ugly bug написа:Я някой подуенец да каже, тоя афиш на фланелките, Пепа от съседната книжарница ли ви го принтира ?
Не я знам Пепа, ама няма правописна грешка
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:Я някой подуенец да каже, тоя афиш на фланелките, Пепа от съседната книжарница ли ви го принтира ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
шивача написа:ugly bug написа:Я някой подуенец да каже, тоя афиш на фланелките, Пепа от съседната книжарница ли ви го принтира ?
Не я знам Пепа, ама няма правописна грешка
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
шивача написа:... Като дръпнете шалтера,... ще заведат дела по примера на Бенжалюн и другите трима.... Единствения шанс да пият студена вода е,..... нов клуб да не претендира за никаква приемственост. Тогава ще останат с празни ръце.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ugly bug написа:Някой знае ли цената на телешката кожа ..?
Подуенци да внимават с прекупвачите на кожи !
След изявлението на Насо се очаква алъш-вериша около Герена да разцъфне, особено след мач..
peliforewer написа:LoveAndPeace написа:Хубаво е , че припоците почнаха да се осъзнават и да искат справедливост за Литекс Ловеч - Бащата на тяхното ЦСКА-София
Ако го приемаш така, няма как да ти повлияя.Да кажем,че е съпричастност към сегашния собственик на ЦСКА Ганчев,все пак той е дал много пари за ЦСКА.Ние не сме като едни други дето дълги години бяха на яслата на МВР ,а после скандираха....оле,нищо общо с МВР....Взехте парите на депутата от ДПС Пеевски ,а декларирате,че сте срещу ДПС.12 години пръскахте парите на спонсорите пращани от Борисов,а сега го обвинявате за всичко лошо в Левски.
TristaNNN написа:шивача написа:... Като дръпнете шалтера,... ще заведат дела по примера на Бенжалюн и другите трима.... Единствения шанс да пият студена вода е,..... нов клуб да не претендира за никаква приемственост. Тогава ще останат с празни ръце.
Пфууу, разгеле! Най-сетне загря ловешкият реотан!
peliforewer написа:Посъбуди се форума, футболната пролет наближава.Чакам мнения защо спонсорът на Левски отказа да си напише логото на челно място на екипа, въобще някъде по екипите на Левски пише ли Палмсбет.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
шивача написа:TristaNNN написа:шивача написа:... Като дръпнете шалтера,... ще заведат дела по примера на Бенжалюн и другите трима.... Единствения шанс да пият студена вода е,..... нов клуб да не претендира за никаква приемственост. Тогава ще останат с празни ръце.
Пфууу, разгеле! Най-сетне загря ловешкият реотан!
ауу, колко избирателно цитиранеПодуенския реостат обаче отдавна е изгорял
TristaNNN написа:peliforewer написа:Посъбуди се форума, футболната пролет наближава.Чакам мнения защо спонсорът на Левски отказа да си напише логото на челно място на екипа, въобще някъде по екипите на Левски пише ли Палмсбет.
Не, защо да пише Палмс бет някъде? Според един оранжев диванен воин тука, де много прилича на тебе по изказ, хленчене и манипулации, Палмс бет перат пари чрез Левски, за какво им е да се занимават с лога и екипи.
Потребители, разглеждащи този форум: jusi и 10 госта