Soulen написа:Тея глупости от ФБ с убийство в болниците с кислород как може да се споделят тук не знам. Явно има много идиоти на тоя свят. Ваксините дали работят или не, ще видим. Но да се говорят откровени лъжи по този начин е идиотско. Тея хора що не си умряха вкъщи, а отидоха при лошите лекари? Да ви пусна ли мнения на лекари, които в момента ги лекува,т в какво състояние им идват тези пациенти? Как още на снимката лекаря знае, че този човек няма никакъв шанс, но е длъжен да се опита да го лекува. Как се опитва да му повдигне духа, че ще се оправи и т.н, а в действителност знае, че утре ще го изнесат с чувал, защото белия му дроб е съсипан. Имате ли роднини лекари в болниците? Знаете ли какво е положението там?
В Ковид отделението няма отричащи вируса, повярвайте ми. Макар, че супер много хора отиват там вече прекалено късно точно защото са повярвали на такива като Мангъров, че вирус няма.
Това определено ме дразни доста и много пъти се опитвах да го обясня. Когато се прекалява с глупостите и се тръгва в някакви теории за 5г и подобни, само тезата става много по слаба. Същото говорех за онези суеверия и подобни.
Съществения въпрос трябва да е не дали има грип и дали разни вилици се лепят по кожата и подобни, а дали този грип налага някакви ограничения и извънредни обстоятелства. За съжаление дискусията постоянно бяга от тази точка и отива в разни дивотии.
Ето и пострадалите от катастрофи вярват в катастрофите ( и не само тях), но не караме хората да яздят магарета за да няма катастрофи.
----
Кабинетът обмисля да въведе изискването за "зелен сертификат" навсякъде
От една страна върховна глупост и полицейщина. От друга страна това е един вид въздух за много бизнеси, особено предвид това, че реално никой няма да тормози хората за тези глупости.