&format=webp)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
emerson_leao написа:Нямам нищо общо с ViscaBarca и това може да се види по IP-тата или дори по това че сме имали постове почти в една и съща минута. Да не говорим, че стиловете на писане са различни, а това е нещо което трудно се изменя в един човек, така че нямам нищо общо с него. ;)
Bernaleo написа:![]()
miro_rz написа:Де я намери тази емотиконка бре!?
paceto написа:Ей така се бие корнер в 8 минута на мача като си излязъл за 0:0.
малоумник обломозъчен, аз винаги съм слагал никове на някоя личност - футболист или треньор, а не лозунг от типа ViscaBarca и тем подобни. Отделно както споменах изразните средства и стил са различни. И трето - всеки админ и мод може да види че пишем от различни места и имаме постове дори по едно и също време, което няма как да стане физически. Последно съм писал във форума преди повече от година, така че айде у лево, плоскоземец...JimBeam написа:emerson_leao написа:Нямам нищо общо с ViscaBarca и това може да се види по IP-тата или дори по това че сме имали постове почти в една и съща минута. Да не говорим, че стиловете на писане са различни, а това е нещо което трудно се изменя в един човек, така че нямам нищо общо с него. ;)
Себе си ли опитваш да убедиш или останалите? Интересно обаче как разбра за кого точно говорим и какъв му е точно стила на писане. Ти и предният път така с новият ник отричаше по същият начин, ама накрая се отказа и се видя, че няма смисъл да лъжеш. И предният път така ударно се включи в доста раздели и теми в рамките на няколко часа както тук гледам си се разписал в почти всички активни теми за 1-2 часа. Не може да излезеш от същността си каквото и да правиш, така че по-добре не си играй на гатанки кой съм или кой не съм. ;)
emerson_leao написа:малоумник обломозъчен, аз винаги съм слагал никове на някоя личност - футболист или треньор, а не лозунг от типа ViscaBarca и тем подобни. Отделно както споменах изразните средства и стил са различни. И трето - всеки админ и мод може да види че пишем от различни места и имаме постове дори по едно и също време, което няма как да стане физически. Последно съм писал във форума преди повече от година, така че айде у лево, плоскоземец...JimBeam написа:emerson_leao написа:Нямам нищо общо с ViscaBarca и това може да се види по IP-тата или дори по това че сме имали постове почти в една и съща минута. Да не говорим, че стиловете на писане са различни, а това е нещо което трудно се изменя в един човек, така че нямам нищо общо с него. ;)
Себе си ли опитваш да убедиш или останалите? Интересно обаче как разбра за кого точно говорим и какъв му е точно стила на писане. Ти и предният път така с новият ник отричаше по същият начин, ама накрая се отказа и се видя, че няма смисъл да лъжеш. И предният път така ударно се включи в доста раздели и теми в рамките на няколко часа както тук гледам си се разписал в почти всички активни теми за 1-2 часа. Не може да излезеш от същността си каквото и да правиш, така че по-добре не си играй на гатанки кой съм или кой не съм. ;)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта