efbet Лига: Левски - Локомотив (Пловдив), Събота от 15:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски - Локомотив (Пловдив), Събота от 15:00

Мнениеот mark1926 » 16 фев 2022 22:25

W84me написа:
mark1926 написа:
W84me написа:
Serafim написа:Интересно, тоя Боруков отиде в Унгария, изигра общо 150 минути и вкара един гол, и в крайна сметка кандардиса да премине в Локо Пд, като свободен аген, като преди това се говореше и за Левски. Препдолагам, че по-скоро не са водени преговори с него, а не той да е отказал, ама ми е странно защо не са се пробвали нашите, предвид, че нямаме опции в атака.

Защото Мъри не играе с такъв нападател. Ако беше много добър, нямаше да е в Локо дето продават топ играча си на Рига...

Какво значи, ако бил добър нямало да е в Локомотив??? Последните три години Локомотив има две купи и сребро в А група плюс достойно представяне в ЛЕ.

Локомотив е символ на добра работа и силен отбор.

Да, много правилно се изказа. Две купи и сребро в А група. Нищо лично, просто в България нивото е много ниско, че да съжаляваме, че сме изпуснали някой футболист. Идеята ми беше, че щом млад и обещаващ футболист отива в Рига, нивото е много ниско.

Пропускаш ЛЕ. Локомотив отстрани шампиона на Словакия Спартак Търнава и четвъртия в Чехия Словачко. Отпаднахме от Тотнъм с 1- 2 ; От Копенхаген 1-1 и 4- 2 ; Както и от Страсбург с 0-1 и 1-0. През последните 10 и повече години Левски не може да се похвали с подобно нещо.

Локомотив има отбор, който може да бие абсолютно всеки в България. А в Европа не сме безпомощни.

Не знам какво разбирате точно под българско ниво. На чехите и словаците то им коства отпадане.

Рига са извадили 400 000 евро и са закупили Минчев. Според Мъри Левски иска да продава, но няма оферти. Какво да кажем тогава за Левски???

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 фев 2022 22:30

mark1926 написа:
Пропускаш ЛЕ. Локомотив отстрани шампиона на Словакия Спартак Търнава и четвъртия в Чехия Словачко. Отпаднахме от Тотнъм с 1- 2 ; От Копенхаген 1-1 и 4- 2 ; Както и от Страсбург с 0-1 и 1-0. През последните 10 и повече години Левски не може да се похвали с подобно нещо.

Локомотив има отбор, който може да бие абсолютно всеки в България. А в Европа не сме безпомощни.

Не знам какво разбирате точно под българско ниво. На чехите и словаците то им коства отпадане.

Рига са извадили 400 000 евро и са закупили Минчев. Според Мъри Левски иска да продава, но няма оферти. Какво да кажем тогава за Левски???

Явно имаме различни критерии.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Uoa

Мнениеот Uoa » 16 фев 2022 23:07

Ако наистина е продаден за 400 000 евро е доста добра сделка. Иначе, че Локомотив може да бие всеки в БГ е факт. Смазаха Литекс. Но ще им е много трудно на Герена. Ние сме Левски ;)

Най-добре си вземете билети предварително, за да се избегнат километричните опашки точно преди мача. С очертаващото се шествие много народ ще се юрне на касите преди мача.

Стадионът ще се напълни.
Ако не искате да купувате билети през ивентим, може да си вземете от клубния магазин в сектор А, а от петък и на касите на стадиона.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 фев 2022 23:46

Абе някой няма ли да се оплаче, че билетите са по 20лв и са ни скъпи? :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Uoa

Мнениеот Uoa » 16 фев 2022 23:54

Еми не са евтини, плащаме най-скъпите билети в България. За сектор В примерно можеше да ги пуснат на цената на тези за Б - 10 лв.

Хубаво е, че има отделно виртуални билети.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 17 фев 2022 01:11

Uoa написа:Ако наистина е продаден за 400 000 евро е доста добра сделка. Иначе, че Локомотив може да бие всеки в БГ е факт. Смазаха Литекс. Но ще им е много трудно на Герена. Ние сме Левски ;)

Най-добре си вземете билети предварително, за да се избегнат километричните опашки точно преди мача. С очертаващото се шествие много народ ще се юрне на касите преди мача.

Стадионът ще се напълни.
Ако не искате да купувате билети през ивентим, може да си вземете от клубния магазин в сектор А, а от петък и на касите на стадиона.

В Пловдив се говори,че Минчев е продаден за 350 000- 450 000 евро. Около 400 000 евро е сумата, доста добра сделка наистина.

Макар, че ми се искаше да видя Минчев и Боруков заедно на терена, а зад тях Димитър Илиев. От това трио и на Домусчиев можеше да му прилошее ;)

Uoa

Мнениеот Uoa » 17 фев 2022 11:19

Сега бях в магазин на Герена. Има си постоянно хора, които минават да си купят билети.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 17 фев 2022 12:23

mark1926 написа:В Пловдив се говори,че Минчев е продаден за 350 000- 450 000 евро. Около 400 000 евро е сумата, доста добра сделка наистина.
Макар, че ми се искаше да видя Минчев и Боруков заедно на терена, а зад тях Димитър Илиев. От това трио и на Домусчиев можеше да му прилошее ;)

Изчакайте поне 3-4 мача да направи преди за надувате фанфарите за Боруков.
Лично за мен Косъма не е по-лош , нали и него взехте ?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 фев 2022 12:58

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 фев 2022 13:56

6 билета от мен за ложа 3 - толкова хора не съм водил не помня от кога, барабар с 3 чавета :) Локото за мен лично са дразнител, откакто станаха прочорбарски и в последствие пролитекс тим в последните 10+ години. Винаги съм харесвал агитката им, но това Локо няма много общо с онова Локо, с което бяхме братски отбори. Сегашните са тип Славия-2 по отношение на оранжадите - винаги готови да се одупят и/или д анаправят малко тото (тотото и с нас го въртяха в един период).

Все пак като агитка, макар да не могат да се мерят с тази на БотевЪ (реалности, няма как), са сред водещите у нас и наистина си обичат отбора, за което имат моите уважения. Имат не лош отбор и като за тях и техните параметри - повече от отлично представяне в последните няколко години.

Пожелавам им успех в първенство след мача с нас :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”