Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот pomiqrat » 18 авг 2021 15:28

За повече печалба може да пропускаш ПСЖ.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 18 авг 2021 17:21

TristaNNN написа:Както знаете, френското първенство традиционно предлага много равенства и затова в първите два кръга реших да проиграя следната схема на сухо: "Заложих" по 0.50 лева на Х във всички мачове. Във Франция има по 10 мача на кръг :arrow: 10*0.50 = 5 лева залог.
В 1-ви кръг при "заложени" общо 5 лева "спечелих" 11.94 лева.
Във 2-ри кръг при "заложени" общо 5 лева "спечелих" 8.97 лева.
Трети кръг мисля да го пробвам с реален залог, а сякаш коефициентите на Бет365 са най-сочни за равенствата. :?
Една много груба и повърхностна сметка показва, че при 3 равенства от 10 мача си избил залога и си напред с някакви стотинки.

Туй кво ще рече - че в първи кръг са излезли 5,а във втори - 4 хикса ли.....е,в трети кръг ще излязат два и ще замине и 'горницата' от първите два кръга :) .....мислите ли че софтуера на букитата не отчита и това - в кое първенство какво се случва....много тъпа схема,изобщо не те съветвам.
Освен това за сетен път ви казвам че най-големите коефициенти в света са в ефбет :) ....как можахте изобщо да си помислите че бет 365 имат високи коеф. :shock:

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 18 авг 2021 20:27

mizantrop написа:
TristaNNN написа:Както знаете, френското първенство традиционно предлага много равенства и затова в първите два кръга реших да проиграя следната схема на сухо: "Заложих" по 0.50 лева на Х във всички мачове. Във Франция има по 10 мача на кръг :arrow: 10*0.50 = 5 лева залог.
Трети кръг мисля да го пробвам с реален залог, а сякаш коефициентите на Бет365 са най-сочни за равенствата. :?
Една много груба и повърхностна сметка показва, че при 3 равенства от 10 мача си избил залога и си напред с някакви стотинки.

Туй кво ще рече - че в първи кръг са излезли 5,а във втори - 4 хикса ли.....е,в трети кръг ще излязат два и ще замине и 'горницата' от първите два кръга :) .....мислите ли че софтуера на букитата не отчита и това - в кое първенство какво се случва....много тъпа схема,изобщо не те съветвам.
Освен това за сетен път ви казвам че най-големите коефициенти в света са в ефбет :) ....как можахте изобщо да си помислите че бет 365 имат високи коеф. :shock:

Когато първенството е английско, ден преди мачовете от техните А и Б група 365 дават подобрени коефициенти, но ги виждаш само като влезеш вътре в мача. Конкурентни са на ефбетките - по-ниски за фаворитите, по-високи за аутсайдерите, при хикса е различно. Има случаи дори на арбитраж, като третата страна е Пинакъл. Същото важи и за мачовете от ШЛ. А руснаците бият всички по коефициенти на фаворитите, но по всеобщо мнение там суми от по хиляда лева и нагоре е опасно да се държат. При по-малки до няколкостотин оплаквания няма.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2021 20:29

Днес имах малко свободно време и се разрових из някои първенства с цел да намеря резултатни такива.
Едно от най-резултатните първенства, които набарах, имам предвид по над 2 или 2.5 гола на мач, с 1-2 изключения, е това на .... Бангладеш :mrgreen: , ама не намерих букмейкър, който да предлага мачовете от тази невероятна, майсторска футболна лига.
Другото такова първенство е Чехия U19, тия поне ги предлагат за залози :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2021 20:32

Пууууу деева, докато се мотам да гледам разни тъпотии, и Палмс Бет извадиха Лудогорец || - Монтана (за едни сладки "над 2.5" и "гол/гол") :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 18 авг 2021 21:01

Odessit написа:
mizantrop написа:

Когато първенството е английско, ден преди мачовете от техните А и Б група 365 дават подобрени коефициенти, но ги виждаш само като влезеш вътре в мача. Конкурентни са на ефбетките - по-ниски за фаворитите, по-високи за аутсайдерите, при хикса е различно. Има случаи дори на арбитраж, като третата страна е Пинакъл. Същото важи и за мачовете от ШЛ. А руснаците бият всички по коефициенти на фаворитите, но по всеобщо мнение там суми от по хиляда лева и нагоре е опасно да се държат. При по-малки до няколкостотин оплаквания няма.

