Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот шивача » 09 фев 2022 15:18

ugly bug написа:Я някой подуенец да каже, тоя афиш на фланелките, Пепа от съседната книжарница ли ви го принтира ?
:?

Не я знам Пепа, ама няма правописна грешка :shock:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 фев 2022 15:23

Някой знае ли цената на телешката кожа ..?
Подуенци да внимават с прекупвачите на кожи !
След изявлението на Насо се очаква алъш-вериша около Герена да разцъфне, особено след мач..
8-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 фев 2022 15:24

шивача написа:
ugly bug написа:Я някой подуенец да каже, тоя афиш на фланелките, Пепа от съседната книжарница ли ви го принтира ?
:?

Не я знам Пепа, ама няма правописна грешка :shock:

Е, как бе !
Тя е на 100 про..!
Тя има осми клас !
;)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2022 15:28

шивача написа:... Като дръпнете шалтера,... ще заведат дела по примера на Бенжалюн и другите трима.... Единствения шанс да пият студена вода е,..... нов клуб да не претендира за никаква приемственост. Тогава ще останат с празни ръце.

Пфууу, разгеле! Най-сетне загря ловешкият реотан!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 фев 2022 15:29

ugly bug написа:Някой знае ли цената на телешката кожа ..?
Подуенци да внимават с прекупвачите на кожи !
След изявлението на Насо се очаква алъш-вериша около Герена да разцъфне, особено след мач..
8-)

Едно време си шиехме якета по поръчка от телешки бокс. Сега едно такова яке с качествено обработена кожа ще върви към 1000-дарка. За съжаление от на Нако гъза може само шапка или ръкавички да се направят :cry:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 фев 2022 15:30

peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:Хубаво е , че припоците почнаха да се осъзнават и да искат справедливост за Литекс Ловеч - Бащата на тяхното ЦСКА-София :lol:

Ако го приемаш така, няма как да ти повлияя.Да кажем,че е съпричастност към сегашния собственик на ЦСКА Ганчев,все пак той е дал много пари за ЦСКА.Ние не сме като едни други дето дълги години бяха на яслата на МВР ,а после скандираха....оле,нищо общо с МВР....Взехте парите на депутата от ДПС Пеевски ,а декларирате,че сте срещу ДПС.12 години пръскахте парите на спонсорите пращани от Борисов,а сега го обвинявате за всичко лошо в Левски.

ЦСКА-София :!: Когато махнете тирето (преди 2 години беше - Другата седмица) , тогава го пиши ЦСКА , дотогава си уважавай отбора на джуджето , който после припознахте като г-н Ганчев и го изписвай правилно , а именно - ЦСКА-София.
Като ми напишеш в едно изречение ДПС и Борисов и веднага се сещам за :lol:
[img]https://www.flagman.bg/news/2020/05/19/158988243159369.jpg
[/img]
и ми става още по-смешно :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 фев 2022 15:30

TristaNNN написа:
шивача написа:... Като дръпнете шалтера,... ще заведат дела по примера на Бенжалюн и другите трима.... Единствения шанс да пият студена вода е,..... нов клуб да не претендира за никаква приемственост. Тогава ще останат с празни ръце.

ауу, колко избирателно цитиране :mrgreen: Подуенския реостат обаче отдавна е изгорял :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2022 15:34

peliforewer написа:Посъбуди се форума, футболната пролет наближава.Чакам мнения защо спонсорът на Левски отказа да си напише логото на челно място на екипа, въобще някъде по екипите на Левски пише ли Палмсбет.

Не, защо да пише Палмс бет някъде? Според един оранжев диванен воин тука, де много прилича на тебе по изказ, хленчене и манипулации, Палмс бет перат пари чрез Левски, за какво им е да се занимават с лога и екипи. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2022 15:36

шивача написа:
TristaNNN написа:

ауу, колко избирателно цитиране :mrgreen: Подуенския реостат обаче отдавна е изгорял :mrgreen:

Съкращавам и обобщавам важното в мнението ми, за удобство на ловешките реотани и бавната им мисловна дейност, понеже ви знам капацитета. За вас го правя, неблагодарен припознавач такъв! . :mrgreen:
[offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 фев 2022 15:38

TristaNNN написа:
peliforewer написа:Посъбуди се форума, футболната пролет наближава.Чакам мнения защо спонсорът на Левски отказа да си напише логото на челно място на екипа, въобще някъде по екипите на Левски пише ли Палмсбет.

Не, защо да пише Палмс бет някъде? Според един оранжев диванен воин тука, де много прилича на тебе по изказ, хленчене и манипулации, Палмс бет перат пари чрез Левски, за какво им е да се занимават с лога и екипи. :mrgreen:

Глупака още го чакам да ми обясни фактически как точно ги перат парите в Левски :)

Върни се в “Левски”