Ла Лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Ла Лига (2021/2022)

Мнениеот Thsmith » 13 яну 2022 20:56

emerson1leao написа:Имаше дузпа срещу Алвеш също неотсъдена. Другото са твои бълнувания. Минус 1 ШЛ за Барса заради гола на Милито от засада, точка по въпроса смитю. :)

Дузпа срещу ушатото магаре? По скоро жълт картон за симулация, а ако му се отсъдят и останалите... останахте с човек по-малко.

: )))
* Аз съм по търпелив в подобни спорове, ясно ти е.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 13 яну 2022 21:15

Не си смити. Ти не можеш да си 24/7 тук, аз мога :), освен това ще починеш преди мен (щото не си ваксиниран реално), така че пак аз ще имам последната дума. Точка. :)
Дузпата я направи Снайдер първия мач на Сан Сиро. Червеният на Мота щеше да си го получи и при друга ситуация. Засада 1.5м. на Милито за гола, който дефакто натежа да се класират = минус 1 ШЛ отнета на Барса. Толкова по темата.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 13 яну 2022 21:19

RMCF написа:
emerson1leao написа:Паце, ами представи си тези ви серии без победа над Барса бяха във време, когато Роналдо беше при вас, т.е. да изглеждате като средняци срещу Барса при това с голямата звезда в отбора ви, така че ние сега без Меси най-малкото ни е "позволено" да изглеждаме зле в известен период от време, а тоя се подиграва все едно Реал никога не е бил в лошо състояние. На това му викам дебилщина, или просто детето си няма друга занимавка и пише колкото да не заспи...
Колелото се върти обаче и знаеш, че ще дойде ден когато нещата ще се обърнат и тези, които сега се смеят с широко разтворени усти, тогава ще се захилят наопаки. :)

П.С. Не са ви чесали с 8 гола, ама по-добре е да паднеш от топ отбор и с 10 гола, отколкото молдовски отбор да те бие на Бернабеу. Такъв срам никой испански отбор не е допускал ! Молдовското първенство е по-слабо и от нашата Първа лига. Осъзнаваш ли какво петно си лепнахте с тая загуба от Шериф в Мадрид ?

Мача с Шериф ще го помните само вие след време. 8-те парцала всички ще ги помним. Няма по-голям срам от това. :)

Мача с Шериф цяла Молдова още говори за него и ще се помни докато някой астероид не затрие планетата. :)

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 13 яну 2022 21:22

paceto написа:То е срамно и един от грандовете да отпадне от групите на ШЛ, ама викаш това е нещо хубаво.
И е добре да не мериш кой от кого е паднал, защото и на вас ще се случи един ден и пак ще трябва да ти припомням ей този разговор сега тук. Така, че по-добре си спестявайте подобни изказвания докато е време, за да не берете срам след някоя година, така както го правите сега.

Щом предпочиташ да те бият като куче някой отбор без значение дали е силен или не това си е ваш избор. В последните 3-4 години събрахте не малко срамни загуби, ама щом казваш, че е по-добре с тях, вярвам ти.

Атлетико отпадна в група с Карабах 2017г., сега беше на косъм от 2ро отпадане за няколко години. Или да не броим Атлетико за голям отбор ? Манчестър Юнайтед вече забравих колко пъти отпадаха в групите, даже и по времето на Съра, или и те не са гранд... Да не продължавам нататък с Милан и Ливърпул, които също имат отпадания в груповата фаза - сигурно и те не са грандове. :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 яну 2022 21:41

Ти от кога точно ги броиш Атлетико за голям отбор, защото до скоро им се присмиваше и дори казваше, че след Диего ще се върнат като средняшки отбор? И не говорим за тях в момента, а за вас и пак се опитваше да отклоняваш вниманието от една тема към друг както ти е удобно според ситуацията.

Тук всички помним какви неща пишеше по техен адрес, така че ако се надяваш някой да има къса памет, в грешка си. :)

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 13 яну 2022 21:50

Ами според повечето тука аз съм оня другия дето пише други неща, така че се разберете помежду си последно кой съм. :)
Атлетико ги дадох за пример, защото държат високо ниво доста време при Симеоне. Но айде те нямат ШЛ, обаче Ман.Ю, Милан и Ливърпул имат, последните два по 7 и 6 КЕШ, та запитах и те ли не са грандове, че имат отпадания групи на ШЛ ? Вие отклонихте темата, аз просто отговорих на неадекватните коментари на бубката, който нарече Барса средняшки отбор и едва ли не с досада сте играели и това не било дерби мач. Можеше да кажеш просто, че тоя не го броите за ваш фен и говори глупости, но вие не се разграничихте от простотиите, които той написа. Оттам тръгна безсмислената разпра, породена от провокативния пост на детето bubka.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 яну 2022 22:00

Той ви отговаря по начина, по който вие отговаряхте на нас преди.
Затова съм казвал, че по-добре си мълчете, не се заканвайте понеже съдбата е коварно нещо.

Голям процент от подобни коментари сега към вас са именно връщане на бумеранга ако мога да се изразя така т.е. с вашите камъни, по вашите глави. Моите коментари тук в момента срещу вас са продиктувани именно по същите причини понеже и в момента се опитвате да се подигравате, което е смешно и нелепо.

На друго място никога не съм ви се присмивал за отпадане, загуби или как сте паднали и дори след онзи мач с Байерн не дойдох да се подигравам или нещо такова. Да не говорим, че бях и един от малкото, които вярваха в някоя друга ваша победа по време на сезона, нещо което и вие не вярвахте. Е, за някои не познах, а за други познах.

Онзи ден реших да проверя във форума ви какво е настроението преди мача и там бяхте всички отчаяни и готови да паднете с разлика. От друга страна аз в нашият раздел тук в този форум твърдях точно обратното и знам, че сте го прочели понеже не излизате от раздела ни. ;)

Виж това сега ако бяхме ние в такова положение вие нямаше да спирате да го изтъквате и да определено щяхте да използвате провокативни изрази като средняци, не сме ви конкуренти и т.н. понеже вече сте го правели и знам, че сега щеше да е доста по силно дори. Имаше едно изказване на Алба точно за онзи период на нашето изоставяне, че ако Барселона изоставала с толкова точки от Реал в Каталуния щели да ги убият. Е, освен феновете явно и играчите ви не знаят кога да си затварят устата, а лидер в това отношение е Пике.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 яну 2022 22:06

paceto написа:Той ви отговаря по начина, по който вие отговаряхте на нас преди.
Затова съм казвал, че по-добре си мълчете, не се заканвайте понеже съдбата е коварно нещо.

+1

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 13 яну 2022 22:08

Аз никъде не съм писал или очаквам да паднем разгромно, за другите фенове не отговарям дали са били унили или не. Просто написах, че колелото се върти, а бубката, джим бим и още един просто наливаха масло в огъня, че после да гледат сеир тука - може и да са искали да повишат активността, не знам...
Иначе ето това момче 1902.1914, което го помня и от датата, и преди това от форума на Реал Мадрид-България (който вече го няма) винаги е бил умерен - там мисля че беше с прякор m1teto, преди повече от 10 години и беше фен на Игуаин доколкото помня. Даже мисля че играхме веднъж мултиплеър с него на фифа 2011. :))

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 яну 2022 22:16

Атлетико и Билбао правят адски скучен мач, нищо общо с вчерашният.
Имам чувството, че гледам приятелски мач.

1:0 за Атлетико.

Върни се в “Архив”