LoveAndPeace написа:blue avalanche написа:1. В момента можем само да мечтаем за играч като Рабех. В сравнение със Ж.Атанасов, Г.Александров и кипъреца Рабех беше направо Ван Дайк!
2. В борбата за титлата и Купата не участваме именно защото привличаме "едногодишни" изплющяци.
3. Когато Локо Пд спечелиха Купата, по-големи заплати ли взимаха?
Когато Берое, Славия и Ч.море ни биха на финал по-големи заплати ли взимаха?
Когато елиминирахме Лудогорец за Купата, нашите по-големи заплати ли взимаха от тях?
1.
2. Вадиш парите и ще вземаме футболисти с трансферна сума , а не само изпаднялци , контузени , нежелани , без отбори от година+
3. Локо , Берое , Славие , Черно море , Ботев ....имат времето да направят отбор за 2-3 години (и после с 2-3 продадени играчи да го съсипят този отбор) , без разни лавинки да мрънкат нон стоп , какви играчи сме имали преди , какви имаме сега.
Ние, понеже нямаме време, затова взимаме балерини, които "танцуват едно лято", печелим всичко и после почваме отново. Правилно ли разбрах?
И нашият отбор, без да продаваме 2-3, догодина хич няма да е съсипан?
Сигурно аз съм виновен, че Ч.море "намират" Курьор, а ние "намираме" Мохамед. Който взимаше повече от него.
Сигурно аз съм виновен, че Локо Пд "намериха" Алмейда и Малембана, а ние Даске и Сулака?
Че едни намират Салинас, а ние Райнов. И още, и още...
Сигурно аз съм виновен, че в управлението на клуба е известен български "клоун".
Че уволниха Хубчев и натресоха Миланов...