Мнениеот paceto » 13 яну 2022 22:00
Той ви отговаря по начина, по който вие отговаряхте на нас преди.
Затова съм казвал, че по-добре си мълчете, не се заканвайте понеже съдбата е коварно нещо.
Голям процент от подобни коментари сега към вас са именно връщане на бумеранга ако мога да се изразя така т.е. с вашите камъни, по вашите глави. Моите коментари тук в момента срещу вас са продиктувани именно по същите причини понеже и в момента се опитвате да се подигравате, което е смешно и нелепо.
На друго място никога не съм ви се присмивал за отпадане, загуби или как сте паднали и дори след онзи мач с Байерн не дойдох да се подигравам или нещо такова. Да не говорим, че бях и един от малкото, които вярваха в някоя друга ваша победа по време на сезона, нещо което и вие не вярвахте. Е, за някои не познах, а за други познах.
Онзи ден реших да проверя във форума ви какво е настроението преди мача и там бяхте всички отчаяни и готови да паднете с разлика. От друга страна аз в нашият раздел тук в този форум твърдях точно обратното и знам, че сте го прочели понеже не излизате от раздела ни. ;)
Виж това сега ако бяхме ние в такова положение вие нямаше да спирате да го изтъквате и да определено щяхте да използвате провокативни изрази като средняци, не сме ви конкуренти и т.н. понеже вече сте го правели и знам, че сега щеше да е доста по силно дори. Имаше едно изказване на Алба точно за онзи период на нашето изоставяне, че ако Барселона изоставала с толкова точки от Реал в Каталуния щели да ги убият. Е, освен феновете явно и играчите ви не знаят кога да си затварят устата, а лидер в това отношение е Пике.