peliforewer написа:Dust написа:Слушах интервюто на специалистът по телевизия Младенов.
Защо мача не се снимал с 12 камери.
Първо у нас никога не е сниман мач от вътрешното първенство с повече от 10 камери.
Мачовете първа степен/категория се снимат с 8
Мачовете плява/пълнеж като днешния се снимат с 6
Младенов ако каже къде ще постави на Българска армия 12 камери, освен да ползват покривите на ЕкоТой.
Що се бута в сфера дето само глупости може да бълва и нищо градивно не зная.
Това за броя на камерите го знаеш отдавна или го чу от водещия в студиото днес.Защо да не допуснем ,че Стойчо Младенов е запознат с условията при които фирмата държаща тв правата е взела тези права.Ти се буташ в сфери които не са ти работа,ама си седнал да иронизираш Стойчо Младенов,къде си ти, къде е Стойчо,ами малко по-сериозно.
Чети сега БАВНО и ВНИМАТЕЛНО. Повече от 25 години си изкарвам прехраната с телевизия. Аз зная къде съм в телевиозионния бранш, но специалистът по футбол Младенов едва ли. На тема телевизия мога да ти изнасям лекция от днес до безкрая, дори може и специалистът по футбол да си вземеш.
Дори ми писна да ви обяснявам, че държащия правата няма нищо общо със заснемащия, но щом не го е казал великяи Стойчо значи не е истина.
Ето бре, най-лесно достъпния начин да прочетеш елементарни неща, все едно първолак да се срещне за първи път с буквичката А
https://www.ims.bg/%d1%82%d0%b2-%d0%bf% ... %be%d0%bb/Футболните срещи са разделени на няколко класа според броя на камерите, с които се заснемат! А именно:
А. Футболна среща клас“А“ или така наречената „ДЕРБИ СРЕЩА“ – 8 камери, едната, от които е кран с дължина 10 метра.
Футболна среща клас“B“ – 6 камери
С. Футболна среща клас“С“ или „Б“ група – 4 камери
Ама наш СтойчЕ иска 12 камери, и то на Армията, ми няма ядове, ще ползваме покривите на ЕкоТой