Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 03 дек 2021 16:35

потенциалният строеж и реновация на ст. "Българска армия" не включват строителни предприятия, близки до парламентарното мнозинство

:))) Нееее
Разсърдиха невисокия микренец , сега ще вземат да разсърдят и Инджака и иде "Припознаване vol.2"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 дек 2021 16:51

W84me написа:
peliforewer написа:
W84me написа:
1914.1902 написа:Йонсен колко пъти бутна Бедоя?

Докато падне.

Забелязал съм че Бедоя много лесно пада,за втория червен картон пак той го игра умиращ лебед.

Сега себе си ли искате да убедите или другите? На всички е ясно каква беше целта на това упражнение.

По-горе съм направил свой прочит на събитията,а още по-назад съм ти написал,че благодарение на Гриша Ганчев във Варна тече разследване за злоупотреба с 85млн лв от еврофондовете, ако чуя една лоша дума за Ганчев от теб значи и ти си в играта с милионите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 03 дек 2021 17:16

Блатер в игра за милиони...!?
Стига ме разсмива ...
Човека който е виждал сьоНга само по брошурите на Кауфланд .!
:))))))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 03 дек 2021 17:23

peliforewer написа:
W84me написа:
peliforewer написа:
W84me написа:

Докато падне.

Забелязал съм че Бедоя много лесно пада,за втория червен картон пак той го игра умиращ лебед.

Сега себе си ли искате да убедите или другите? На всички е ясно каква беше целта на това упражнение.

По-горе съм направил свой прочит на събитията,а още по-назад съм ти написал,че благодарение на Гриша Ганчев във Варна тече разследване за злоупотреба с 85млн лв от еврофондовете, ако чуя една лоша дума за Ганчев от теб значи и ти си в играта с милионите.

Джуджи явно напоследък не успява да пласира китайските си боклуци, за това ли става въпрос. Червения фрагман нещо му прави лоша реклама последно време.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 03 дек 2021 17:28

1914.1902 написа:
Ozzimozzi написа:

:)

Не можеш да броиш ли, бате Енчо?

Просто ми е смешен вашият прочит на "Правилата на играта" и ми е интересно кое точно издание на правила четете на Виваком арена!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 03 дек 2021 17:31

А какво стана със заменките за милиони ,покрай Варна?Там ша има ли разследване?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 дек 2021 17:38

vlong написа:А какво стана със заменките за милиони ,покрай Варна?Там ша има ли разследване?

Обърнахме ги в ароматизатори и джанти.
'артиса някой лев, искаш ли да ги дарим?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 дек 2021 17:40

Ozzimozzi написа:Просто ми е смешен вашият прочит на "Правилата на играта" и ми е интересно кое точно издание на правила четете на Виваком арена!

Какъв прочит? Един грамотен имаше при тях и той още срича в приемната на Баце. :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 дек 2021 17:59

Ozzimozzi написа:
1914.1902 написа:
Ozzimozzi написа:

:)

Не можеш да броиш ли, бате Енчо?

Просто ми е смешен вашият прочит на "Правилата на играта" и ми е интересно кое точно издание на правила четете на Виваком арена!

Ами щом си спец по правилата на играта, опиши случилото се в спорните моменти и кажи какви картони трябва да се покажат в дадените ситуации.
Другият грамотен също може да се пробва.

Върни се в “Левски”