Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот pomiqrat » 19 авг 2021 13:45

LoveAndPeace написа:За да изчистим това с идващите играчи и срочността на договорите им , мисля че трябва да направим една анкета.
"Кои според вас са топ 5 мотивиращи фактора даден футболист да дойде?"
Висока заплата - Не даваме!
Борба за титла/купа - Не участваме!
Мачове в евротурнир - Не!
Job security - последните 2 години играчи за 2 отбора са напуснали поради неплатени заплати.

:lol: Та! Какви според вас са козовете за Левски при преговори с желани играчи ?

Идвате в най-великия клуб в България и с най-добрата публика, а и жените в България са лесни. Особено в студентски град - Божинов ще Ви разведе.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 19 авг 2021 14:15

Няма козове. Играта е без коз!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 авг 2021 14:56

pomiqrat написа:
LoveAndPeace написа:За да изчистим това с идващите играчи и срочността на договорите им , мисля че трябва да направим една анкета.
Job security - последните 2 години играчи за 2 отбора са напуснали поради неплатени заплати.

:lol: Та! Какви според вас са козовете за Левски при преговори с желани играчи ?

Идвате в най-великия клуб в България и с най-добрата публика, а и жените в България са лесни. Особено в студентски град - Божинов ще Ви разведе.

И получаваш Рабех :roll:
Старите пиянки като Радимов , които пият до припадък и после играят до припадък , вече ги няма.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 19 авг 2021 16:04

"Халфът Даниел Начев е подписал договор за 3 години със Спартак (Варна), информира "Дспорт". Полузащитникът, който носи номер 45, е бил закупен от Левски. "
Уж бе даден под наем, а истината се оказа различна.През последните две години доста юноши получиха шанс кой по-голям, други по-малък, оказа се че най-талантливия бе пренебрегнат? ЗАЩО?
Не знам защо този казус силно ми напомня с този на Ивелин Попов.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 авг 2021 16:23

ikar написа:"Халфът Даниел Начев е подписал договор за 3 години със Спартак (Варна), информира "Дспорт". Полузащитникът, който носи номер 45, е бил закупен от Левски. "
Уж бе даден под наем, а истината се оказа различна.През последните две години доста юноши получиха шанс кой по-голям, други по-малък, оказа се че най-талантливия бе пренебрегнат? ЗАЩО?

На Начев е предложен договор , въпреки проблемите които има , бащата е отклонил предложението и сума време е разправял , че отиват в чужбина.
На Ивелин Попов преди години Жужето му проми главата.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 19 авг 2021 16:47

ikar написа:"Халфът Даниел Начев е подписал договор за 3 години със Спартак (Варна), информира "Дспорт". Полузащитникът, който носи номер 45, е бил закупен от Левски. "

Изключително "талантлив". Стига до мега гранда Спартак от Варна, носител на всички вселенски купи......... :shock: :?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 авг 2021 17:38

LoveAndPeace написа:
pomiqrat написа:

И получаваш Рабех :roll:
Старите пиянки като Радимов , които пият до припадък и после играят до припадък , вече ги няма.

1. В момента можем само да мечтаем за играч като Рабех. В сравнение със Ж.Атанасов, Г.Александров и кипъреца Рабех беше направо Ван Дайк!
2. В борбата за титлата и Купата не участваме именно защото привличаме "едногодишни" изплющяци.
3. Когато Локо Пд спечелиха Купата, по-големи заплати ли взимаха?
Когато Берое, Славия и Ч.море ни биха на финал по-големи заплати ли взимаха?
Когато елиминирахме Лудогорец за Купата, нашите по-големи заплати ли взимаха от тях?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 авг 2021 18:17

blue avalanche написа:1. В момента можем само да мечтаем за играч като Рабех. В сравнение със Ж.Атанасов, Г.Александров и кипъреца Рабех беше направо Ван Дайк!
2. В борбата за титлата и Купата не участваме именно защото привличаме "едногодишни" изплющяци.
Когато елиминирахме Лудогорец за Купата, нашите по-големи заплати ли взимаха от тях?

1. :lol:
2. Вадиш парите и ще вземаме футболисти с трансферна сума , а не само изпаднялци , контузени , нежелани , без отбори от година+
3. Локо , Берое , Славие , Черно море , Ботев ....имат времето да направят отбор за 2-3 години (и после с 2-3 продадени играчи да го съсипят този отбор) , без разни лавинки да мрънкат нон стоп , какви играчи сме имали преди , какви имаме сега.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 авг 2021 19:29

LoveAndPeace написа:
blue avalanche написа:1. В момента можем само да мечтаем за играч като Рабех. В сравнение със Ж.Атанасов, Г.Александров и кипъреца Рабех беше направо Ван Дайк!

1. :lol:
2. Вадиш парите и ще вземаме футболисти с трансферна сума , а не само изпаднялци , контузени , нежелани , без отбори от година+
3. Локо , Берое , Славие , Черно море , Ботев ....имат времето да направят отбор за 2-3 години (и после с 2-3 продадени играчи да го съсипят този отбор) , без разни лавинки да мрънкат нон стоп , какви играчи сме имали преди , какви имаме сега.

Ние, понеже нямаме време, затова взимаме балерини, които "танцуват едно лято", печелим всичко и после почваме отново. Правилно ли разбрах?
И нашият отбор, без да продаваме 2-3, догодина хич няма да е съсипан?
Сигурно аз съм виновен, че Ч.море "намират" Курьор, а ние "намираме" Мохамед. Който взимаше повече от него.
Сигурно аз съм виновен, че Локо Пд "намериха" Алмейда и Малембана, а ние Даске и Сулака?
Че едни намират Салинас, а ние Райнов. И още, и още...
Сигурно аз съм виновен, че в управлението на клуба е известен български "клоун".
Че уволниха Хубчев и натресоха Миланов...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 авг 2021 20:23

Тва с времето ми е любимата глупост напоследък. Може и да беше вярно преди години, сега за какво нямаме време? Борим се за всички трофеи в галактиката и не можем да чакаме никого? Ае малко в реалността, че май претенциите ни далеч надскачат възможностите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”