Ла Лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: Ла Лига (2021/2022)

Мнениеот JimBeam » 20 дек 2021 18:43

emerson_leao написа:Нямам нищо общо с ViscaBarca и това може да се види по IP-тата или дори по това че сме имали постове почти в една и съща минута. Да не говорим, че стиловете на писане са различни, а това е нещо което трудно се изменя в един човек, така че нямам нищо общо с него. ;)

Себе си ли опитваш да убедиш или останалите? Интересно обаче как разбра за кого точно говорим и какъв му е точно стила на писане. Ти и предният път така с новият ник отричаше по същият начин, ама накрая се отказа и се видя, че няма смисъл да лъжеш. И предният път така ударно се включи в доста раздели и теми в рамките на няколко часа както тук гледам си се разписал в почти всички активни теми за 1-2 часа. Не може да излезеш от същността си каквото и да правиш, така че по-добре не си играй на гатанки кой съм или кой не съм. ;)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 дек 2021 18:48

Bernaleo написа:Изображение Изображение

А ситуациите в наказателното поле на Кадис, а футболистът на Кадис, който бавеше времето от 8-ата минута и съдията го гледаше, като не му каза абсолютно нищо, а ситуациите с ВАР (който явно беше изключен) на вашият мач срещу Елче, или на Виляреал - Барса, Осасуна - Барса, защо не ги показваш?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 дек 2021 18:58

Ей така се бие корнер в 8 минута на мача като си излязъл за 0:0. Изображение

Изображение

miro_rz написа:Де я намери тази емотиконка бре!?

Рових из темите и им вземах линковете и после само с тага за снимки и се получава магията.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 дек 2021 19:05

paceto написа:Ей така се бие корнер в 8 минута на мача като си излязъл за 0:0. Изображение

Изображение

Това не е просто футбол, това е Ла Лига.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 дек 2021 19:09

То имаше друг куриозен случай пак с корнер като играча на Кадис беше сложил топката не на дъгата а пред нея и то на аут линията, но страничният съдия някъде блееше явно и дори не реагира, когато публиката започна да освирква играча. Изображение

"Я, да си походя малко, че много се уморих за 7-8 минути игра. Така да оставим топката възможно най-добре, абе нещо не е добре така топката и я да се върна и да я оправя ей така да я сложа още напред без някой да види пък може и да се получи нещо. Хайде да го бия този корнер, че съдията да не ми вдигне картон."

Изображение

emerson_leao

Мнениеот emerson_leao » 21 дек 2021 03:05

JimBeam написа:
emerson_leao написа:Нямам нищо общо с ViscaBarca и това може да се види по IP-тата или дори по това че сме имали постове почти в една и съща минута. Да не говорим, че стиловете на писане са различни, а това е нещо което трудно се изменя в един човек, така че нямам нищо общо с него. ;)

Себе си ли опитваш да убедиш или останалите? Интересно обаче как разбра за кого точно говорим и какъв му е точно стила на писане. Ти и предният път така с новият ник отричаше по същият начин, ама накрая се отказа и се видя, че няма смисъл да лъжеш. И предният път така ударно се включи в доста раздели и теми в рамките на няколко часа както тук гледам си се разписал в почти всички активни теми за 1-2 часа. Не може да излезеш от същността си каквото и да правиш, така че по-добре не си играй на гатанки кой съм или кой не съм. ;)
малоумник обломозъчен, аз винаги съм слагал никове на някоя личност - футболист или треньор, а не лозунг от типа ViscaBarca и тем подобни. Отделно както споменах изразните средства и стил са различни. И трето - всеки админ и мод може да види че пишем от различни места и имаме постове дори по едно и също време, което няма как да стане физически. Последно съм писал във форума преди повече от година, така че айде у лево, плоскоземец...

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 21 дек 2021 08:48

emerson_leao написа:
JimBeam написа:

малоумник обломозъчен, аз винаги съм слагал никове на някоя личност - футболист или треньор, а не лозунг от типа ViscaBarca и тем подобни. Отделно както споменах изразните средства и стил са различни. И трето - всеки админ и мод може да види че пишем от различни места и имаме постове дори по едно и също време, което няма как да стане физически. Последно съм писал във форума преди повече от година, така че айде у лево, плоскоземец...

Ето, че за пореден път се издаваш кой си всъщност с този език като на дете със сополите на носа. Психично болният като теб никога не може да се прикрие и се чудя до кога ще ти търпят малоумното държане.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 21 дек 2021 09:37

Голям спор:
[center]Васко - автентичния Васко В. ли е или синът на Емер ефенди?[/center]

А може би е ВаскА в своя злокобен 28 ден и за това е така изнервена.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 дек 2021 11:00

Само че тоя спор не е за тука, съответно е редно да се прекрати. ;)
Иначе ако ще Леванте да са в 4-тото ниво, а ние да се борим за топ 4, пак една от най-сигурните ни издънки е, когато им гостуваме в дербито. Аха-аха и вчера да запишат първата си победа в първенството за сезона точно срещу нас, но вкарахме гол от нищото за 2-1 и после стигнахме до дузпа при контра след техен двоен пропуск. Обективността изисква да си кажем, че по-малко от минута преди 4-тия ни гол трябваше да има фаул за "жабчетата" до наказателното ни поле + втори жълт картон за младока Ирансо, което можеше отново да обърне срещата в тяхна полза. Честно казано не ми се иска да изпадат точно те, но с подобна катастрофална първа половина на сезона няма да е лесно да се върнат в играта.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”