Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
За повече печалба може да пропускаш ПСЖ.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
TristaNNN написа:Както знаете, френското първенство традиционно предлага много равенства и затова в първите два кръга реших да проиграя следната схема на сухо: "Заложих" по 0.50 лева на Х във всички мачове. Във Франция има по 10 мача на кръг10*0.50 = 5 лева залог.
В 1-ви кръг при "заложени" общо 5 лева "спечелих" 11.94 лева.
Във 2-ри кръг при "заложени" общо 5 лева "спечелих" 8.97 лева.
Трети кръг мисля да го пробвам с реален залог, а сякаш коефициентите на Бет365 са най-сочни за равенствата.
Една много груба и повърхностна сметка показва, че при 3 равенства от 10 мача си избил залога и си напред с някакви стотинки.
Туй кво ще рече - че в първи кръг са излезли 5,а във втори - 4 хикса ли.....е,в трети кръг ще излязат два и ще замине и 'горницата' от първите два кръга
Освен това за сетен път ви казвам че най-големите коефициенти в света са в ефбет
mizantrop написа:TristaNNN написа:Както знаете, френското първенство традиционно предлага много равенства и затова в първите два кръга реших да проиграя следната схема на сухо: "Заложих" по 0.50 лева на Х във всички мачове. Във Франция има по 10 мача на кръг10*0.50 = 5 лева залог.
Трети кръг мисля да го пробвам с реален залог, а сякаш коефициентите на Бет365 са най-сочни за равенствата.
Една много груба и повърхностна сметка показва, че при 3 равенства от 10 мача си избил залога и си напред с някакви стотинки.
Туй кво ще рече - че в първи кръг са излезли 5,а във втори - 4 хикса ли.....е,в трети кръг ще излязат два и ще замине и 'горницата' от първите два кръга.....мислите ли че софтуера на букитата не отчита и това - в кое първенство какво се случва....много тъпа схема,изобщо не те съветвам.
Освен това за сетен път ви казвам че най-големите коефициенти в света са в ефбет....как можахте изобщо да си помислите че бет 365 имат високи коеф.
Когато първенството е английско, ден преди мачовете от техните А и Б група 365 дават подобрени коефициенти, но ги виждаш само като влезеш вътре в мача. Конкурентни са на ефбетките - по-ниски за фаворитите, по-високи за аутсайдерите, при хикса е различно. Има случаи дори на арбитраж, като третата страна е Пинакъл. Същото важи и за мачовете от ШЛ. А руснаците бият всички по коефициенти на фаворитите, но по всеобщо мнение там суми от по хиляда лева и нагоре е опасно да се държат. При по-малки до няколкостотин оплаквания няма.
Днес имах малко свободно време и се разрових из някои първенства с цел да намеря резултатни такива.
Едно от най-резултатните първенства, които набарах, имам предвид по над 2 или 2.5 гола на мач, с 1-2 изключения, е това на .... Бангладеш
, ама не намерих букмейкър, който да предлага мачовете от тази невероятна, майсторска футболна лига.
Другото такова първенство е Чехия U19, тия поне ги предлагат за залози
Едно от най-резултатните първенства, които набарах, имам предвид по над 2 или 2.5 гола на мач, с 1-2 изключения, е това на .... Бангладеш
Другото такова първенство е Чехия U19, тия поне ги предлагат за залози
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Пууууу деева, докато се мотам да гледам разни тъпотии, и Палмс Бет извадиха Лудогорец || - Монтана (за едни сладки "над 2.5" и "гол/гол") 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
favaca8888
- Контакти:
Odessit написа:mizantrop написа:TristaNNN написа:Както знаете, френското първенство традиционно предлага много равенства и затова в първите два кръга реших да проиграя следната схема на сухо: "Заложих" по 0.50 лева на Х във всички мачове. Във Франция има по 10 мача на кръг10*0.50 = 5 лева залог.
Туй кво ще рече - че в първи кръг са излезли 5,а във втори - 4 хикса ли.....е,в трети кръг ще излязат два и ще замине и 'горницата' от първите два кръга.....мислите ли че софтуера на букитата не отчита и това - в кое първенство какво се случва....много тъпа схема,изобщо не те съветвам.
Освен това за сетен път ви казвам че най-големите коефициенти в света са в ефбет....как можахте изобщо да си помислите че бет 365 имат високи коеф.
Когато първенството е английско, ден преди мачовете от техните А и Б група 365 дават подобрени коефициенти, но ги виждаш само като влезеш вътре в мача. Конкурентни са на ефбетките - по-ниски за фаворитите, по-високи за аутсайдерите, при хикса е различно. Има случаи дори на арбитраж, като третата страна е Пинакъл. Същото важи и за мачовете от ШЛ. А руснаците бият всички по коефициенти на фаворитите, но по всеобщо мнение там суми от по хиляда лева и нагоре е опасно да се държат. При по-малки до няколкостотин оплаквания няма.
