1914.1902 написа:TristaNNN написа:Непринуден написа:Втородивизионният Марек Дупница също обяви подкрепата си за кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС
Това обяснява лесния развой в някои срещи от турнира за купата.
Може ли да разберем каква е връзката, ако не е тайна, разбира се?
Аз също искам отговор на този въпрос.![]()
![]()
То и аз искам много отговори, но слушам само глупости. Сред тях:
1. Как отбор покровителстван от доносници и партийци е репресиран и страдащ от партия.
2. Как отбора с трето постижение в Европа е обявен за втория български отбор.
3. Как може някакъв обикновен играч, неясно дали дори е най-добрия в своя клуб, а на ниво България някъде в края на десетката не просто да е пред доста по-добри футболисти, сред тях играча доскоро с най-много голове в България, играча с най-много голове в далеч по-голям български клуб, ами пред всички останали задминавайки дори играч покорил света..........и то само защото се блъснал с кола при цялото ми уважение към кончината му. Всеки ден има обикновени българи загинали при ПТП, но това не означава, че са легенди. Оставете близките им с мъката им ама не създавайте култове.
Но все простотии и ниска или никаква форма на образование се демонстрира. Та няма и смисъл да се дава отговор на хора без образование. Едва ли ще разберат. Живейте там в сините митологии не занимавайте нормалните хора. За какво питаш? За да ти чуя в отговор мученето при какъвто и да е отговор ли? Съжалявам, но цял живот това съм виждал от сините. Животински реакции и това че търсеш за пореден път повод да си начешеш рогата не е причина да излизам от царството на хората и да влизам в това на животните (да давам отговор).