icko65 написа:Някой като Сашо или Данаил може ли да ми каже защо трябва да се ваксинирам
Някой като Сашо може да каже, че ваксините са голямо постижение в медицината и когато са утвърдени и изпитани с годините, само по лична преценка или тази на родител може да реши дали да си я приложи или не.
Някой като Сашо не нарича ваксини новите експериментални препарати с генна терапия и никога няма да стане опитно мишле в техните изпитания. още по-малко пък да насърчава други да го правят. Защото е наказуемо. Не знам дали според новото нормално това е консервативно, но аз си вярвам и спазвам върховните закони - Конституцията. Сигурно съм консервативен...
Някой като Сашо още през март 2020 гледаше странно всички психясани от страх хора по улиците, в интернет, по телевизията. Все още продължава да ги гледа странно, но вече не може да си въздържа и смеха, защото само кръгли завършени идиоти могат да бъдат толкова време лъгани, мамени и подигравани без да се осъзнаят. Нямаше нужда да види лицата на НОЩ, за да разбере цирка в който е попаднал.
Когато нахлуеш отново в чужди разговори и решиш да споменаваш имена, то направи си кратко проучване първо, а не да се хванеш за една ирония, която в твоите очи се оказала провокация.