Пичове, директно насочвам към Индийското
Там всеки 3-ти мач е хикс
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Ами щом всеки трети мач в Индия е хикс,то и коеф. за равен сигурно са под 3,00.Логично
Същото е в Мароко,Тунис,ЮАР - хиксовете са по 2,70 - 2,80 коеф.
Относно големите коеф. - ето,влизам в произволен мач,неделя,Франция :
Рен - Нант,за краен резултат :
1,90 - 3,75 - 4,40 - ЕФБЕТ
1,90 - 3,60 - 4,00 - BET 365
ако вкарате тези коеф. в калкулатора ще видите че в случая ефбет търсят едва 1,99 % печалба - тоест на 100 заложени лева ще върнат 98 като печалби....
при бет-а заложената печалба в случая е 5,14 %
за същия мач гол/гол :
1,95 - 1,95 - ЕФБЕТ
1,80 - 1,95 - БЕТ 365..........коментарът е излишен,срещал съм за гол/гол и коеф. 1,95 - 2,00 в ефбет
я да видим и другия популярен залог под/над 2,5 гола за тоя мач
1,85 - 2,10 - ЕФБЕТ
1,80 - 1,95 БЕТ 365
Относно големите коеф. - ето,влизам в произволен мач,неделя,Франция :
Рен - Нант,за краен резултат :
1,90 - 3,75 - 4,40 - ЕФБЕТ
1,90 - 3,60 - 4,00 - BET 365
ако вкарате тези коеф. в калкулатора ще видите че в случая ефбет търсят едва 1,99 % печалба - тоест на 100 заложени лева ще върнат 98 като печалби....
при бет-а заложената печалба в случая е 5,14 %
за същия мач гол/гол :
1,95 - 1,95 - ЕФБЕТ
1,80 - 1,95 - БЕТ 365..........коментарът е излишен,срещал съм за гол/гол и коеф. 1,95 - 2,00 в ефбет
я да видим и другия популярен залог под/над 2,5 гола за тоя мач
1,85 - 2,10 - ЕФБЕТ
1,80 - 1,95 БЕТ 365
TristaNNN написа:Пууууу деева, докато се мотам да гледам разни тъпотии, и Палмс Бет извадиха Лудогорец || - Монтана (за едни сладки "над 2.5" и "гол/гол")
Аз ви казах че ще има брутално тото в Б група тая година,търсете високи коеф. там,днес две обръщалки Марица - Спартак Варна 1-0 - 3-5 (тук имаме и 7 плюс гола,коеф. е към 25,00),другата Хебър - Спортист 0-1 - 3-1,както и един 'десерт' - Добруджа - Струмска слава 2-2 на полувреме,вярвам знаете че това обикновено е коеф. 51,00
Даже ме съмнява че има някакъв комбиниран залог обръщалка първо/краен и 7 + гола в мача,щото за втори път излиза такъв мач,първия беше преди 2 седмици Нефтохимик - Марица 2-1 първо полувреме,3-4 краен резултат....ако приемем че обръщалка и 7 + са по около 25,00 коеф. - как се процедира,някой залагал ли е ''Създай залог''....ако се умножават става страшно - 25 Х 25 = 625 !
-
favaca8888
- Контакти:
mizantrop написа:Ами щом всеки трети мач в Индия е хикс,то и коеф. за равен сигурно са под 3,00.Логично![]()
Миналата година всички отбори в Индия,които са 11 на брой са регистрирали общо 86 равенства в актива си .
Това означава,че от 19 кръга и общо 190 мача , доста над 1/3-та завършват наравно
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
favaca8888 написа:mizantrop написа:Ами щом всеки трети мач в Индия е хикс,то и коеф. за равен сигурно са под 3,00.Логично![]()
Миналата година всички отбори в Индия,които са 11 на брой са регистрирали общо 86 равенства в актива си .
Това означава,че от 19 кръга и общо 190 мача , доста над 1/3-та завършват наравно
Мислиш ли че букмейкърите са слепи....по тая статистика,която даваш за новия сезон равенствата ще се котират на 2,40 - 2,50 коеф.....което автоматично ще свали броя равенства,да не мислиш че индийските отбори не залагат на себе си
футбол няма,не разбрахте ли,всички отбори са на самоиздръжка от залози
но пък нашата мафия ме кефи - особено в Б група....без да вдигат много шум и да привличат внимание,уреждат мачовете на някакви брутални коефициенти