W84me написа:mark1926 написа:W84me написа:Serafim написа:Интересно, тоя Боруков отиде в Унгария, изигра общо 150 минути и вкара един гол, и в крайна сметка кандардиса да премине в Локо Пд, като свободен аген, като преди това се говореше и за Левски. Препдолагам, че по-скоро не са водени преговори с него, а не той да е отказал, ама ми е странно защо не са се пробвали нашите, предвид, че нямаме опции в атака.
Защото Мъри не играе с такъв нападател. Ако беше много добър, нямаше да е в Локо дето продават топ играча си на Рига...
Какво значи, ако бил добър нямало да е в Локомотив??? Последните три години Локомотив има две купи и сребро в А група плюс достойно представяне в ЛЕ.
Локомотив е символ на добра работа и силен отбор.
Да, много правилно се изказа. Две купи и сребро в А група. Нищо лично, просто в България нивото е много ниско, че да съжаляваме, че сме изпуснали някой футболист. Идеята ми беше, че щом млад и обещаващ футболист отива в Рига, нивото е много ниско.
Пропускаш ЛЕ. Локомотив отстрани шампиона на Словакия Спартак Търнава и четвъртия в Чехия Словачко. Отпаднахме от Тотнъм с 1- 2 ; От Копенхаген 1-1 и 4- 2 ; Както и от Страсбург с 0-1 и 1-0. През последните 10 и повече години Левски не може да се похвали с подобно нещо.
Локомотив има отбор, който може да бие абсолютно всеки в България. А в Европа не сме безпомощни.
Не знам какво разбирате точно под българско ниво. На чехите и словаците то им коства отпадане.
Рига са извадили 400 000 евро и са закупили Минчев. Според Мъри Левски иска да продава, но няма оферти. Какво да кажем тогава за Левски???