потенциалният строеж и реновация на ст. "Българска армия" не включват строителни предприятия, близки до парламентарното мнозинство
:))) Нееее
Разсърдиха невисокия микренец , сега ще вземат да разсърдят и Инджака и иде "Припознаване vol.2"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
потенциалният строеж и реновация на ст. "Българска армия" не включват строителни предприятия, близки до парламентарното мнозинство
W84me написа:peliforewer написа:W84me написа:1914.1902 написа:Йонсен колко пъти бутна Бедоя?
Докато падне.
Забелязал съм че Бедоя много лесно пада,за втория червен картон пак той го игра умиращ лебед.
Сега себе си ли искате да убедите или другите? На всички е ясно каква беше целта на това упражнение.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
peliforewer написа:W84me написа:peliforewer написа:W84me написа:1914.1902 написа:Йонсен колко пъти бутна Бедоя?
Докато падне.
Забелязал съм че Бедоя много лесно пада,за втория червен картон пак той го игра умиращ лебед.
Сега себе си ли искате да убедите или другите? На всички е ясно каква беше целта на това упражнение.
По-горе съм направил свой прочит на събитията,а още по-назад съм ти написал,че благодарение на Гриша Ганчев във Варна тече разследване за злоупотреба с 85млн лв от еврофондовете, ако чуя една лоша дума за Ганчев от теб значи и ти си в играта с милионите.
1914.1902 написа:Ozzimozzi написа:1914.1902 написа:Йонсен колко пъти бутна Бедоя?
:)
Не можеш да броиш ли, бате Енчо?
vlong написа:А какво стана със заменките за милиони ,покрай Варна?Там ша има ли разследване?
Ozzimozzi написа:Просто ми е смешен вашият прочит на "Правилата на играта" и ми е интересно кое точно издание на правила четете на Виваком арена!
Ozzimozzi написа:1914.1902 написа:Ozzimozzi написа:1914.1902 написа:Йонсен колко пъти бутна Бедоя?
:)
Не можеш да броиш ли, бате Енчо?
Просто ми е смешен вашият прочит на "Правилата на играта" и ми е интересно кое точно издание на правила четете на Виваком арена!
Потребители, разглеждащи този форум: mrw8 и 15 госта