Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 26 фев 2022 00:25

peliforewer написа:
1914.1902 написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pNXlzalzzSk[/youtube]

Оценявам усилията ти да ни информираш,но тези глоби от допинг центъра не ти ли приличат на онези за нецензурните скандирания,чудят се как да рекетират клубовете.ЦСКА ВСЕКИ ДЕН СА ИЛИ НА ПАНЧАРЕВО ИЛИ НА АРМИЯТА,ОТИВАШ ПРАВИШ ДОПИНГ ТЕСТ И РЕШАВАШ ПРОБЛЕМА.

Проблемът на Борис Касабов беше, че се случвало за пореден път, ако не беше отбелязано това при глобата, то едва ли щеше да се обърне такова внимание.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 фев 2022 00:31

peliforewer написа:
Dust написа:Слушах интервюто на специалистът по телевизия Младенов.
Защо мача не се снимал с 12 камери.
Първо у нас никога не е сниман мач от вътрешното първенство с повече от 10 камери.
Мачовете първа степен/категория се снимат с 8
Мачовете плява/пълнеж като днешния се снимат с 6
Младенов ако каже къде ще постави на Българска армия 12 камери, освен да ползват покривите на ЕкоТой.

Що се бута в сфера дето само глупости може да бълва и нищо градивно не зная.

Това за броя на камерите го знаеш отдавна или го чу от водещия в студиото днес.Защо да не допуснем ,че Стойчо Младенов е запознат с условията при които фирмата държаща тв правата е взела тези права.Ти се буташ в сфери които не са ти работа,ама си седнал да иронизираш Стойчо Младенов,къде си ти, къде е Стойчо,ами малко по-сериозно.

Чети сега БАВНО и ВНИМАТЕЛНО. Повече от 25 години си изкарвам прехраната с телевизия. Аз зная къде съм в телевиозионния бранш, но специалистът по футбол Младенов едва ли. На тема телевизия мога да ти изнасям лекция от днес до безкрая, дори може и специалистът по футбол да си вземеш.
Дори ми писна да ви обяснявам, че държащия правата няма нищо общо със заснемащия, но щом не го е казал великяи Стойчо значи не е истина.
Ето бре, най-лесно достъпния начин да прочетеш елементарни неща, все едно първолак да се срещне за първи път с буквичката А
https://www.ims.bg/%d1%82%d0%b2-%d0%bf% ... %be%d0%bb/
Футболните срещи са разделени на няколко класа според броя на камерите, с които се заснемат! А именно:

А. Футболна среща клас“А“ или така наречената „ДЕРБИ СРЕЩА“ – 8 камери, едната, от които е кран с дължина 10 метра.

Футболна среща клас“B“ – 6 камери
С. Футболна среща клас“С“ или „Б“ група – 4 камери

Ама наш СтойчЕ иска 12 камери, и то на Армията, ми няма ядове, ще ползваме покривите на ЕкоТой
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 фев 2022 00:47

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pNXlzalzzSk[/youtube]

Оценявам усилията ти да ни информираш,но тези глоби от допинг центъра не ти ли приличат на онези за нецензурните скандирания,чудят се как да рекетират клубовете.ЦСКА ВСЕКИ ДЕН СА ИЛИ НА ПАНЧАРЕВО ИЛИ НА АРМИЯТА,ОТИВАШ ПРАВИШ ДОПИНГ ТЕСТ И РЕШАВАШ ПРОБЛЕМА.

Проблемът на Борис Касабов беше, че се случвало за пореден път, ако не беше отбелязано това при глобата, то едва ли щеше да се обърне такова внимание.

Това не е упоменато при глобата,а бдителни братя му съобщили,че е за 7-ми път :) ,но в правилника няма споменато какъв брои провинения имаш право да правиш,затова си мисля,че това е закон касичка.Ако някой има информация да каже кои клубове са проверявани,да не се окажат само лошите :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 фев 2022 00:55

Стойчо нещо се изтървал на интервюто след мача. "Гледат се антирекорди, все едно през последните 5 години сме шампиони. Амбициите ни са едни и същи."
Човекът в прав текст си го казва, че води отбор, който е на 5 години.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 фев 2022 06:18

NOMER14 написа:Стойчо нещо се изтървал на интервюто след мача. "Гледат се антирекорди, все едно през последните 5 години сме шампиони. Амбициите ни са едни и същи."
Човекът в прав текст си го казва, че води отбор, който е на 5 години.

:lol:
Че той си знае! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 фев 2022 08:50

Абе що Тирето почива 1 ден повече преди мачовете за Купата? Това част от директивата ли е?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 фев 2022 08:52

peliforewer написа:Това не е упоменато при глобата,а бдителни братя му съобщили,че е за 7-ми път :) ,но в правилника няма споменато какъв брои провинения имаш право да правиш,затова си мисля,че това е закон касичка.Ако някой има информация да каже кои клубове са проверявани,да не се окажат само лошите :) .

Е щом в правилника не е упоменато, значи имаме случай на нов ТРИК! Странно как този отбор наследява избирателно неща от Литекс, и от ЦСКА. Съвсем сигурен съм, че няма нищо нередно в това да не дадеш допинг проба, най-много сироп за кашлица да е.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 26 фев 2022 09:43

W84me написа:
peliforewer написа:Това не е упоменато при глобата,а бдителни братя му съобщили,че е за 7-ми път :) ,но в правилника няма споменато какъв брои провинения имаш право да правиш,затова си мисля,че това е закон касичка.Ако някой има информация да каже кои клубове са проверявани,да не се окажат само лошите :) .

Е щом в правилника не е упоменато, значи имаме случай на нов ТРИК! Странно как този отбор наследява избирателно неща от Литекс, и от ЦСКА. Съвсем сигурен съм, че няма нищо нередно в това да не дадеш допинг проба, най-много сироп за кашлица да е.

Аман от селски ловешки тарикатлъци!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 фев 2022 09:54

W84me написа:

С първия коментар уцели греда,ЦСКА ще играе с Локо Пд за Купата и двата отбора играха в петък,а ако имаш предвид Левски че играе един ден след ЦСКА,ние играхме цял сезон четвъртък-неделя,така че един цикъл сряда-неделя е нормален да се възстановят сините футболисти.Колкото до местонахождението на клубовете,правилника е правен от БФС,а не съм забелязал те да са благосклонни към ЦСКА.Както писах снощи,ЦСКА са на Армията или Панчарево всеки ден,ако допинг ченгетата искат да свършат работа отиват и действат,но тях повече им харесват глобите.Нека някой да издири кои отбори са търсени по местонахождение и колко пъти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 фев 2022 10:07

peliforewer написа:
W84me написа:

С първия коментар уцели греда,ЦСКА ще играе с Локо Пд за Купата и двата отбора играха в петък,а ако имаш предвид Левски че играе един ден след ЦСКА,ние играхме цял сезон четвъртък-неделя,така че един цикъл сряда-неделя е нормален да се възстановят сините футболисти.Колкото до местонахождението на клубовете,правилника е правен от БФС,а не съм забелязал те да са благосклонни към ЦСКА.Както писах снощи,ЦСКА са на Армията или Панчарево всеки ден,ако допинг ченгетата искат да свършат работа отиват и действат,но тях повече им харесват глобите.Нека някой да издири кои отбори са търсени по местонахождение и колко пъти.

Но това част от директивата ли е или тоя път пропуснаха директивата, наистина не разбирам, как може Тирето да не е порязано и защо не снимат с 24 камери тази невероятна футболна класа на Йомов и Турицов.

Върни се в “Левски”