф във външната търговия. Японците предлагат да построят за България , 2 танкера за 3 млн долара, 4 кораба за 4 млн или 6 танкера за 5 млн долара. Но нашите решават 2 кораба за 3 млн долара, а другите ние сами ще си построим - и така е създадено безумието м/т "Хан Аспарух",които беше много по-скъп и по-калпав от японските .
Времената ,които си описал са преди "Лукойл" да стане собственик на "Нефтохима" . Като го взеха и ГГ и другите описани от теб герои отидоха в канала- много им е малка оная работа да си е мерят с "Лукойл".
Преди това описаните от теб герои източваха държавните "Нфтохим" и БМФ, но после свърши югоембаргото ,както и дойде "Лукойл" , и сега са само дистрибутори на "Лукойл" .
Никога частна българска компания не е имала лиценз за превоз на петролни продукти по море.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 мар 2022 11:15

Да,де.Аз затова съм писал,,Нефтохим,, а не Лукойл.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 мар 2022 11:38

Изображение

Потребителски аватар
CSKA_99
Контакти:

Мнениеот CSKA_99 » 06 мар 2022 11:45