Пичове, директно насочвам към Индийското
Там всеки 3-ти мач е хикс ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 18 авг 2021 21:32

Ами щом всеки трети мач в Индия е хикс,то и коеф. за равен сигурно са под 3,00.Логично :)
Същото е в Мароко,Тунис,ЮАР - хиксовете са по 2,70 - 2,80 коеф.

Относно големите коеф. - ето,влизам в произволен мач,неделя,Франция :
Рен - Нант,за краен резултат :
1,90 - 3,75 - 4,40 - ЕФБЕТ
1,90 - 3,60 - 4,00 - BET 365
ако вкарате тези коеф. в калкулатора ще видите че в случая ефбет търсят едва 1,99 % печалба - тоест на 100 заложени лева ще върнат 98 като печалби....
при бет-а заложената печалба в случая е 5,14 %

за същия мач гол/гол :
1,95 - 1,95 - ЕФБЕТ
1,80 - 1,95 - БЕТ 365..........коментарът е излишен,срещал съм за гол/гол и коеф. 1,95 - 2,00 в ефбет :)

я да видим и другия популярен залог под/над 2,5 гола за тоя мач
1,85 - 2,10 - ЕФБЕТ
1,80 - 1,95 БЕТ 365

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 18 авг 2021 21:37

TristaNNN написа:Пууууу деева, докато се мотам да гледам разни тъпотии, и Палмс Бет извадиха Лудогорец || - Монтана (за едни сладки "над 2.5" и "гол/гол") :evil:

Аз ви казах че ще има брутално тото в Б група тая година,търсете високи коеф. там,днес две обръщалки Марица - Спартак Варна 1-0 - 3-5 (тук имаме и 7 плюс гола,коеф. е към 25,00),другата Хебър - Спортист 0-1 - 3-1,както и един 'десерт' - Добруджа - Струмска слава 2-2 на полувреме,вярвам знаете че това обикновено е коеф. 51,00 :)(тоя мач всъщност го извадиха от тиража и ефбет и уинбет,завърши 2-3 краен,но отборите не ги бърка щото залагат в Азия :) )
Даже ме съмнява че има някакъв комбиниран залог обръщалка първо/краен и 7 + гола в мача,щото за втори път излиза такъв мач,първия беше преди 2 седмици Нефтохимик - Марица 2-1 първо полувреме,3-4 краен резултат....ако приемем че обръщалка и 7 + са по около 25,00 коеф. - как се процедира,някой залагал ли е ''Създай залог''....ако се умножават става страшно - 25 Х 25 = 625 ! :shock: :mrgreen:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 18 авг 2021 22:08

mizantrop написа:Ами щом всеки трети мач в Индия е хикс,то и коеф. за равен сигурно са под 3,00.Логично :)

Миналата година всички отбори в Индия,които са 11 на брой са регистрирали общо 86 равенства в актива си .
Това означава,че от 19 кръга и общо 190 мача , доста над 1/3-та завършват наравно :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 19 авг 2021 15:25

favaca8888 написа:
mizantrop написа:Ами щом всеки трети мач в Индия е хикс,то и коеф. за равен сигурно са под 3,00.Логично :)

Миналата година всички отбори в Индия,които са 11 на брой са регистрирали общо 86 равенства в актива си .
Това означава,че от 19 кръга и общо 190 мача , доста над 1/3-та завършват наравно :P

Мислиш ли че букмейкърите са слепи....по тая статистика,която даваш за новия сезон равенствата ще се котират на 2,40 - 2,50 коеф.....което автоматично ще свали броя равенства,да не мислиш че индийските отбори не залагат на себе си :)
футбол няма,не разбрахте ли,всички отбори са на самоиздръжка от залози :) - като паднат коеф. на хиксовете ще почнат да правят единици и двойки...
но пък нашата мафия ме кефи - особено в Б група....без да вдигат много шум и да привличат внимание,уреждат мачовете на някакви брутални коефициенти :)

Върни се в “Свободна зона”