Тасевски аут до края на сезона.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Тасевски аут до края на сезона.

Мнениеот metodito » 13 фев 2010 08:54

deepblue1963 написа:Като чета нашия форум(тактики,методики,схеми,състави,характеристики на играчи и др.),имам чувството,че 70% от ст.треньорите и поне 50% от кондиционните треньори от А група са тука "под прикритие".Даже си мисля,че почвам да "разпознавам" Херо,Илиев,Стоилов,Грозданов... :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: Моето първо име е Жозе.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 фев 2010 09:46

metodito написа:
deepblue1963 написа:Като чета нашия форум(тактики,методики,схеми,състави,характеристики на играчи и др.),имам чувството,че 70% от ст.треньорите и поне 50% от кондиционните треньори от А група са тука "под прикритие".Даже си мисля,че почвам да "разпознавам" Херо,Илиев,Стоилов,Грозданов... :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: Моето първо име е Жозе.

:lol:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

blue_power

Мнениеот blue_power » 13 фев 2010 10:01

Еми аз още вчера написах тема да свиваме байраците, но бях охулен, вместо да гледат реално на нещатата феновете се надъхват излишно, модераторите изтриха въпросната тема и сега почваме пак да се вайкаме. Ясно е че този сезон за нищо не ставаме, но можем да включим Владо, Мечо и Дарко поне в параолимпийските игри :roll:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 фев 2010 12:36

Много жалко за футболиста!Аз бях с извадена капачка и разтегнати връзки и стоях 5 седмици вкъщи и се чувствах ужасно,пък какво ли остава за един футболист :( Със сигурност го губите за пролетта,а той е най-добрият ви футболист,заедно с Бижутера.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 13 фев 2010 14:07

Все си мисля че това вече не е карък а нещо сбъркано в подготовката.

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 13 фев 2010 15:22

Според мен тия контузии са резултат от почти изгубеното време в преспите в Каварна...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 фев 2010 16:53

suni написа:Всичко рано или късно се връща...спомнете си случая ,, Й.Тодоров".

Колкото и да ми е неприятно да го кажа в случаят си прав. :(

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 фев 2010 16:55

"Контузията на Димитър Телкийски не се оказа сериозна и той ще бъде готов за игра в края на месеца, когато започва пролетният дял от първенството.
Дясното крило бе контузен по време на контролата с полския Легия. Той бе ритнат от исполина от Зимбабве Чото, който е и капитан на Легия. Мечо бе принудително заменен от Николай Димитров в края на първия половин час игра на ГСП Арена в Никозия.
Телкийски бе откаран в петък вечерта до поликлиниката в Паралимни за снимка, която е показала, че няма счупване на глезена, а само разтежение. Това означава десетина дни възстановяване.
Според хора от Левски Мечо ще е готов за игра още за първия пролетен кръг. Телкийски също е обездвижен с шина и лежи в хотелската си стая."
"Дарко Тасевски, който разкъса вътрешни коленни връзки на десния крак, ще се размине с оперативна намеса. Той ще трябва да ходи с шина, която да обездвижи проблемната зона от крака. Тасевски ще се прибере в София във вторник, дори и отборът да остане до петък в Агия Напа.
„Важното е да се излекувам, после ще мисля за мачове, бе единственото, което отрони Дарко при прибирането си от болницата в Ларнака. Много ме болеше, все едно някой с нож ме е пробол.”
Дарко лежи в хотелската си стая и не мърда от леглото си. Според някои от футболистите на Левски, полякът Бартоломей Гжелак, потрошил Дарко, се е извинил на тях за случилото се и е предал чрез тях неговото извинение и пожелания за бързо оздравяване.
Според запознати минималният срок за възстановяване след такава контузия е месец и половина. Най-лошият вариант е около три месеца извън строя. Най- вярната прогноза според хора с опит е: „Времето ще покаже, колко дълго ще възстановява.”
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 13 фев 2010 22:28

Този който е писал статията, вероятно Валентин Грънчаров си няма ни най-малко понятие от нещата. Най-тежката контузия, която може да се случи е скъсване на странична коленна връзка. В статията пише за "скъсана вътрешна връзка". Тя се казва Колатерална медиална връзка и ако наистина е СКЪСАНА се възстановява само и единствено с операция и по никакъв друг начин. Не се ли възстанови вътрешната странична ръзка Тасевски няма да може да ходи, за футбол въобще не говорим. След като НЯМА да се прави операция, то очевидно връзката е ЧАСТИЧНО разкъсана, тогава се лекува чрез обездвижване и др. процедури с цел да се оздрави и зарастне разскъсването. Скъсване на КРЪСТНА връзка, вероятно предна е дотолкова страшно доколкото след преминаване на оттока и болката футболистът ще бъде в състояние да играе футбол дори и с изцяло скъсана предна кръстна връзка. Разбира се няма да е напълно ефективен. Другата кръстна връзка е Задна Кръстна връзка, но тя се къса изключително рядко и обикновено не се възстановява, доколкото знам Борислав Михайлов доигра кариерата си със скъсана задна коленна връзка и така и не я възстанови. На Запад я възстановяват но тук в България нашите доктори нямат добра методика за възстановяване на Задна кръстна връзка!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Върни се в “Левски”