Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Непринуден
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Непринуден » 26 сеп 2021 15:49

1914.1902 написа:
TristaNNN написа:
Непринуден написа:
Втородивизионният Марек Дупница също обяви подкрепата си за кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС

Това обяснява лесния развой в някои срещи от турнира за купата.

Може ли да разберем каква е връзката, ако не е тайна, разбира се? :roll:

Аз също искам отговор на този въпрос. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

То и аз искам много отговори, но слушам само глупости. Сред тях:
1. Как отбор покровителстван от доносници и партийци е репресиран и страдащ от партия.
2. Как отбора с трето постижение в Европа е обявен за втория български отбор.
3. Как може някакъв обикновен играч, неясно дали дори е най-добрия в своя клуб, а на ниво България някъде в края на десетката не просто да е пред доста по-добри футболисти, сред тях играча доскоро с най-много голове в България, играча с най-много голове в далеч по-голям български клуб, ами пред всички останали задминавайки дори играч покорил света..........и то само защото се блъснал с кола при цялото ми уважение към кончината му. Всеки ден има обикновени българи загинали при ПТП, но това не означава, че са легенди. Оставете близките им с мъката им ама не създавайте култове.

Но все простотии и ниска или никаква форма на образование се демонстрира. Та няма и смисъл да се дава отговор на хора без образование. Едва ли ще разберат. Живейте там в сините митологии не занимавайте нормалните хора. За какво питаш? За да ти чуя в отговор мученето при какъвто и да е отговор ли? Съжалявам, но цял живот това съм виждал от сините. Животински реакции и това че търсеш за пореден път повод да си начешеш рогата не е причина да излизам от царството на хората и да влизам в това на животните (да давам отговор).
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 26 сеп 2021 15:52

miro_rz написа:Мача е 1:1!

Така ли ви се иска в долината на широките гащи? :mrgreen:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 сеп 2021 15:55

Това няма общо с въпроса, който те питахме за Марек Дупница и Боби Михайлов. :mrgreen:
Докторска степен ли ми трябва, за да те питам нещо? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от 1914.1902 на 26 сеп 2021 15:56, променено общо 1 път.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 26 сеп 2021 15:56

1914.1902 написа:
1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
TristaNNN написа:
Непринуден написа:Това обяснява лесния развой в някои срещи от турнира за купата.

Може ли да разберем каква е връзката, ако не е тайна, разбира се? :roll:

Аз също искам отговор на този въпрос. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ще получите , колкото аз получих отговор от Митата - как точно Палс перат пари в Левски :lol:
Синовете на Гьобелс не са по отговорите.

Ако има отговор - то ще е влизане в някакъв филм за пореден път. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Колко още да го чакаме този отговор?

И нахални и невъзпитани. Забравих и тази ви черта освен липсата на интелект.

Алооооооо, извинявай, че не съм влизал във форума. Освен това и да бях влизал нямам някакви задължения. Задръж си ултимативния тон за околните. Там на Герена вървят животинските реакции и подскоци на примати.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 26 сеп 2021 15:59

Прогнозата ми за днешния мач е нещо свързано с пет, но не знам как точно да го формулирам. Определено сините идиоти са любимци на прокобата заради глупостта и нахалитета им. Та нещо с Петорчо, но какво не знам. Пет вкарани гола, пет гола разлика, нещо пет ще има в мача.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 сеп 2021 16:03

bubka написа:Последно искам да чуя - седмиците ли важат или шестицата :mrgreen:. И двете не може. И двете заедно влизат в сферата на психиатричното лечение за списващият ги на едно място :mrgreen:.

Като ЦСКА ви правим 7-ци, като Литекс - 6-ца..., ама това нищо не е, вие сами си направихте 8-ца :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 сеп 2021 16:52

Cheradonna написа:
miro_rz написа:Мача е 1:1!

Така ли ви се иска в долината на широките гащи? :mrgreen:

Дреме ми!
Оп 0:1
Изображение

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 26 сеп 2021 18:29

Доволен съм,запазихме сили за далеч по-важният мач в Европа!Това левскито,дори вече не ни е дразнител,бихме си ги в тренировъчно темпо,без много да се напрягаме. :arrow:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 26 сеп 2021 18:32

Яко бутане на ЦСКА-София от Чинков за да бият.
Чак им се отвори "а*а*а".
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 сеп 2021 18:36

Добра победа. Леко, лежерно темпо с пестене на силите. Така се играе срещу изпадащите отбори, когато ти предстои важен мач след това.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”